lenawalstad

Filmtips og helgekos

God morgen dere <3 I går kom lillesøster og kjæresten hennes på besøk hos oss. De hadde med tre store brett med sushi, så her ble det en skikkelig sushi-kveld! :-) Når formen fortsatt ikke er helt på topp, og jeg nesten ikke har stemme var det midt i blinken med en helt avslappende filmkveld under pleddet. :-)


 

Vi leide filmen everest, og den var utrolig bra. Jeg vil anbefale den videre om du ikke har sett den allerede :-) 


Filmen er basert på den sanne historien om to klatreekspedisjoner, som forsøker å ta seg til topps på verdens høyeste fjell under en av de verste snøstormene noe menneske har vært utsatt for. Den livslange fascinasjonen deres for Mount Everest, fører til en livsfarlig kamp mot naturkreftene som er nær sagt umulig å overleve.

 

Sushien vi spiste i går var fra Sushibar (solsiden) - og det smaker alltid helt fantastisk! :-) 

Etter vi hadde spist sushi ble det litt fredagsgodt også...Håper dere hadde en bra kveld i går, og at resten av helgen blir fin <3 Vi snakkes igjen i morgen :-) 

 

- Lena <3 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Speltlompe-taco

Fine, fine fredag :-) Jeg var hos legen her om dagen og fikk svar på hvorfor jeg var så dårlig. Streptokokker var svaret, så jeg fikk med meg antibiotika hjem og blir sakte men sikkert bedre :-)

Jeg gleder meg til å bli ordentlig frisk å dele litt andre ting med dere også. :-) Nå har jeg verken trent på ei uke, eller orket å ha på meg mer enn undertøy og ullsokker. Hehe.. På dager som dette blir det lite aktivitet på snapchat også, men jeg kommer sterkere tilbake om ikke så lenge :-)

I går spiste vi speltlompetaco til middag/kveldsmat. Karbonadedeig med masse tacokrydder, løk, paprika, agurk, eplebiter og créme fraiche rulla inn i speltlomper. Dette kaller jeg en litt anderledes tacovri, og det smaker helt fantastisk godt :-) 

 

Hva står på middagsmenyen din i dag? 

God klem fra meg <3 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Lunsjtips

Lurer du på hva du skal spise til lunsj i dag? Hva med en frisk kyllingpasta-salat? :-) 
I denne salaten har jeg: 

- Godt krydret kyllingbiter

- Pastaskruer 

- Paprika

- Agurk

- Hjertesalat

En kyllingpasta-salat er god samme dag som den lages, og er helt perfekt som en lunsjrett et par dager etter også. Når jeg lager salater lager jeg alltid ekstra :-)
 Tips til dressing: Jeg pleier å blande Maarud sin holiday dipmix i en boks lett créme fraiche. En til to skjeer med det i salaten er kjempegodt :-)


En god lunsj er viktig, og påfyll av energi jevnt gjennom dagen gjør alt mye lettere :-)

Klem Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Tips og triks for å bli raskere frisk

God onsdag alle sammen :-) Jeg ligger fortsatt med feber, og gjør alt jeg kan for å bli helt frisk. Kanskje er det flere enn meg som er i dårlig form om dagen, så jeg har mine triks og tips jeg kan dele. Forhåpentligvis vil dette hjelpe for å bli helt frisk litt raskere. 

- Jeg er nøye med å få i meg godt med næring selv om matlysten ikke er helt hvor den bør være. Favoritten er pannekaker som jeg har spist en del av. Ellers har det blitt litt taco, mye frukt ++.

- Jeg tar litt ekstra med tilskudd. Blant annet jern og omega 3. 

- Hvile og tålmodighet er nok den medisinen som fungerer best mot å bli bra, og den er værst for min del. Det er jo så fint og klart vær om dagen, og det frister sånn å komme seg ut, på trening og på jobb igjen. Jeg føler alltid jeg har ting jeg har lyst til å gjøre, eller noe jeg burde gjort - så det passer alltid så dårlig å bli syk.. Hehe :-) 

(Her er utsikten vår om kvelden. Byneset er så vakkert når sommeren nærmer seg, og været er sånn som nå)


- Når man uansett ligger og er dårlig hjelper det litt på å bare ta en varm dusj, ha på en god pysj og et par ullsokker.

