lenawalstad

Dette spiser jeg etter trening

Sent i går kveld avsluttet jeg dagen med en god ryggøkt på ca 40 minutter. Jeg dro direkte til trening fra jobb, så når jeg kom hjem var det på tide å få i seg godt med mat. Selv om det er sent på kvelden spiser jeg godt når jeg har vært å trent! :-) Rett etter trening pleier jeg å få i meg raske karbohydrater og ekstra proteiner. Da spiser jeg ofte riskaker (6stk) og proteinfluff som pålegg. (1 scoop sjokoladeprotein, 1ts sukrinmelis og et egg, visp med håndmikser i 7-10min). I går spiste jeg disse i tillegg til en skikkelig middag. Dere skulle sett bollemagen min i går kveld. Jeg skal ta bilde neste gang. Den så ut som en ballong faktisk :-) 


Hva spiser du rett etter trening? 

- Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Spis deg i form. Se dagens middagstips! :-)

Så deilig det var å våkne til strålende sol i morrest :-) Vi har noen deilige sommerdager her i Trondheim, og det er så herlig! I dag kommer jeg med et middagstips til dere som kanskje ikke har bestemt hva dere skal spise til middag i dag. Jeg spiste dette igår, og jeg syns det er veldig godt. Dette er kjempesunt også! :-D Her har jeg delt kyllingfileten i tynnere skiver,  så steker jeg de på middels varme. Følg godt med at de ikke stekes for hardt. En kyllingfilet er best når den akkurat er gjennomstekt, er saftig og har godt med krydder på. Jeg kokte søtpotet til, og har agurkskiver og paprika som tilbehør. Topp det hele med mager cottagecheese og med noen dråper soyasaus (jeg elsker soyasaus på middager) så får du en ekstra god smak :-) Denne middagen med et glass iskald pepsi max, mmm :-D
Kos deg og nyt maten med god samvittighet :-)

Klem Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa  

 

Få en best mulig start på uken

Jeg trodde aldri jeg skulle klare å starte uken med å trene i går, men heldigvis kom jeg meg avgårde helt på slutten av dagen :-) Noen ganger er det så slitsomt å tenke på å komme seg til trening, men samtidig vet jeg at den følelsen etterpå er så verdt å dra for! I går ble det en økt med skuldre og mage, og den ble ikke så aller værst heller :-) For å få en ellers god start på uken pleier jeg å lage sunne matpakker på søndagskveld. I dag har jeg med meg karbonadedeig (med tacokrydder) ris og brokkoli. Jeg varmer maten min på jobb, og har i litt soyasaus for ekstra smak. For tiden er dette favorittlunsjen min når det kommer til et sunnere alternativ. Heheh :-D


Hvordan har din uke startet? 

Klem Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Helgens store festdag (Bildedryss)

 • Skrevet 27.06.2016 klokka 08:27
 • Kategori:Blogg

 


Da er lille Mie, en av mine helt fantastiske fadderbarn døpt - og for en fin dag det ble :-) Dåpen var i Strinda kirke, så fortsatte vi festen på Berg prestegård med hele familien. For en fin gjeng å feire med! <3 Når vi kom dit fikk vi masse god mat, og en haug av kaker! Det var så vanskelig å velge så jeg tok en bit av nesten alt. Haha! :-D Av og til er det helt greit å kose seg litt ekstra. 

Slike dager betyr så mye for meg, ingenting er bedre enn å dele tid med de man er glade i. <3 


Håper dere har hatt en fin helg, og at dere får en fin start på uken. 

