lenawalstad

Fra start til slutt

Dagen i går, hjelp som tiden flyr unna! Jeg har hundre ting jeg kunne tenkt meg å rekke i løpet av en dag, men det er alt for få timer i døgnet! Haha :-D I går var jeg først på jobb fra morgenen av, så dro jeg videre i en overraskelsesbursdag. Kjæresten til storesøstera mi hadde bursdag for et par dager siden, så hun hadde stelt i stand og ordna med en kjempefin grillfest :-) Jeg grilla meg deilig laksefilet krydret med salt+pepper, så hadde jeg sitrondråper over. Litt sunt fett må til for å forbrenne fett, og laks er jeg veldig glad i :-) Helt til slutt fikk jeg trent bein og rumpe på fresh fitness på lade arena. 

Etter en dag full i program var det heldigvis ingen problem å få sove i natt :-) Med en gang jeg la hodet på puta var jeg helt borte. Hehe.. :-) 
Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa
Kommentarer

hammergirl

13.07.2016 kl.14:03

Jeg synes du er utrolig flink jeg.. nyt dagen

lenawalstad

14.07.2016 kl.00:20

hammergirl: Tusen takk :-) Det er hyggelig å høre <3

Susanne

14.07.2016 kl.07:48

Hei (: har ett lite spm som jeg håper du kan svare på(:

Jeg har vondt i halsen og ørene, men har ikke feber. Har du noe tips til hva man kan gjøre da, i form av trening? Synes du man bør gå på tur da? Eller er det en annen treningsform som fungerer når man ikke føler seg helt bra? Synes det er utrolig vanskelig å være syk, og kun ligge i sengen hele dagen. Føler kroppen min ikke har nytte av det og at muskler forsvinner med en gang. Hva er dine tanker rundt trening og fysisk aktivitet når man ikke er helt frisk? Digger bloggen din, og synes du er en kjempestor inspirasjon! Du er skikkelig flink! Klem

lenawalstad

14.07.2016 kl.12:40

Susanne: Oi, ser nå at du har spurt her også :-) Svarte deg på Snapchat :-) God bedring, flotte deg <3

Skriv en ny kommentar

hits