- Finn fram yndlingsteen i skapet, og se en god film/evt serie. 

- Med lite matlyst er frukt faktisk veldig godt ettersom at det har en så frisk og søt smak. Jeg syns hvertfall det smaker litt ekstra godt når jeg er i dårlig form.
Håper dere får en fin dag videre :-)

Og tusen takk for godbedring-snapper, det er så hyggelig :-) 

 

Stor klem fra meg <3 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

 

Søte, hjemmelagde mini-barer :-)

Små mini-barer er så kjekke å ha med seg i matbokser, på tur eller før/etter trening.


(Denne oppskriften tilsvarer ca 3 barer, doble oppskriften om du ønsker flere) 

 

I disse har jeg brukt:  

- 1 egg 

- 2 never grovhakket nøtteblanding (Jeg bruker nøtteblandingen Nøtti Frutti som har en blanding av cashew, peanøtter, papaya og rosiner) 

- 2 never havregryn 

- 1 ss sukrin 

- 1 liten ts kanel 

- Noen bittesmå eplebiter

(Du kan også finhakke små sukkerfri sjokoladebiter, som også er veldig godt i barene)


Slik gjør du: 

- Rør alt sammen til en fin, ganske fast blanding 

- Hell ut deigen på en langpanne 

- Stek den på 160 grader i ca 15-20 minutter

- La den avkjøles før du skjærer opp i passende biter 


Kos deg med god samvittighet <3 

Klem fra Lena 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Helgens antrekk og dagens lunsj

Hei og god mandag fininger :-) Jeg håper helgen deres har vært kjempefin, og at dere er klar for ei ny uke :-) Selv har jeg kosa meg masse, både på jobb og på lørdagskvelden når vi hadde samla en fin gjeng. Med god stemning, fine folk og noe godt i glasset blir helgen komplett :-) Her er et bilde av helgens antrekk. Topp fra Bikbok, skjørt fra NewYorker og sko fra Shoeday. 

I går våknet jeg med med feber og tett nese, og det har ikke gitt seg i dag heller. Og jeg som håpa på å slippe unna.. æsj! Å være syk er noe av det kjedeligste, men å holde senga i dag blir nok det lureste. 

Selv om matlysten ikke er med meg i det hele tatt dropper jeg ikke måltider. Næring hjelper på å bli fortere frisk, så her ser dere hva som blir dagens lunsj. Jeg pleier alltid å lage litt ekstra mat så jeg kan ha litt i matbokser til dagen etter.


Jeg er veldig glad i sunn og enkel mat i hverdagen, og syns dette er kjempegodt. Jeg pleier alltid å ha tacokrydder i karbonadedeigen, og heller alltid over soyasaus på risen. Sterk mat med mye smak er tingen.. Hehe :-D 

Hva har du gjort i helgen? :-) 

- Lena <3 

 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Mine hudrutiner og ansiktsprodukter

  • Skrevet 24.04.2016 klokka 11:57
  • Kategori:Blogg

Her kommer et innlegg dere har spurt etter :-) Jeg har endelig funnet hudprodukter jeg er fornøyd med. :-) Jeg bruker Elixir både morgen og kveld, og huden både blir og føles veldig ren og myk. 

Disse produktene gir huden glød uten å bli oljete, porene blir mindre synlige og urenheter forsvinner. De reduserer også ujevnheter og rød/irritert hud. 

Jeg pleier å fjerne sminken med en sminkeserviett før jeg masserer denne rensen godt i ansiktiet, og skyller av. Etter det er gjort smører jeg hele ansiktet med et tynt lag av kremen dere ser på bilde nedenfor. :-) 

To enkle produkt jeg vil anbefale videre om du fortsatt er på utkikk etter renseprodukter som også kanskje vil fungere godt for deg :-) 

Elixir produktene jeg bruker får du blant annet kjøpt hos injeksjonsspesialisten her i Trondheim. 

