lenawalstad

Snart september

  • Skrevet 30.08.2017 klokka 22:13
  • Kategori:Blogg

Heei :-) Har du en fin onsdagskveld? <3 Jeg ligger rett ut på sofaen med bena høyt i kosegenser og håndduken snurret rundt som en turban på hodet. Jeg kan ikke huske sist jeg så på TV, så i dag ble det hviledag og bare avslapping foran tvn etter jobb :-) Jeg merker så godt at vi snart er inn i september mnd og litt mørkere tider. Snart er jeg klar for å tenne levende lys og forberede meg til juletider. Neida.. :-D Hahah! Høsten først, og den er fantastisk fin, selv om jeg er veeldig glad i sommervarmen også. :-) Hvilken årstid liker du best?

Klem Lena <3

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

//Antrekk sponset av wearefit.no
Kommentarer

Lisa

31.08.2017 kl.20:34

Hei fineste deg 💗

Har et lite spørsmål ang. tightsene fra We are fit;

Kunne du hjulpet meg litt ved å kort fortelle forskjellene mellom tightsen du har på på bildene i dette innlegget "squad tights", og den sorte som heter "elite compression tights"? Hvilken liker du best, og hvorfor?

Ønsker deg en fortsatt fin kveld 💕

lenawalstad

01.09.2017 kl.12:36

Lisa: Hei Lisa <3 Selvfølgelig kan jeg svare på det, supert at du spør. Jeg liker begge tightsene godt, men personlig liker jeg squad tights best. Helt ærlig er jeg litt usikker på hvorfor..
Men jeg synes kanskje squad sitter bedre til min passform. Og stoffet på squad tightsene er kjempe myke samtidig som de holder godt akkurat hvor jeg liker :-) Det gjør elite også,
men squad er uansett favoritten min :-) Kan love deg du blir fornøyd om du tenker å prøve <3
Håper du får en super helg! Stor klem

Skriv en ny kommentar

hits