lenawalstad

Jeg har blitt utfordret!

Jeg fikk en utfordring av en kunde på jobb i dag, og om utfordringen er innen trening har jeg vanskeligheter for å si nei nemlig. Jeg synes utfordringer er gøy så lenge det er gjennomførbart :-D Jeg ble utfordret til å ta 50 push ups 3 dager på rad, og vil utfordre videre til deg som leser også :-D Hiv deg med!! Send meg gjerne en snap på Lenawa om du tar den. Er DU med? :-D 

 

Lena <3 

 

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

//Treningsklær sponset av wearefit.no 

We Are Fit

We Are Fit Sportswear slutter ikke å overraske! Jeg har vært på photoshoot med de hos multifoto i Trondheim i dag (bilder derfra får dere se senere), og det er ingen tvil om at det er mye som skjer fremover :-) Da med tanke på videre design, nye kolleksjoner og andre overraskelser. Som stolt ambassadør må jeg si jeg er utrolig fornøyd over å kunne ha på meg noe som jeg føler meg fin i, har nydelig stretch og passform som gjør at alt sitter som et skudd på kroppen. :-) Gled dere til videre hemmeligheter fra We Are Fit :-D Om du fortsatt ikke har prøvd noe fra merket finner du alt hos wearefit.no <3
Stor klem fra meg 

 

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa 

Saturday night


I går kveld fikk vi besøk, og spiste en fantastisk lørdagsmiddag :-) Mamma og pappa kom på besøk hos oss på Byneset når vi kom hjem fra jobb. Og med middag da!! Woho, digg!! :-D Vi spiste Indrefilet av okse med stekte potetbåter, sopp, løk, mais, brokkoli og paprika til. Retten ble toppet med nydelig peppersaus <3 Jeg får vann i munnen bare av å tenke på middagen igjen i dag. Pappa vet hva han driver med på kjøkkenet! :-D Og jeg spør og lærer mer om matlaging selv :-) Nammis!!
Nå har vi akkurat fått søndagsbesøk, så vi får snakkes igjen litt senere. Håper du nyter søndagen. :-) 

Love, Lena <3 

 

 

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa 

Viktig legebesøk

  • Skrevet 26.01.2017 klokka 11:32
  • Kategori:BloggEndelig fikk jeg bestilt meg time til å ta celleprøve av livmorhalsen som alle jenter burde ta <3 Undersøkelsen er viktig, og gjort på få sekunder. Forklaringen av undersøkelsen er tatt fra Aleris.no for en god forklaring på hvorfor den er så viktig. :-)

Celleprøve livmorhals

Hvert år får rundt 25 000 norske kvinner konstatert unormale celler i livmorhalsen etter å ha tatt en celleprøve. Ikke alle celleforandringer er kreft eller forstadier til kreft, og de aller fleste som får konstatert dette blir helt friske.

Celleforandringer i seg selv gir ingen symptomer og oppdages ofte i forbindelse med en forebyggende undersøkelse for kreft i livmorhalsen ? en celleprøve. Celleforandringer kan for eksempel skyldes betennelse, sopp eller virus. De fleste som får påvist celleforandringer blir helt friske.

Hvordan tar man celleprøve?

I Norge får kvinner mellom 25 og 69 år en påminnelse om å ta celleprøve fra livmorhalsen hvert tredje år. Celleprøven tas i forbindelse med en gynekologisk undersøkelse hos din egen lege eller hos en gynekolog.

Mens du ligger i gynekologstolen fører legen et spekel inn i skjeden - dette er for at legen skal se og få tilgang til livmortappen og dennes åpning inn til livmorhalsen. Legen bruker en liten børste, og med denne skrapes det av celler på livmortappen, og børsten roteres frem og tilbake noen ganger i livmorhalsen. Det hele er unnagjort på få sekunder. 

Det er mange kvinner som kvier seg for å ta denne prøven, men de fleste har ikke noe særlig ubehag ved dette. Noen opplever at det kan blø litt fra skjeden etter å ha tatt prøven, det kan derfor være lurt å bruke et bind i timene etter undersøkelsen.

Hvis eventuelle celleforandringer ikke oppdages og behandles er det risiko for at man etter en periode kan utvikle livmorhalskreft. Det er derfor viktig å gå regelmessig til kontroll slik at man kan oppdage celleforandringer før de eventuelt utvikler seg til kreft.

Husk å sjekk deg du også <3 Stor klem fra meg :-) 

 

 

 

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa  

Nydelig viltkjøtt til hverdagsmiddagHerlighet, dette er digg!! Vi har spist en helt nydelig middag i kveld :-) Her i huset har vi nemlig en som er mye ute på jakt. Selv om han er en del borte fra meg på natten og i helgene under jaktsesongen får jeg mye proteinrikt og rent kjøtt som smaker fantastisk :-) 

I dag har vi spist tørket og lettsaltet rådyr lår. Dette er utrolig mørt og helt nydelig på smak. Å lage det som en middagsrett faller virkelig i smak hos denne jenta :-D Lasse spiser en del tørket og saltet kjøtt som snacks, men akkurat dette er ikke så salt, og heller ikke tørket så lenge. 

Her er kjøttet skavet opp, stekt og blandet med créme fraiche, litt melk og pepper. Som tilbehør hadde vi kokte mandelpoteter, blomkål, brokkoli, sjalottløk, sopp og tomater. Vi hadde også tyttebær til <3

 


Håper du får en fin kveld videre <3 

Smask, Lena 

 

 

 

 

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa 

Tynne søtpotetchipsI går kveld lagde vi oss en nydelig biffmiddag med deilig søtpotetchips til :-) Jeg fikk spørsmål om hvordan jeg lagde de, og det skal jeg selvfølgelig fortelle. Det er kjempeenkelt, og kan spises som tilbehør til middagen eller som kveldssnacks alene :-) Slik gjør du: 

- Skrell søtpotetene om du ikke ønsker å ha skallet på. (Jeg spiser med skallet på, heheh) 

- Skjær de opp i så tynne skiver som mulig og smør litt olje over de. Eller på stekebrettet så de ikke setter seg fast under steketiden.

- Strø over salt og pepper

- Stek de på ca 180 grader i 20-30 minutter. Følg godt med på slutten av steketiden, plutselig er de klare. 

Kos deg! :-D 

Klem, Lena

 

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa 

So far so good

Kl er snart 2 på natten allerede! Nå er det på tide å ta kveld her i huset :-D Så langt i helgen har jeg bare tatt det helt med ro. Noen ganger føler jeg ikke for å gjøre noe annet enn å bare sove lenge, ikke ha noen som helst planer og bare lage en nydelig middag og drikke et glass vin :-) Det er ikke så ofte jeg har mulighet til det, så det har jeg gjort i dag :-) Digg! Når Lasse var ferdig på jobb kjøpte vi med oss en stor nydelig biff som ble kveldens middag. Se mer i morgendagens innlegg <3 i kveld er jeg innom bare for å ønske deg en god natt, så ses igjen i morgen :-) 


- Lena 

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa 

//Antrekket er sponset fra We Are Fit Sportswear. Choker fra H&M.

Sunn og deilig "sjokoladeriskrem"

Deilige lørdag :-) Håper du har en bra start på helgen! Jeg har et søtsugtips til deg som er glad i sjokolade :-) Vi spiste dette mens vi så på filmen "svigers er aller værst" i går kveld <3 Dette kan spises til hverdags med god samvittighet. 


Bland dette i en liten bolle og visp med håndmikser:

- Ett egg

- En spiseskje kakaopulver (holder med en halv om du ikke ønsker så sterk kakaosmak) 

- En spiseskje sukrinmelis 

- En scoop sjokoladeproteinpulver. (Jeg bruker proteinpulver fra Nutramino)

Visp på max i 3-7 min. 

Til slutt blander du i 3 spiseskjeer med cottagecheese. (Det skal kun røres inn for hånd, ikke vispes) Topp gjerne med litt sjokoldestrø, nøtter, bær, proteinbarbiter eller hva du måtte ønske. :-)Love, Lena 

 

 

 

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa 

Småsulten tips

God torsdag til deg :-) I dag kommer jeg med et småsulten tips som jeg bruker ofte. Når jeg har lyst på noe som kan dempe søtsug, eller er småsulten på noe godt er dette et alternativ jeg liker :-) Her har jeg blandet cottagecheese, mager vaniljekesam, blåbær, kiwi og en stripe med sukkerfritt bringebærsyltetøy. For en enda søtere smak blander jeg i et par steviadråper og topper skåla med å strø litt sukrin over <3 Dette passer godt som et mellommåltid, eller som kveldskos etter middagen :-) 

 

Klem fra meg

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa 

Derfor bør du spise fet fisk

Det er anbefalt å spise fet fisk to ganger i uken, og grunnen til det er lett å forstå når man ser punktene under :-)

- Fet fisk inneholder mye omega 3 som forebygger hjerte- og karsykdommer.

- Hjertetrøbbel reduseres med ca en tredjedel om du spiser det regelmessig.

- Fisk reduserer høyt blodtrykk, åreforkalkning og minsker sjansen for blodpropp. 

- I tillegg til disse punktene med flere er fet fisk betennelseshemmende. Mange lider med betennelser i knokler og ledd, og for dere kan fet fisk virke lindrende.

Dette var en av våre middager sist uke. Og JA - jeg spiser ofte poteter med skallet på. Hahaha :-D Spørs om det blir krydret laks på menyen i dag :-) Er du glad i fisk? <3 

 

Klem Lena 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Helgens avslutning

  • Skrevet 16.01.2017 klokka 22:05
  • Kategori:Blogg

I går avsluttet jeg helgen med sjokolade is og smågodt! Hahah :-D Dette og farmen kjendis på tv-en, DA koser jeg meg da. Hahah. Lasse får nesten ikke kontakt med meg når jeg har funnet frem godteriskåla og is som jeg er så glad i. :-D Litt kos av og til gjør ikke store skader :-) 
Nå er vi i gang med en ny uke igjen, og jeg startet uken med en fin dag på jobb, treningsfri og koselig besøk til ei venninne og fadderbarnet mitt, Julian. En perfekt start på uken i mine øyne <3

Håper du også har hatt en fin mandag :-)

Klem fra meg 

 

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa 

Sunday mood


Jeg håper søndagen din er fin så langt :-) Jeg var ute å feiret bursdagen til ei venninne av meg i går. <3 Det er alltid gøy å dra ut en tur og få dansa litt :-D Denne søndagen går til litt familietid og matpakkelaging for de to første dagene i denne uka <3 Hva har du gjort så langt i helgen? :-)


Mmm :-) Karbonadedeig med tacokrydder, fullkornspaghetti, ris, brokkolitopper og litt soyasaus :-D 

Love - Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Når har du egentlig lyktes?

  • Skrevet 13.01.2017 klokka 20:16
  • Kategori:Blogg

Bedriftsportrett

Har du lyktes når du har tatt et studie du har jobbet steinhardt med i mange år og fått drømmejobben? Har du lyktes om du får gode karakterer på ungdomsskolen? Har du lyktes når du på en eller annen måte har blitt rik? Har du lyktes når du har fått drømmehuset, drømmebilen eller et feriehus? Har du lyktes når hele verden tror at livet ditt er perfekt? Eller kanskje når du har fått egne barn som fikk til det du aldri fikk til? Et helt riktig svar på dette har jeg ikke, men jeg har mine tanker om det. Selv om livet av og til kan virke veldig langt, er det jammen skremmende kort også. Du har et liv, og mye av det kan du styre selv. Du må ta dine egne valg, ha dine egne tanker om ting og lære å leve livet på en måte du selv er fornøyd med. I dag er jeg 25 år og den jeg er i dag har nok litt med oppdragelsen min å gjøre, en trygg og kjær familie er gull verdt. Det er det absolutt ikke alle som har. Jeg har møtt mennesker som har lært meg hvordan jeg ikke vil være, og jeg har møtt mennesker som jeg ser opp til :-) En ting er sikkert.. så langt har jeg lært at det å tørre å stole på og være glad i seg selv er nr én. Nr to er å ha evnen til å unne andre godt. Nr tre er å dele livet med noen som betyr noe og gjør deg glad, og nr fire er å føle at man er til nytte for andre så lenge man har det bra selv. I mine øyne har du kommet langt hvis du klarer å sette pris på det du allerede har. Og at du har mål i livet som gjør deg motivert. Du vet aldri hvor lenge du har igjen å leve, eller hvor lenge du har de som betyr mest for deg i hele verden. 