 

Håper søndagen din har vært fin så langt, og at du koser deg masse resten av dagen :-)

God klem fra meg <3 

 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Lørdagsstemning

  • Skrevet 23.04.2016 klokka 07:03
  • Kategori:Blogg

Endelig er lørdagen her :-) Jeg har arbeidslørdag og er snart klar for å komme meg avgårde <3 Jeg svirrer litt rundt i koseklær fra h&m mens jeg spiser frokost og smådanser til radioen jeg har i bakgrunnen først. Hehe.. :-)Ikveld skal jeg ut på en liten "snurr" (:-D) hos Mikael som er en arbeidskollega av meg. Dere som har meg på snapchat ser jo han nesten daglig! Haha:-D Jeg gleder meg til å heve glasset med en fin gjeng! :-) 

Jeg har ikke all verden med tid i dag, men jeg tar meg uansett tiden til å stikke innom for å ønske deg en kjempefin dag, og ei god helg <3 

 

Vi snakkes igjen i morgen :-) 

- Lena <3

 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Fredagstrening og oppvarming

God morgen, og goood fredag :-D I dag dro jeg på trening før jobb (Det er så ulikt meg, trener nesten alltid sent), og skriver blogginnlegget mens jeg varmer opp med rask gange på mølla akkurat nå :-) I dag var det faktisk overraskende mange på trening også, og det kaller jeg en god start på fredagen :-) Jeg pleier å være nøye med at alle treningsøktene mine starter med litt oppvarming, og når jeg trener styrke varmer jeg som oftest opp med mellom 6-15 minutter rask gange i maks oppoverbakke. Så lenge jeg kjenner at jeg blir varm i kroppen, er jeg klar for styrketreninga etterpå. 

Oppvarming er utrolig viktig, og det har jeg lært av egen erfaring. Tidligere når jeg har unngått oppvarming har jeg fått vondt i musklene og har måttet vente med å trene de i flere uker, faktisk. Så oppvarming er en viktig del av treninga for min del :-) 

Jeg skal sette i gang med å trene bryst og triceps nå, så snakkes vi senere igjen :-)Skal du trene i dag? 

 

Ønsker deg en kjempefin fredag <3 

- Lena

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Prosjekt på en regnfull torsdag

Nå sitter jeg og spiser en litt sen frokost, mens jeg faktisk kan høre at regnet spruter ned! Jeg er egentlig veldig klar for mer sol og varme, og håper at det snur mot litt finere dager snart :-) 

(En av mine favorittfrokoster, havregryn med sukkerfritt syltetøy, en til to never nøtter og ekstra lettmelk) :-)


 

Til tross for dårlig vær så er det så mange andre ting jeg må få gjort. Jeg har blant annet et stort klesprosjekt på gang, nemlig å gi bort sikkert halve klesskapet mitt :-) Jeg har så mye klær jeg tenker at jeg kanskje vil bruke igjen, men som aldri blir brukt.

Ellers har jeg en fridag fra jobb - så det føltes veldig deilig å få sovet litt ekstra lenge. Dagen skal nytes før det braker løs med ei god jobbhelg igjen :-) Jeg er på farten og skal møte ei veninne på city lade snart, så vi snakkes igjen senere :-) Ønsker dere en fin dag så lenge <3 

Stor klem fra meg <3 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

All black, og lettvint kveldssnacks

God morgen fininger :-) Jeg var tidlig oppe i dag, og er klar for en ny arbeidsdag. Først må jeg si at jeg syns det er kjempegøy at flere av dere har valgt å bli med på utfordringa jeg skrev om i går. Noen av dere har allerede fullført også :-D Jeg blir kjempeglad av snap'ene deres, og jeg blir så glad når vi motiverer og heier på hverandre :-)

I går lagde jeg meg en frisk fruktsalat til kvelds, og speltlomper med ost, skinke og litt krydder. Lettvint-toasten som jeg kaller det. :-) Jeg slenger den i mikro eller i et toastjern når jeg ikke orker å styre så mye med matlaging. En frisk fruktskål er så enkelt også. Ofte finner jeg fram all frukten jeg har, kutter de opp i en stor skål og har den i kjøleskapet så det er lettvint å forsyne seg i et par dager :-) I denne har jeg eple, banan, druer og appelsin. Mmm :-) <3Jeg slenger med et lite bilde av dagens antrekk også, for dere som spør mer om det :-) All black! Bukse fra carlings og topp fra Gina tricot :-) Håper onsdagen deres blir fin <3 

- Lena 

 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

CHALLENGE! Er DU med meg? :-)

Utfordringen er enkel, og jeg har bestemt meg for å komme i gang. Jeg håper akkurat DU vil bli med :-) Utfordringen er som følger: 

Bruk 30 min av den tiden du pleier å bruke foran tv'n på kjapp gange eller intervalljogging. 

Om du velger intervalljogging så pleier jeg å gjøre det på denne måten: (3min lett jogg, 1 min kjapp gange - og gjenta til 30 minutter har gått) :-) Med god musikk på øret går de 30 minuttene ganske fort også :-)Om du gjør dette én gang i uka (flere om du vil selvfølgelig :-)) er du med i utfordringen. Jeg håper du vil bli med, og om du er med vil jeg veldig gjerne vite hvem du er så jeg får sett deg :-) Om du bruker Instagram blir jeg å bruke hashtag #walstadchallenge når jeg selv gjør utfordringen. (Den blir jeg å bruke til senere utfordringer også) Om du også bruker den i et bilde finner jeg deg der, så jeg kan se og kommentere til deg også <3 Det er så hyggelig om flere blir med, og det hadde jeg blitt veldig glad for. 

Send meg gjerne en snap når du tar utfordringen - det blir jeg også kjempeglad for :-) (Snapchat: lenawa) Det er så mye hyggeligere om vi heier på hverandre.  

Uansett om du er tykk eller tynn, trener jevnt eller ingenting fra før så håper jeg du slenger deg med. Kom i bedre form sammen med meg. :-) 

 

Stor klem - Lena <3 

 

 

Instagram: lenawalstad

Homemade burger

I helgen var vi en tur på Malvik hos mamma og pappa, og vi fikk servert så utrolig gode burgere som pappa hadde laget :-) 

Pappa er kjempeflink til å lage mat, og jeg gleder meg alltid til å spise det han lager. Dette smakte så utrolig godt, jeg får helt vann i munnen bare av å tenke på det. I denne burgeren har han brukt karbonadedeig, blandet inn hakket løk, salt + pepper, og brukt bittelitt potetmel som bindemiddel. 

Som tilbehør var det hjemmelaget hvitløksdressing og guacamole, salat, tomat, løk, bacon, en skål med sprø potetgullflak, og deilige potetbåter. En helt perfekt helgemiddag i mine øyne, også som hverdagsmiddag om man evt dropper det som er usunt tilbehør :-) 

En sunn burger kunne jo vært en fin middag på starten av uken <3  

Nyt mandagen, dere flotte :-) 

- Klem Lena 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Saturday shopping

  • Skrevet 17.04.2016 klokka 11:14
  • Kategori:BloggGod morgen alle fine :-) I går hadde jeg fri fra jobb, så jeg og lillesøster dro en tur innom City Lade for å se litt rundt i butikkene der. Det har kommet så mye fint nå! Jeg synes det er så deilig å se butikkene fulle av vår- og sommerkolleksjoner med lyse og duse farger. <3 

Selv endte jeg opp med favorittpafymen min, Black Opium av YvesSaintLaurent. Jeg har brukt den en stund nå, og syns den lukter så fantastisk godt :-) Lukten er søt, feminin og litt tung på en god måte - om jeg kan si det sånn. :-) Jeg kjøpte denne hos kicks, og jeg liker veldig godt å handle hos de fordi jeg syns servicen er god. Alle jentene der er så imøtekommende, og har alltid et smil om munnen :-)


 Håper dere har hatt en fin helg, og at dere koser dere resten av søndagen <3 

Klem fra meg 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

 

Våg å tørre

I går kveld startet jeg helgen med en treningsøkt hvor jeg trente bein med lette vekter, og mange repetisjoner. Jeg pleier å variere beindagene med antall repetisjoner og med hvor mange kg jeg bruker. Samtidig som jeg øker litt og litt.


