hits

lenawalstad

Sunn dessert laget på få minutter

Hei! Håper du har en fin start på dagen :-) Jeg har laget en enkel, og kjempegod dessert som lages på få minutter i dag <3 Jeg er veldig glad i alt som er søtt, og har mange tips til hva som kan slukke søtsug. Dette er et av alternativene som ofte blir brukt her hjemme.

Du trenger:
1 liten Mango
1/2 Appelsin
8-10 Mandler
1 Yoplait Double 0 yoghurt med smak av vanilje
Biter av proteinbar. Jeg bruker Nutra-Go fra Nutramino med smak av chocolate vanilla & caramel som er nydelig på smak.

Slik gjør du:
Skjær mango og appelsin i biter og hell i en dessertskål. Tøm en liten boks Double 0 yoghurt over, og kutt opp mandler og proteinbar som du topper skålen med til slutt. Kos deg masse og nyt med god samvittighet :-)

Klem Lena //Sponset i samarbeid med Nutramino

Tips til hvordan du lettere kan bli motivert til å spise sunt

Syns du det er vanskelig å være motivert til å spise sunt? Isåfall vil jeg veldig gjerne dele noen tips som kanskje kan hjelpe deg litt på vei :-)

Del og snakk om det med noen
Det er lettere å spise sunt om dere er flere som bestemmer dere sammen. Del ideer og tips til sunne retter slik at kostholdet blir variert og spennende. Enten med en venn, kjæreste eller familie. Et sunt kosthold er ikke bare kylling, ris og brokkoli som mange forbinder det med.

Effekt på sikt om du er tålmodig
Husk at et sunt kosthold vil på sikt gi deg en sterkere, finere og gladere kropp.

Vær positiv til forandring
Vær kreativ og kos deg med nye retter. Husk at det å spise sunt ikke skal være et jag. Det skal være gøy, og noe du gjør for deg selv og din egen helse.

Mer for mindre kalorier
Sunn mat har mindre kalorier enn usunn mat slik at du kan spise en større mengde sunt i forhold til usunt. Med litt kunnskap og interesse for det som er sunt kan du lett trikse til sunne desserter som slukker søtsug, og andre gode måltider som gjør at du tilslutt kan leve med en ny og sunn livsstil :-)

Lena <3
Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa //Treningssett sponset av wearefit.com

Fin dag på fjellet

 • Skrevet 29.01.2018 klokka 09:23
 • Kategori:Blogg

Hei, og god mandag alle sammen! :-D Vi var ute å gikk på fjellski i går, og turen ble så mye bedre enn forventet. Jeg og Lasse har fulgt med værvarselet jevnt denne uken, og været var ikke meldt så bra. Vi hadde bestemt oss for å dra uansett vær også ble det helt fantastisk med sol likevel :-D Vi begynte å gå fra Brøttemsmoen og gikk en liten dagstur i Brungmarka. Se så fint det var, og her med kaffe og tursnacks-stopp i denne lille gapahuken :-) Vi koste oss masse, og har begynt å planlegge hvor vi skal gå neste gang <3

Er du glad i å være ute på tur?

Klem Lena //Turklær sponset av revolutionrace

Kveldstur i lysløypa

 • Skrevet 28.01.2018 klokka 08:31
 • Kategori:Blogg

Fin søndag til dere :-) Dagen i går ble veldig rolig fra starten av. Jeg fikk sovet litt ekstra og bare samlet energi. Det er så deilig, og trengs virkelig noen ganger :-) Da Lasse kom hjem fra jobb i går kveld dro vi og lille Selma en kveldstur på ski. Vi har en skiløype like ved der vi bor som er veldig fin. Jeg har en plan om å bli enda bedre på ski, og skal utnytte lysløypa litt oftere fremover :-D

Nå har vi snart pakket klar sekken for en ny tur på fjellski før vi skal videre i middagsselskap senere i kveld. Håper du får en super søndag så lenge, så ses vi snart <3

Lena

Jevnere og finere hud på 30 minutter

 • Skrevet 27.01.2018 klokka 17:30
 • Kategori:Blogg

Hvis jeg stresser mye i perioder, eller sover lite blir huden min ofte ujevn med urenheter. Jeg gjør noen tiltak for at den skal holde seg finest mulig. Å ha rutiner på vask og rens er viktig, og i dag har jeg testet en ansiktsmaske som jeg fant hos kicks til 249,-. (Peel of mask - Jorg Obé) Jeg ble veldig glad når den funket så bra som den gjorde, og produktet er ikke sponset.

Denne trenger du egentlig bare å legge i T-sonen i ansiktet. Over nese/kinn, panne og evt litt på haken. Den kan rives av etter 25-30 minutter, og huden har en merkbar forskjell med en gang den er tatt av. Den forebygger urenheter og tilstoppede porer, og masken binder seg til urenhetene som blir med når masken fjernes. Huden ble jevnere, og det var mye lettere å legge sminkelooken i dag. Jeg føler meg fresh! :-D

Har du prøvd denne?

Klem Lena <3

Fremheve deler av ansiktet med highlighter/shimmer.

 • Skrevet 26.01.2018 klokka 20:22
 • Kategori:Blogg

Hei alle sammen <3 Jeg får litt spørsmål fra dere på snapchat ang hår, sminke og andre skjønnhetsprodukter jeg bruker. Nå har jeg lovt å vise litt mer av slike ting her på bloggen, og skal legge til slike poster av og til for dere som vil lese/se mer av det. I dag skal jeg vise dere en highlighter/shimmer jeg bruker som jeg liker veldig godt.

Jeg er superfan av highlighter for å fremheve "forhøyninger" av ansiktet. Om jeg kan kalle det det. Jeg bruker spesielt på kinnben, litt på nese og rett under øyenbrynene. Jeg bruker denne til hverdags, og syns den gir akkurat passe med shimmer og glød. Ikke for voldsom, og en superfin nude/lys farge :-) Med litt ekstra på kosten er den perfekt til helgen også! Håper du får en super fredagskveld! :-D

Klem Lena

Travel hverdag?

 • Skrevet 25.01.2018 klokka 09:27
 • Kategori:Blogg

//Inneheholder reklame

Jeg hadde aldri vært den jeg er i dag uten nok kunnskap om maten jeg spiser. Det er rart å tenke på at 70-80% av resultatene man jobber for kommer av hva man putter i munnen. Å spise for det meste sunt, med unntak av og til fungerer best. Jeg har prøvd forskjellige metoder og for meg er variert mat, nok mat og god mat det viktigste for at jeg skal holde meg i form jevnt gjennom året. Teamet mitt fra fit4days har gjort det enklere for meg, og maten er fantastisk god! :-) Jeg anbefaler fit4days til deg som ønsker en enklere hverdag med kjempegod og sunn mat. Alt fra enkeltpersoner til bedrifter. Bra mat gir både energi og arbeidslyst :-) De har i tillegg nettopp begynt med utkjøring av packs som gjør det enda enklere for de som trenger det. 10 km utkjøring her i Trondheim. :-D

Planlegger du måltider, og spiser du sunn mat du gleder deg til å spise? <3

Klem Lena

Fotoshoot for ny kolleksjon

 • Skrevet 24.01.2018 klokka 22:17
 • Kategori:Blogg

Dette uklare bildet forklarer dagen min i Bergen i går! <3 Dagen gikk så utrolig fort, og jeg hadde det så gøy! Jeg var på fotoshoot for en helt ny kolleksjon som kommer fra We Are Fit. Jeg elsker designet på disse, og gleder meg veldig til å vise dere <3 Jeg legger til en liten sneakpeak på en av tightsene som kanskje lanseres :-D Jeg er heldig, og kjempestolt over å få være en del av et merke jeg liker så godt.

- Lena

Klar for Bergen

 • Skrevet 23.01.2018 klokka 08:19
 • Kategori:Blogg

Akkurat nå sitter jeg på flyet til Bergen som gikk tidlig fra Trondheim. Jeg skal i studio og på shoot med We Are Fit i dag, og gleder meg veldig :-D Jeg kan ikke huske å ha vært i Bergen før, så det må isåfall være veldig lenge siden. Dette blir gøy! :-D

Disse bildene ble tatt på søndag av et av settene fra den nyeste kolleksjonen til We Are Fit, som jeg elsker! Har du sett nyhetene som har kommet nå i Januar? Så mye fint, og en skikkelig boost for treningsmotivasjonen for det nye året <3

Jeg skal prøve å duppe litt før flyet lander, så snakkes vi senere igjen. Kos deg masse i dag, og takk for at du titter innom meg :-)

- Lena <3

På tur til vassfjelltoppen

 • Skrevet 22.01.2018 klokka 10:13
 • Kategori:Blogg

I går pakket vi med oss ski, kaffe og litt godt i sekken før vi kjørte mot Kvål hvor vi skulle parkere bilen. Vi hadde bestemt oss for å gå opp til Vassfjelltoppen, og i går startet vi fra Kvål og trampet oss oppover. Når vi kom til toppen tente vi et lite bål i solnedgangen, og hadde en fantastisk utsikt helt til vi dro ned igjen på ettermiddagen <3 Turen var veldig fin, og jeg gleder meg allerede til neste. Har du gått den turen opp til Vassfjelltoppen før?

Stor klem fra meg

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa //Snacks sponset av nutramino Turklær sponset av revolutionrace

God og sunn vanilje havregrøt

Etter en veldig avslappende lørdagskveld med film, biffmiddag og kosedress er jeg veldig opplagt i dag! :-D Jeg har vært vært oppe en stund, og om ikke så alt for lenge skal vi komme oss ut på tur :-) Jeg skal først kose meg med vanilje havregrøt som jeg er så glad i, og oppskriften i dag ser slik ut:

Du trenger:
2 dl havregryn
3 dl vann
1 scoop vanilje proteinpulver (Jeg bruker proteinpulver fra nutramino)
3 dråper vanilje stevia
Bringebær, blåbær, kanel og sukrin som topping.

Slik gjør du:
Hell havregryn og vann i en skål som du varmer i mikrobølgeovnen. Rør inn proteinpulver og stevia. Topp med bær, kanel og sukrin :-)
Håper du får en god start på søndagen så ses vi snart igjen.

- Lena <3
Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Fredagskveld med familie

 • Skrevet 19.01.2018 klokka 18:06
 • Kategori:Blogg

Good kveld i stua, og HAPPY friday! :-D Jeg skal straks finne noe å ha på meg og ordne meg til kvelden. Vi skal møte søstrene mine med kjærestene å spise litt, og avslutte med kino! Vi skal se den 12. mann som kom på kino for ikke så lenge siden. Jeg gleder meg veldig til filmen, og til kino generelt! Jeg syns det er så hyggelig, og er på det alt for sjeldent. Det er ikke så nøye hvilken film det er en gang, jeg syns det er ekstra kos uansett. Haha :-D Har du sett den 12. mann, og likte du den? :-)

Klem Lena

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Dagens lunsjtips

Jeg har akkurat kommet hjem fra dagens treningsøkt og skal kjappe meg for å dra videre i middagsbesøk snart. Først må jeg vise dere dagens super enkle lunsj. Dette er så greit å ha tilgjengelig når du trenger en god lunsj på kort tid, og jeg syns det smaker godt både hjemme og som smurt matpakkemat til dagen etter :-D

Dette er alt du trenger for dagens sunne måltid:
Speltlomper
Kyllingfiletpålegg
Mager cottagecheese
Paprika
Crisp salat
Bær

Legg alt sammen i speltlompene, og ha friske bær ved siden av. :-D Ha en fin kveld da dere! Klem Lena

 

Fruktig kokos smoothie

 • Skrevet 16.01.2018 klokka 13:10
 • Kategori:Blogg

Hei og god tirsdag :-) Jeg har lagd meg en smoothie med litt av hvert som jeg fant hjemme i dag, og endte opp med en veldig god og fruktig kokos smoothie. Oppskriften ser sånn ut, og ble ekstra søt med litt strø som topping.

Bland disse ingrediensene i smoothiemaskinen
1dl kokosmelk
1dl frossen jordbær
1dl frossen bringebær
En halv banan
1dl vann

Smak til med noen dråper stevia (vanilla caramel) for ekstra søtning.
Avslutt med å strø kokosmasse og mørk sjokolade på toppen :-)

Nå skal jeg fortsette med litt mer matlaging før jeg skal videre på jobb i kveld. Håper du har en fin dag så langt, og tusen takk for at du titter innom <3
Klem Lena

 

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Søndag i skiløypa

 • Skrevet 15.01.2018 klokka 09:11
 • Kategori:Blogg

Hei dere! Vi er tilbake i Trondheim etter en veldig fin helg på fjellet og på hytta. Det har vært kaldt, men så herlig med sol og godt selskap. :-D Etter frokosten i går pakket vi med oss alt vi hadde på hytta og dro innom en av skiløypene på Røros før vi kjørte hjemover til Trondheim :-) Det har vært ekstra godt å koble av litt i helgen, og jeg får masse ideer og planer når jeg får litt tid på den måten. Avkobling av hverdagen er viktig for meg og gir en helt ny energi. Nå er jeg er veldig klar for ei ny uke, og håper du også er det <3 Hva liker du å gjøre for å koble av litt i hverdagen?

Stor klem fra meg

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Fjelltur på vakre Røros

 • Skrevet 14.01.2018 klokka 09:41
 • Kategori:Blogg

Jeg og Lasse var på en kjempefin fjelltur i går, og når utsikten og været er så fint og åpent tar jeg meg selv i å bare må stoppe opp, trekke pusten skikkelig inn og tenke over hvor fint det er flere steder i Norge. At en fjelltur kan gi en så fri følelse er veldig godt, og veldig nytt hos meg. Jeg har ikke vært det typiske turmenneske fra jeg var mindre, men jeg interesserer meg mer og mer, og vil bruke mye mer tid på å være ute så ofte jeg har mulighet til det <3 Vi gikk fra hytta og trampet avgårde til en topp. Øverst var det nydelig sol, så kaldt at håret mitt ble spekt og at følelsen forsvant i hele ansiktet, men likevel var det så fint å komme seg opp dit :-D Hehe! Vi er fortsatt på hytta vår her på Røros, og har besøk av lillesøster og kjæresten hennes.

Vi tenker oss avgårde på tur nå igjen :-D Vi ses her litt senere, så ønsker jeg deg en fin søndag så lenge <3

Klem Lena

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Winter wonderland

 • Skrevet 13.01.2018 klokka 11:03
 • Kategori:Blogg

God morgen fra Røros!! :-D Jeg og Lasse kom hit sent i går kveld, fikk fort fyr i peisen og varmen i hytta. Det var så godt å komme seg til fjellet igjen, jeg føler jeg får slappet av skikkelig her - og elsker følelsen av å våkne når det er så stille utenfor. Hytteturer er noe jeg setter mer pris på enn noen gang før, og nå nyter vi starten på dagen med varme rundstykker med brunost og jordbærsyltetøy. Jeg synes det er så godt, og det har blitt en typisk hyttefrokost her :-D Vi har satt klar skiene og skal snart komme oss ut på en liten skitur før lillesøster og kjæresten hennes kommer. Som vi også gleder oss veldig til <3

Har du vært på Røros før?