Nyt livet mens du kan. 

God klem fra meg <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Produktshoot for ny treningskolleksjon

God morgen til deg! :-) Dagen min i går var både spennende og utrolig gøy! Jeg var på produktshoot for We Are Fit Sportswear. (@wearefit_sportswear på instagram) Kolleksjonen for 2017 er helt rå, og du kan bare begynne å glede deg til alt som kommer i løpet av året :-D Det kommer flere treningssett i forskjellig mønstre og farger.

Noen superspreke, og noen med mindre mønster og mer basic. Noe for enhver smak :-) Jeg liker ALT, og går med smilet rundt hodet her. Hahah :-D Nytt treningstøy er motivasjon :-) Det var forresten veldig gøy med respons og gode tilbakemeldinger på det jeg la ut på Snapchat/Instagram story i går. Det du så der er bare noen få av settene som kommer :-D Shooten i går var hos Multifoto i Trondheim. De er kjempeflinke og utrolig lett å jobbe godt sammen med. :-) Jeg ler og har det like gøy hver gang jeg er der :-D 


Nå er jeg straks på vei ut døra og på vei til jobb :-D Håper dagen din blir fin, så ses vi litt senere <3

- Love Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Sukkerfri gelé

Denne er så lett og lage, og smaker helt fantastisk godt :-) Du kan bruke hva som helst av topping, og den kan nytes både til hverdags og helg :-)

Du trenger:

8 gelatinplater

5 dl vann

2 dl Zerohsaft (valgfri smak) Alle smaker kjempegodt til. Ha gelatinplatene i en kjele og fyll i vannet (kaldt). La de ligge i ca 5 min så de mykner før du heller i saften og varmer det opp så gelatinplatene smelter. (Skal Ikke koke) Rør godt før du heller det i en bolle og setter det til kjøling i kjøleskapet :-) (La det så over natten)

Som topping har jeg brukt mager vaniljekesam, bær og biter av nyheten fra Nutramino <3 Smak: Dark chocolate & orange. Nyt dagen alle sammen :-)
Love Lena 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

 

 

God start på uken

Da var denne mandagen snart over. Jeg startet uken med en fin dag på jobb, og har akkurat kommet hjem fra kveldstrening :-) I dag trente jeg litt rygg, og et par mageøvelser i fullfart! :-D Nå står en varm dusj for tur, og en rimelig sen middag :-) Jeg hopper i pysjen og planter meg godt i sofaen i kveld jeg altså <3 Har du rukket å trent i dag? :-) 


Smask, Lena

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Bursdagsfeiring

  • Skrevet 09.01.2017 klokka 08:46
  • Kategori:Blogg

Denne helgen var vært kjempefin, og nå er jeg veldig klar for en ny uke :-) Vi var på familieselskap i går kveld og feiret bursdagen til den eldste søstera mi <3 Hun hadde ordnet med masse god servering til alle sammen. :-) Det ble ingen kake på meg i går ettersom at jeg snart skal ta produktbilder for nye treningsklær. Før slike bilder pleier jeg å være ekstra nøye med å heller spise meg mett på rent kjøtt og sunne karbohydrater. :-) 


Topp og choker fra h&m.Smask, Lena <3

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

 

Last night

God søndag dere :-) Jeg er i gang med frokostbordet og venter på at resten skal våkne :-D Vi fikk besøk av lillesøsteren min og kjæresten hennes i går kveld som har sovet hos oss i natt :-) 
I går kveld spiste vi taco, så på film og bare koste oss alle sammen :-) Deilig med en rolig sofalørdag spør du meg :-D Håper helgen din har vært fin så langt! Vi ses igjen <3 

Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Hvordan lage en sløyfe av ditt eget hår

Hei lørdag <3 Jeg har sovet litt lenge i dag ettersom at vi var i bursdagsfeiring i går, og ikke var hjemme før langt på natt. Snart står en treningsøkt for tur, men først tenkte jeg å vise deg en enkel måte å lage sløyfe på. Av ditt eget hår :-) 


 

Du trenger: Et hårstrikk og små spenner. Sett håret i en høy hestehale, og del det i tre deler. 