Fokuset mitt framover blir å satse enda mer på økning i vektene, for i en litt lengre periode har jeg ligget ganske likt og vært litt forsiktig med vektøkningen. For å nå nye mål framover må jeg jobbe enda hardere og motivere meg selv for å få det til. Ofte så er man sterkere enn det man tror, men da må man også våge og tørre! :-)

Nå skal jeg virkelig nyte helgen, og bare kose meg :-) 


Har du noen planer for dagen? 

- Lena <3 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Kyllingburger

Som lunsj, eller en liten middag kanskje denne enkle retten kan være noe for deg som vil gå for et sunnere alternativ? :-) Dette er kjempe sunt, og smaker veldig godt. Også ser det jo ut som en BURGER <3! Hehe :-)Jeg skjærer kyllingfileten i to så de blir helt tynne, krydrer de godt og steker de på middels varme til de blir saftige og gode. 

Mellom de tynne kyllingskivene har jeg søtpotetchips som er krydret og stekt i ovnen. Det er så godt som snacks vedsidenav også :-) Ellers har jeg brukt en sprø og frisk hjertesalat, tomater og litt créme fraiche.


 Jeg stemmer for sunn, god og enkel hverdagsmat :-) 

- Klem Lena <3 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Nutramino


I dag må jeg bare dele med dere at jeg har blitt ambassadør for Nutramino. Jeg er både kjempeglad og stolt over det, og gleder meg veldig til å vise dere hva de har å by på :) Følg de gjerne på Instagram og på facebook. @nutramino @nutraminonorge


Utenom det vil jeg si at jeg syns det er kjempegøy at det er noen av dere som daglig har begynt å lese bloggen min, det gir meg motivasjon til å fortsette å dele mye med dere framover :) Jeg vil fortsette å prøve å få oppdatert bloggen en gang om dagen - så ofte det lar seg gjøre :-) Jeg syns det er så gøy, og setter veldig stor pris på at mange av dere kommer med kommentarer, tips og ønsker til innlegg. Jeg prøver så godt jeg kan - og er glad dere er tålmodige med meg :-D Nå ble det mye takking og prat her, så mye betyr det for meg å dele treningsgleden og mattips ++ med dere. Spesielt når dere setter pris på det - og i håp om å inspirere flere til å like det jeg bruker mye av tiden min på :-) 

Håper dere får en kjempefin torsdag, så snakkes vi igjen i morgen <3 

- Lena 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Ekstremt søtsug etter helgene

Når jeg spiser kaker og sjokolade i helgene blir suget etter sukker bare enda sterkere, og spesielt i starten av den nye uka. Det er ofte jeg føler det hvertfall, derfor har jeg alltid frukt eller bær lett tilgjengelig som hjelper veldig på å slukke søtsuget.


 

Jeg legger oppskjærte biter av frukt og bær i matpakker og har med meg på farten :-) For meg er det ofte redningen for å unngå sjokoladen. Jeg elsker nemlig sjokolade, og har lyst på det veldig ofte. Det å finne små løsninger som kanskje kan hjelpe å minske småspising av det som er usunt er verdt å prøve :-) Her går dagen først til jobb, så står en ryggøkt for tur senere ikveld. Når beina er stive etter gårsdagens trening kan overkroppen få kjørt seg i dag! :-D 

Håper onsdagen deres blir fin <3 

Klem Lena 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Tips til treningsmotivasjon

Her kommer noen tips som hjelper meg med å komme meg på trening. Håper disse kan hjelpe deg litt også :-)- Pakk alltid klar treningsbagen dagen før, og ta den med når du drar hjemmefra. Da er det ingen unnskyldning for å ikke kunne dra en kjapp tur innom treningssenteret.

- Sett deg mål for hvilke dager du skal trene på, og bestem deg for å gjennomføre det du har planlagt. (Ikke sett så høye mål at du ikke klarer å gjennomføre, da setter du heller opp en dag mindre enn hva du tenker, så kan du heller skryte ekstra av deg selv om du klarer en ekstra treningsøkt) - Planlegg sunnere måltider. Sunn mat gir resultat som igjen gir motivasjon til å trene.