Klem Lena

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Snart klar for fjellet igjen

 • Skrevet 12.01.2018 klokka 08:15
 • Kategori:Blogg

I kveld etter noen timer med jobb vender vi snuten opp mot hytta vår på Røros igjen <3 Jeg gleder meg veldig til å sette meg i bilen med en varm kaffe i kveld kjenner jeg. :-)

Å koble av litt med en helg hvor vi bare kan nyte dager på fjellet er alltid veldig godt, og denne gangen med helt nye fjellski som jeg har fått. De skal testes!! :-) Vi snakkes her litt senere igjen, så ønsker jeg deg en fin fredag så lenge <3 Klem Lena

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Tips til treningsmotivasjon

 • Skrevet 11.01.2018 klokka 11:09
 • Kategori:Blogg

Jeg får ofte spørsmål om tips til treningsmotivasjon, og tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om det. Håper det kan være til hjelp til noen andre også <3

• Et punkt som kanskje hjelper mer enn du tror. Prat med noen om treningen/målene dine uke for uke. Om det er en venn, til kjæresten, en i familien eller hva som helst. Når du deler med noen er det større sannsynlighet for at det vil pushe deg litt ekstra. (Tren gjerne sammen med noen også, og hjelp hverandre)

• Skriv opp i notater hvilke dager du skal trene, og ha en plan for øktene.

• Vær nøye med å ha treningstøy tilgjengelig til en hver tid. Om treningstightsen ligger lengst inne i skapet kan jeg love deg at det vil bli et ekstra tiltak.

• Oppdater musikken din slik at du har musikk du liker på øret, og som kanskje vil motivere deg litt ekstra.

• Variasjon for treningen med økter på gymmet, ute eller hjemme.

•Ha troen på deg selv! Bestem deg, vis at du kan og bare kom i gang uten å tenke for mye på om du skal eller ikke.

Lena <3

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Red curry thai suppe

God onsdag til deg :-) Har du smakt red curry thai suppe før? Jeg spiste meg nesten ihjel på dette i går kveld, akkurat dét anbefales ikke. Haha! :-D men retten vil jeg anbefale på det sterkeste. Så utrolig godt det er, og en kjempefin middagsrett til hele familien. Om dere er mange er det bare å doble oppskriften og evt fryse ned det som blir til overs. Denne er til ca 3 porsjoner.

Du trenger:

4 stk kyllingfilet
olje til steking
1 pose boil in bag ris
2 stk gulrot
2 fedd Hvitløk
1/2 Chili
1 rød paprika
2 sjalottløk
1/2 gul løk
1 ts revet Ingefær
Litt koriander
1 ss soyasaus
1 ts fish sauce
5 ts red curry paste
4 dl kokosmelk
1/2 hønsebuljongterning i 2,5 dl varmt vann.

 

Slik gjør du:

Kutt opp alle ingredienser før du begynner.
Stek kylling i biter og ta de til siden.
Fres løk, sjalottløk, hvitløk, chili, paprika og gulrot noen minutter til løken blir blank.
Varm litt olje i en kjele, fres curry paste og ingefær 2-3 minutter før du tilsetter buljong og kokosmelk.
La dette få ett oppkok.
Tilsett grønnsakene, soyasaus og fishsaus. (Småkokes i 15 minutter)
Hakk koriander å tilsett med kylling bitene siste 5 minuttene.
Server med ris eller nudler og frisk hakket koriander på toppen.

Klem Lena <3

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Frisk opp dagen med gul super smoothie

Her kommer dagens smoothie oppskrift :-) Jeg drikker smoothie på farten, som en søtning etter middag eller som kos på kveldstid. <3 Oppskriften på denne enkle godsaken er:
 

- En halv mango
- 1 appelsin
- 1 liten frossen banan
- Ca 1 dl vann

Håper du har hatt en kjempefin start på uken så langt :-) Stor klem fra meg <3
Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Pasta med kylling og hjemmelaget pesto

Kanskje dette kunne vært en av ukens middager? :-) Denne oppskriften brukte vi til to personer, og retten er kjempegod!

Du trenger:
2-3 kyllingfileter
Fullkornspasta

Til hjemmelaget pesto:
1 liten potte basilikum
Salt
Pepper
1 fedd hvitløk
Oliven olje
0,5 dl Pinje kjerner
Litt sitron saft
Ca 30 gr parmesan

 

Slik gjør du:
Rens kyllingfiletene og la de brunes i pannen på begge sider med salt, pepper og litt olje før de legges i stekeovn på 200 grader i ca 15 min.

