lenawalstad

Motivasjonstips for løpetrening

For meg, og kanskje flere av dere så er selve tanken på en løpetur ofte tung og slitsom. Jeg har noen tips som gjør det lettere å komme seg ut, som jeg gjerne vil dele med dere :-) - Selv om du er sliten etter jobb/skole eller hva det skulle være, ta på deg treningsklærne og ha de på mens du lager middag eller gjør andre ting hjemme. Har du på deg gode treningsklær er du allerede godt på vei nemlig! 

- Skru opp musikk du liker på stua. Energifull musikk gir glede og mer lyst til å være aktiv. Det er jeg et levende bevis på, haha :-D Jeg hører på glad-musikk store deler av dagen, og har stor glede av det når det kommer til treningsmotivasjon, et godt humør og ellers motivasjon til å jobbe. 

- En liten tur er bedre enn ingenting.. Jeg skifter om til treningsklær bare jeg skal gå med søpla eller hente posten. Kreftene kommer ofte når du har kommet deg ut døra. 

- Det er veldig lett å svikte seg selv når det kommer til trening. Om du avtaler med en venn er det mye større sannsynlighet for at du kommer deg ut. 

- Ikke tenk at du skal løpe så innmari langt.. Tenk heller at du bare skal gå deg en liten tur i frisk luft. Start gradvis med intervalltrening. Løp litt, og gå litt.. Før du vet ordet av det har du gjort mer enn du forventet da du gikk ut. 


- Husk å spis jevne måltider, jeg spiser ca hver tredje time. Uten mat og energi får du heller ingen overskudd til å løpe. 

- Ikke glem at en god helse er avhengig av at du tar deg tid til trening. 

- Belønn deg selv med nye treningsklær, en deilig fuktighetskrem du kan ha på deg etter en god dusj eller noe annet enn sjokolade og sukker. Gi ros og si til deg selv at du har gjort det bra. Vi er alt for flinke til å si til oss selv at det ikke var godt nok.. Eller at det kunne blitt gjort bedre.. Tull! Det var bra nok. Trening er trening, og gradvis vil det bli lettere å få til jevne treninger om man klapper seg selv på skuldra. :-) 


//Treningstightsen er sponset fra @fitnessand_sportssupplements. Butikken ligger i kjøpmannsgata 10 i Trondheim. For -15% rabatt på alle varer kan du bruke rabattkode "Lena15". Si det i kassen når du betaler og prosenten trekkes ifra. 

Del gjerne, Klem Lena <3

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 
Kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits