lenawalstad

Om jeg bare tok det mer seriøst

  • Skrevet 05.11.2016 klokka 09:38
  • Kategori:Blogg


Når jeg tenker tilbake på dette nå, kunne jeg ønske jeg tenkte annerledes den gangen.
 

Jeg var så lite motivert når det kom til skolearbeid, og var helt sikker på at jeg aldri kom til å ha bruk for det senere i livet. Det viser seg jo at der har jeg tatt rimelig feil. I dag er jeg 25 år og bruker nesten alle fag til daglig, men i en annen setting. Da jeg gikk på skolen synes jeg de fleste fag var vanskelig, og jeg hadde vanskeligheter med å motivere meg selv. Jeg var heller ikke flink til å be om hjelp selv om det var mitt eget ansvar. Jeg angrer for at jeg lot som jeg ikke gadd når jeg egentlig trengte litt ekstra hjelp for å få det til. Å få gode karakterer på ungdomstrinnet er blitt enda viktigere for å komme inn på en videregående skole som man selv har lyst til å gå på. Nå er kravene svært høye for å komme inn på universitetet også.

Selv om jeg ikke får gjort om mine valg på skolen kan det hende at du som leser dette kjenner deg igjen eller vet av noen. Syns du noen fag er vanskelige og ikke vet hvordan du skal kunne bli bedre eller lære på en måte du forstår? Det finnes hjelp som kan gjøre det lettere for deg, uten at du skal føle det er dumt, flaut eller feil av deg å spørre. All respekt til de som er tøffe nok til å innrømme for seg selv at litt hjelp av noen andre kan gjøre det enklere. Det gjelder alt! Jeg kan sammenligne det med treningen min også. Ønske om å lære har gitt meg mye, og jeg kunne ønske jeg tok tak i det tidligere.

Ungdomsakademiet tilbyr privatundervisning og personlig leksehjelp, noe jeg synes er et kjempefint tilbud. De tilbyr deg undervisning hjemme eller i lokaler, alt av eget ønske. De har unge og engasjerte lærere som vil at DU skal få det til. Karakterene kan bli bedre, motivasjonen sterkere, og årene senere lettere. Til deg som forelder eller elev som leser dette, se gjerne mer på ungdomsakademiet.no for mer informasjon. Ikke vær redd for å spørre om du lurer på noe.
 


Stor klem fra en engasjert, mer voksen og angrende Lena som vil dele et viktig budskap videre til deg som leser og kan ta eller gi nytte av det <3

 


Instagram: @ungdomsakademiet @lenawalstad

//Innlegg i samarbeid med ungdomsakademiet 

 
Kommentarer

Kari

05.11.2016 kl.10:06

Så bra tilbud! :-)

lenawalstad

05.11.2016 kl.10:13

Kari: Jaa :-) Enig med deg <3

Lene

05.11.2016 kl.10:27

Skal du begynne å studere igjen? :)

Skriv en ny kommentar

hits