Kok fullkornspasta

Pesto: Rist pinjekjernene til de er gylne i en tørr panne. Avkjøl dem før du blander de med basilikum, olivenolje, parmesan og hvitløk i en bolle. Bruk stavmikser knus det godt sammen til du får en myk konsistens. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Klem Lena <3
Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Bursdagshelg!

 • Skrevet 07.01.2018 klokka 12:32
 • Kategori:Blogg

Hei <3 Jeg sitter fortsatt med tekoppen i hånda mens rundstykkene er i ovnen. En litt sen frokost må gå greit denne søndagen, og planen er å slå til med en film i sofaen før jeg skal gjøre noe som helst. Hehe :-D

Dette ble en skikkelig bursdagshelg for min del! Tre bursdagsfeiringer stappa i en helg :-D En på fredag, en i går og i kveld skal storesøster feires. Helgen har vært sosial og gått veldig fort med mye bursdagsgodt, fine mennesker og god stemning. Her ser dere antrekket fra gårsdagen, og alt er fra h&m :-D

Hvilken plan har du for dagen?

Klem Lena

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Beinøkt med fokus på bakside

 • Skrevet 05.01.2018 klokka 06:04
 • Kategori:Blogg

 


Her kommer gårsdagens beinøkt med ekstra fokus på baksiden. Jeg pleier å variere med antall repetisjoner, og i går ble det en høy repetisjonsøkt som jeg liker best. Kanskje du vil prøve på neste treningsøkt? :-D
 

Oppvarming: 10-12 minutter på stepmaskin (evt mølle i oppoverbakke.)

Utfall med hantler 4 x 20 reps.

Glutebridge med strikk 4 x 20 reps. Skvis rumpa skikkelig og hold i 2 sekunder på toppen.

Liggende lår curl, 15,15,10,8 reps.

Markløft med manualer og strake bein 3 x 20 reps.

Squats med manual holdt i midten 3 x 20 reps.
 Klem Lena
Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa
//Sponset antrekk av wearefit.com, og energidrikk fra nutramino.com

Fylte paprika

 • Skrevet 04.01.2018 klokka 10:30
 • Kategori:Blogg

Hei dere, og god torsdag <3 I går kveld lagde vi fylte paprika som jeg må dele med dere. Det smaker godt, er sunt og enkelt å lage :-)

Du trenger:
400 gr karbonadedeig
4 paprika
1 løk
En boks mais
3 mellomstore champinjong
1 pose boil in bag ris
4 SS sukkerfri ketchup
1 dl vann
4 osteskiver

Krydder:
Salt
Pepper
Spisskummen
Chilli powder
 

Slik gjør du:
Kok ris
Stek karbonadedeig i en stor stekepanne.
Tilsett opphakket løk, sopp, mais og champinjong.
Hell i vann, ketchup, krydder og ønsket mengde ris. Rør alt sammen før du kutter av toppen på paprikaen, heller i kjøttblandingen og legg over en skive (eller revet) ost.
Stek de ferdigfylte paprika på 180 grader til osten er gyllen. Ca 5-10 min)

Klem Lena
Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Annerledes nyttårsforsett

 • Skrevet 03.01.2018 klokka 18:36
 • Kategori:Blogg

Alle skal trene mer og spise sunnere. Jo, det er kjempefine mål, og absolutt et nyttårsforsett som er supert å gå for. Jeg har tenkt på mine nyttårsforsett, og tenker litt annerledes i år selv om mye trening og godt kosthold automatisk vil stå høyt på lista mi.