- Bruk musikk for å komme i godt humør, Enten i bilen eller ellers om du har musikk du liker på tlf. Jeg blir motivert av glad musikk, og det hjelper meg å bli litt mer gira for å få unnagjort ei treningsøkt! :-) 

- Minn deg selv på følelsen etter en fullført treningsøkt. Det er fantastisk godt å føle at man han vært flink. 

- Se bilder av mennesker som inspirerer deg til å komme i bedre form. Jeg har flere jeg ser opp til, og blir motivert av å se hvor flinke de er! :-) 

- Avtal gjerne med en venn eller et familiemedlem om et tidspunkt dere kan treffes på, og tren sammen. For noen er det lettere å komme seg avgårde om man har en avtale. Da kan dere hjelpe og motivere hverandre gjennom treningsøkten også :-)

 

Klem Lena <3

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa  

Venner og familie

  • Skrevet 11.04.2016 klokka 05:49
  • Kategori:Blogg

God mandag, sprekinger <3 På meg ble det lite med treningsøkter i helga. Noen dager med hvile er bare deilig spør du meg :-) I dag deler jeg noen bilder fra gårsdagens dåpsfeiring av dattera til bestevenninna mi. Den var så fin! Flotte barn, god mat og god stemning :-)

Se så fine kaker, pynteløsning på serviettene og søte små beger med smågodt i :-)

Dåpsbarnet og resten av familien <3


Og på det siste bildet, meg og fadderbarnet mitt Melissa <3 

I tillegg til jobb og trening er jeg veldig glad i å bruke resten av tiden jeg har på venner, kjæreste og familie - det gir meg så mye å få være sammen med de jeg bryr meg om, og de som alltid gir så mye støtte og glede tilbake <3

 

Ta vare på de som vil deg godt og gjør deg glad :-) Ha en fin dag, dere <3 

- Klem Lena

 

 

 

 

Instgram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Ikke la samvittigheten ødelegge for deg

Etter mye deilig mat, desserter og godteri denne helga skal det bli godt å starte en ny uke med sunne alternativ igjen - Jeg gleder meg til å dele med dere :-) Med ekstra helgekos og litt treningsfri er jeg veldig klar for å bruke all overskuddet på en skikkelig bein og rumpeøkt enten i kveld eller i morgen. Etter en slik helg hender det ofte at jeg klarer å øke i diverse øvelser, og det er så gøy!En "god-mat" helg kan faktisk komme til nytte på trening, om man velger å se positivt på valgene man selv har tatt.. Isteden for å la dårlig samvittighet henge over seg når helgen er over kan man velge å ta overskuddet og energien med videre på trening :-) 


 

- Lena <3 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Helg og søtsaker

Hei og god lørdag <3 Håper du har en fin start på dagen så langt :-) Jeg har jobblørdag og er snart klar til å komme meg avgårde. Når jeg er ferdig der drar jeg rett i bursdagsmiddag for å feire svigersøstra mi. Vi skal spise på en restaurant i byen, og jeg gleder meg! <3 En helg full i planer for min del :-)
I morgen tidlig skal vi i dåp. Den minste dattera til bestevenninna mi skal døpes, så skal vi kose oss i selskap etterpå <3 

I helga blir det ikke så mye av sunn hjemmelaget mat, men litt kaker og kos istedet :-) Jeg syns det er hyggelig å spise godsaker og kose meg litt ekstra i godt selskap, og spesielt når det er helg. Jeg forbinder helg med litt godteri og mer usunn mat - selv om jeg prøver å begrense meg så det ikke blir alt for mye både fredag, lørdag og søndag.. :-) Men å kose seg litt av og til gjør noe med motivasjonen og rutinene mine for en sunnere hverdag. 

Nyter du helgen med litt ekstra? I såfall, hva står på menyen hos deg? :-) 

Smask-Lena <3

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Alternativ kveldsmat/mellommåltid for store og små

Dette spiser jeg ofte til kveldsmat. Et lite og lett måltid passer godt rett før leggetid :-) Jeg syns dette er supert som et mellommåltid når jeg er småsulten også :-) 

Her har jeg speltlomper med kyllingfiletpålegg, salat, lettost og grillkrydder. Jeg pleier å varme de i mikrobølgeovn til osten smelter, så legger jeg i en frisk og kald salat etterpå. De blir også veldig gode om de varmes i toast/vaffeljern. 