Form de to delene på siden som en del av sløyfen og fest bak med et par spenner. 

Den siste delen av hestehalen legger du fremover. Fest to spenner litt gjemt i håret foran før du snurrer resten av håret bak med resten av spennene:-) 


Avslutt med litt hårspray. 

- Love, Lena

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Finally!

Etter nesten tre uker uten trening var det veldig deilig å komme i gang igjen. Etter jobb i går dro jeg innom fresh fitness for å kjøre noen øvelser med lettvekt. Øvelser med kettlebells er supert :-) Jeg velger å starte rolig før jeg går 'all in' og øker litt og litt på vekt og repetisjoner for videre fremgang :-) Når jeg våknet i dag var jeg knall stiv i kroppen nemlig. Så nå skjønner jeg godt at folk som trener veldig av og på syns det er grisetungt å komme i gang igjen og igjen. Au! Hahah! Jeg kom meg nesten ikke ut av senga :-D Jevn trening er tingen så lenge kroppen er frisk <3 
Nyt fredagen, fine du :-) 

- Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

(PS: Video av øvelsen på Instagramkontoen min) 

GIVEAWAY FRA NUTRAMINOVinneren av en hel eske med disse deilige barene trekkes nå på søndag :-) Konkurransen foregår på instagramprofilen min som er: lenawalstad, om du ønsker å bli med :-D 


Jeg er endelig i fin form og tilbake til hverdagen! Jeg måtte bare vrenge opp musikken i bilen og synge på vei til jobb i dag. Haha :-D Så lenge kroppen er frisk og rask skal jeg være fornøyd altså :-) Håper du får en fin torsdag <3

Klem Lena

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

 

Snart i gang igjen

Hei og god onsdag <3 Det er lillelørdag allerede, og i dag våknet jeg med et smil om munnen og tror jeg nesten er helt feberfri. Fy så deilig. Jeg er fortsatt tett i pappen men nå begynner jeg heldigvis å føle meg som meg selv igjen :-) Jeg har enda ikke trent i år pga den dustete influensaen, men nå er det ikke lenge til jeg er i gang med min første treningsøkt som skal bli bedre og bedre utover året. Jeg SKAL bli sterkere, og med en positiv innstilling er alt mulig. Det må du også huske på :-) Dette lagde jeg til middag til meg og Lasse i går kveld. Wok med fullkornspaghetti og krydret kyllingfilet. Jeg synes det er godt med soyasaus og litt lett créme fraiche til. Et sunt, enkelt og godt måltid i mine øyne :-) 
Har du rukket å trent allerede i år? <3

Smask, Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Nydelig proteinhavregrøt

En liten oppdatering fra denne jenta :-) Denne influensaen har virkelig tatt meg denne gangen, og kroppen gir ikke helt slipp på feberen. Men jeg er heldigvis mye bedre, og tenker at etter et par dager er jeg klar for vanlige rutiner igjen :-D Tålmodigheten skal jeg hvertfall ikke skryte av.. Jeg blir jo fly forbanna når jeg våkner og fortsatt er i dårlig form. Haha! :-D Snart er jeg i gang med nye treningsøkter og målene mine for 2017. De er hardere enn de jeg hadde i 2016, og jeg skal knuse målene mine innen trening i år. Sånn sett har kroppen hatt godt av 14 dager hvile helt uten trening :-) 


Dette ble kveldsmaten min i dag. Jeg elsker havregrøt med proteinpulver fra Nutramino (tasty vanilla). Den er uslåelig i mine øyne. Jeg koker havregryn med vann, litt lettmelk, dette proteinpulveret, og noen få dråper med stevia med smak av vanilla créme. Tilslutt topper jeg med kanel og sukrin. Mmm, da koser jeg meg <3

Håper du har en fin start på det nye året, og at nyttårsfeiringen din var fin :-) 

Masse nyttårsklemmer fra meg :-D 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Les mer i arkivet »Oktober 2017 »September 2017 »August 2017
hits