Jeg skal fortsette med å ikke tenke på hva andre mener om meg. Jeg har blitt mye flinkere til det, og føler kanskje det har kommet litt med at jeg blir eldre. Det føles kjempedeilig. Jeg blir gladere, mindre bekymret og mer motivert til å aldri gi opp det jeg liker best å gjøre. Arbeidsmotivasjonen for drømmene mine har økt veldig, og nyttårsforsettet er å satse mer der. Steg for steg, og en ting av gangen :-)

Selvironi er også noe jeg elsker at folk har. Det er lov å vise at alt ikke er perfekt, det er lov å le av egne feil, dumme seg litt ut og fortsette så lenge man tar ting med et smil og ikke gir opp. Jeg har mye selvironi, men det blir aldri nok - og det er et av mine nyttårsforsett å ha enda mer av. Slippe meg mer løs! :-D Jeg føler meg mer selvsikker på den måten, og det er veldig godt :-) Jeg tenker mer på slike ting nå enn før, og skal gjøre 2018 til et morsomt, lærerikt og spennende år. Jeg skal jobbe hardt med det jeg elsker, sette mer pris på de jeg har rundt meg og bare leve! Stol på deg selv, og ting skjer <3

Det er kanskje ikke så konkrete nyttårsforsett, men noe jeg synes er viktig for året som kommer. Har du konkrete nyttårsforsett? :-)

Klem Lena

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Påvirket av fet mat og utskeielser?

 • Skrevet 02.01.2018 klokka 07:06
 • Kategori:Blogg

Føler du deg usunn, ekkel og sliten etter mye fet mat og utskeielser? Det er ingen hemmelighet at disse høytidene fort blir veldig usunne og ikke er bra i lengre perioder. Noen legger på seg, føler seg ekkel og sliten etter alt. Jeg har spist noe usunt hver eneste dag.. Et eller annet med mye sukker eller fet mat og jeg føler det godt på kroppen at det skal bli fint å få litt rutiner på plass igjen. Det er uansett ingen grunn til å henge med hodet. Jeg håper du tenker at det har vært hyggelig med selskap, familietid, sammenkomster og utskeielser den siste tiden. Å straffe seg selv med å angre vil uansett ikke hjelpe. Start med å se fremover, vær aktiv igjen og lag sunne og gode måltider for tiden som kommer. <3 Høytider og feiringer er fantastisk, men hverdagen er minst like bra og viktig. Ingen har vondt av litt ekstra kos så lenge de fleste dagene i året blir litt sunnere :-) Hva tenker du om dette?

Klem Lena

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Første nyttårsdag med familien

 • Skrevet 01.01.2018 klokka 23:46
 • Kategori:Blogg

Vi har vært hos mamma og pappa på Malvik i kveld, og har spist en siste runde med god jule/nyttårsmat og tilbehør som pappa lagde. Han står ofte for matlaging når vi samles og er utrolig flink til det <3 Vi har vært litt hver for oss med feiringer her og der i julen og på nyttårsaften, så i kveld fikk vi samlet gjengen og pratet om året som har gått. Jeg har alltid satt pris på å samle familien på den måten og heldigvis er vi ganske flinke til det. I fjor skrev vi ned notater for hver og en hva vi syntes var bra med året som hadde vært, hva vi skulle bli bedre på og hva som kan være gode mål for det nye året som kommer. Vi fikk plutselig veldig mye å prate om, og det er en veldig fin måte å dele planer, opplevelser og tanker på i familien :-) Deler du mye med familien din? <3

Klem Lena

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Nyttårsaften

 • Skrevet 01.01.2018 klokka 12:45
 • Kategori:Blogg

God 1.januar alle sammen <3 Håper du hadde en fin feiring i går. :-D Vi fikk besøk hjemme hos oss og var her hele kvelden. Lillesøster og kjæresten hennes spiste nydelig kalkunmiddag med oss som Lasse sto for i går. Kalkun med potetbåter, waldorfsalat, saus, grønnsaker og god drikke. Jeg synes det var utrolig godt, og skal snike til meg rester i dag :-)

Vi fikk mer besøk utover kvelden og feiret inn det nye året i hyggelig selskap :-) Planen for dagen er å ligge i sofaen med dyne, film og godteri før vi skal videre på familiemiddag i kveld :-) Nyt første dag av året så ses vi snart <3Klem Lena

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa

Les mer i arkivet »Mars 2018 »Februar 2018 »Januar 2018