Ha gjerne søte bær til også, det smaker så godt sammen <3 
 Nyt fredagen, dere :-) Klem fra meg <3

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Gårsdagens favorittmat

I går ble det en veldig sen middag på oss :-) Heller en sen middag enn å hoppe over den. Jeg syns det er vanskelig å sove om jeg ikke spiser litt før jeg legger meg.

Jeg har lagt ut dette før også, og syns det smaker helt fantastisk godt. Jeg blir aldri lei! <3 
- Stek karbonadedeig 

- Hakk 1 gul løk og 5 store tomater å hell i en kjele med middels varme

- Hell i litt vann + 2 ss tomatpuré 

- Tilsett røde (Jeg bruker røde bønner i chilisaus) og hvite bønner + den stekte karbonadedeigen.

- Krydre med salt/pepper og kajennepepper (Jeg er glad i sterk mat og bruker ganske mye kajennepepper. Prøv med litt og litt, den blir fort sterk)

- La gryta småkoke 15 min mens du koker ris.

Frisk salat er også kjempe godt til <3 

Nå skal jeg komme meg opp og spise en god frokost før jeg fortsetter dagen min :-) Håper torsdagen deres blir fin.

Klem Lena <3 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

For å komme nærmere målet er dette minst like viktig som treningenJeg har lagt matplanlegging inn som en rutine i hverdagen min. Proteinrik og næringsrik mat er minst like viktig som å trene for å komme nærmere resultatet man ønsker. Jeg VIL bli bedre og sterkere, da må jeg også sette av tid til det. Mat er kroppens drivstoff og må til for å bygge opp muskelene. I dag lagde jeg lunsjmatpakker som jeg tar med meg på jobb i dag, i morgen og på fredag. Som lunsj blir det kyllingsalater med ris/og kyllingbiter med ris og wokblanding. Når jeg spiser kylling til lunsj på jobb, spiser jeg annen type kjøtt/proteinkilde til middag når jeg kommer hjem. Det samme gjelder karbohydrater og grønnsaker. Kunsten for å ikke blir lei er å variere. Stor klem fra meg <3

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Latskap eller et rop om å la kroppen hvile

Det fins to typer å være sliten på, som kan gå utover treningen på godt og vondt. Å være "jeg vil heller se på tv og spise sliten", eller "kroppen gir et rop om å virkelig la kroppen hvile - sliten" den siste er utrolig viktig å ta hensyn til.

I den tiden jeg har trent jevnt har jeg lært veldig mye om kroppen min og signalene den gir meg som er viktig å lytte til. Om jeg f.eks har sovet for lite, føler jeg ikke at treningen har en effekt. Da får jeg hodepine, jeg føler meg oppblåst og er småtrøtt hele dagen. Om jeg presser meg på trening da kommer jeg meg gjennom økta, men blir bare enda trøttere og mer sliten dagen etter. Om jeg heller lytter til kroppen, dropper trening den dagen og får en skikkelig god natt søvn kommer også energien tilbake - da blir også treningsøkten mer effektiv, og kroppen vil samarbeide så mye bedre.Om jeg har sovet i mange nok timer og vært på jobb kan lysten til å dra hjem å sitte i sofaen resten av kvelden være veldig fristende. Om jeg da kommer meg på trening føles det veldig deilig etterpå, og jeg er glad for at jeg vant over latskskapen. 

Med nok søvn, noe jeg har merket er helt utrolig viktig om kroppen min skal fungere - så gjelder det å kjenne om det er latskapen som tar overhånd/eller om du kanskje trenger hvile og ekstra søvn for å få energi til trening igjen. 


 

Lær å kjenn forskjell, og lytt til kroppens signaler. 

- Lena <3 

 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Mandag og mellommåltid

Et enkelt mellommåltid om man kanskje er litt småsulten før middagstid eller til kvelds <3 Omelett med noen biter lettost, salt+pepper, hakket løk og biter av kyllingfiletpålegg.

Jeg pleier å friske opp tallerken med fargerike grønnsaker :-)
Dette smaker utrolig godt å ha på ei brødskive eller på knekkebrød også :-)

Håper dere får en fin mandag - og husk at en ny uke også gir nye muligheter for at dette kan bli en bedre uke enn den forrige <3

God klem fra LenaInstagram: lenawalstad 

Kjempe enkel, nydelig og sunn pannekakeoppskrift

I går kveld var vi på besøk hjemme hos mor og far hvor vi fikk servert helt nydelige sunne pannekaker. Denne oppskriften må jeg bare dele med dere. Jeg har prøvd flere forskjellige sunne oppskrifter, og disse kan jeg med hånda på hjertet si smaker helt fantastisk godt! :-) 
 

Dette trenger du: 

- To modne, myke bananer

- 3 egg

- 2 dl melk 

- 2 ss Maizena

- Smør til steking 

 

Mos bananene godt i en bolle før du heller i egg, melk og maizena. Visp alt godt sammen til du får en fin røre. Varm en panne, ha i litt smør og stek små søte pannekaker. 

Disse kan serveres med så mye. Frukt, bær, is eller vanlig pålegg. I går spiste jeg disse med syltetøy og brunost, + oppkuttet mango ved sidenav. Mmm :-) 

Håper dere har en fin søndag så langt, og at dere nyter siste del av helga :-) 

- Lena <3 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Dette vil jeg bli bedre på

Deilige lørdag <3 I dag var det så godt å få sovet litt ekstra, og jeg skal snart nyte en litt lengre frokost enn hva jeg ellers pleier å ha tid til - jeg har nemlig fri fra jobb i dag, men har likevel noen planer som jeg drøyer litt til. :-)

Gårsdagens treningsøkt ble en god beinøkt med Lisa. Vi koser oss sånn sammen, og hjelper hverandre med å nå målene vi ønsker. Det å ha noen som man vet ønsker at du har det bra og som ønsker at du når drømmene dine er så fint <3 Jeg er veldig takknemlig og glad for at jeg har flere av de, og jeg setter utrolig stor pris på gode vennskap. 


Å vite hvem man har som stiller opp, hvem som prater godt om deg til andre og hvem man trives med er en viktig del av hvordan man har det, og føler at man blir satt pris på.Føler du at du har de vennene som virkelig vil deg godt, og som prater godt om deg uansett hvor lang tid det er i mellom du ser dem? 

Tenk litt over det - og gi noen du bryr deg om et lite hint om at du er glade i dem selv om hverdagen er travel og at dagene flyr fortere avgårde enn det du ønsker. Det er noe jeg også vil prøve å bli flinkere til. Kanskje du, eller noen venner flytter et stykke unna, kanskje noen studerer eller får seg jobb en annen plass, eller at noen får seg kjæreste og barn som gjør at man kanskje ikke sees så ofte. Uansett så er det noen man bare vet tenker på deg, som også du kanskje tenker på - men glemmer å si det <3 

 

- Klem Lena <3 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Så mye frukt og grønt spiser jeg i løpet av en dag
Jeg liker å fordele det på denne måten: Ca 3 frukt om dagen (Jeg kutter gjerne opp litt av flere frukter og fordeler det på at par dager) oppkuttet frukt tilgjengelig i kjøleskapet er absolutt ikke dumt. Jeg spiser ofte en banan rett før trening. (Fruktsukker gir meg rask energi, noe som er helt perfekt rett før trening) Til mellommåltid har jeg ofte med meg et eple som "det lille ekstra". Og til kvelds spiser jeg ofte biter av appelsin/Kiwi/jorbær eller noe annet som frister. 

Hver dag spiser jeg grønnsaker til både lunsj og middag, og syns det smaker godt sammen med resten. 

Jeg pleier alltid å ha både frukt og grønnsaker tilgjengelig - det hjelper meg også å holde søtsuget litt tilbake. Et fruktfat kan være fristende det også :-) 

 

Spiser du mye frukt og grønnsaker i løpet av en dag? :-)

- Lena <3 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad  Snapchat: lenawa

Les mer i arkivet »Oktober 2017 »September 2017 »August 2017
hits