God klem fra meg <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Sjokoladekake fra Rosenborg Bakeri

 • Skrevet 26.06.2016 klokka 09:38
 • Kategori:Blogg

God morgen alle sammen <3 Da er vi snart klare for å komme oss avgårde i dåp, og denne sjokoladekaken blir med oss til festen. Denne kaken er fra Rosenborg Bakeri i Trondheim, og jeg er imponert over jobben de har gjort :-) Så mange fine detaljer i pynten, og den lukter helt fantastisk godt :-) Det er en kunst i seg selv å bake altså! Når tiden ikke strekker til er det veldig greit å kunne kjøpe med en fin kake. Jeg hadde nok aldri klart å lage en kake i nærheten av denne heller. Ser den ikke god ut? :-) 
Nyt søndagen alle sammen <3

- Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Barnedåp

 • Skrevet 26.06.2016 klokka 01:12
 • Kategori:Blogg

Hei :-) Her kommer et innlegg ca midt på natten, hehe! Dagen min har nemlig gått i ett! Jeg har har hatt arbeidslørdag, og har gjort unna forberedelser til en barnedåp vi skal i, i morgen (søndag). Mitt lille og søteste fadderbarn, Mie skal døpes. <3 Mie er dattera til et vennepar av oss, og jeg er så utrolig glad og stolt over å få være fadder. Jeg er veldig glad i barn, og slike dager er alltid så fine. :-) Her ser dere kjolen jeg tror jeg skal bruke, fargen er en blanding av lys rosa og fersken. :-) Jeg gleder meg kjempemye til dåpsdagen, og må snart komme meg i seng så jeg er opplagt til en fin dag i morgen. 


Håper lørdagen deres har vært fin, så ses vi igjen om ikke så lenge <3

- Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Mellommåltid - tips

Dette fungerer så godt både som et lite mellommåltid, eller for å dempe søtsug som en liten "dessert" etter middag. Selv får jeg veldig lyst på noe søtt etter jeg har spist middag/lunsj. Jeg pleier å spise cottagecheese flere ganger i uken, og da med forskjellige bær, frukt, syltetøy osv :-) Med litt fantasi kan cottagecheese brukes til så mye. Både som en fruktdessert, i salaten, i pannekakerøre ++ 

Jeg syns hvertfall det er veldig godt sammen med noe annet. I tillegg er det er enkelt og det er sunt :-)
Ha en fin fredag alle sammen :-)

- Lena <3 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Nutramino stand hos Fitness and Sports Supplements

Hei og god torsdag, dere :-) Det var som alltid veldig hyggelig hos Fitness and Sports Supplements i går. Med en fin gjeng fra Nutramino som hadde stand utenfor, og flotteste Mirna og Andi som driver butikken. Tusen takk til alle dere som tok turen innom, det er så hyggelig :-) Til dere som ikke rakk å komme innom i går, dere må huske at dere fortsatt kan bruke rabattkode Lena15 og få -15%rabatt på alle varer hos Fitness and Sports Supplements. 

Denne uka har gått så alt for fort! Her er timeplanen full for tiden, og jammen liker jeg å være på farten også :-) Håper dere har hatt en fin uke så langt. I morgen er det fredag allerede - og snart helg! :-) 
- Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Treningsfri + antrekk

I går ble det treningsfri på denne jenta! :-) Jeg var så stiv etter tidligere treningsøkter at jeg måtte ake meg ut av senga, og det gjorde vondt å le! Haha :-D Jeg både hater og elsker følelsen av å bli stiv i kroppen etter treninger. Det gjør vondt, samtidig som det føles godt å kjenne at man har trent. Med god og riktig mat vil musklene bygge seg opp å bli sterkere også. Jeg føler selv jeg har blitt flinkere til å lytte til kroppen med tanke på hvor lang tid jeg bruker på å trene samme muskelgruppe om igjen, og at hviledager er like viktig som treningen. Musklene skal bygges opp, da må man også ha dager hvor man ikke trener så de rekker å komme seg :-) 

Jeg legger til noen bilder fra gårsdagens antrekk. For dere som spurte på Snapchat i går så er overdel fra h&m og shorts fra bikbok. Akkurat dette er det lenge siden jeg kjøpte, så om dere finner det i butikk nå er ikke sikkert - men noe lignende kanskje :-)
Klem Lena 

Husk at dere får -20% (kun i dag, onsdag) på alle varer hos @fitnessand_sportssupplements ved å bruke rabattkode "Lena20" :-) Butikken ligger i kjøpmannsgata 10 i Trondheim og er åpen fra 11-18. 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

TRONDHEIMS NYESTE FITNESSBUTIKK. UNIK MULIGHET I MORGEN! (ONSDAG)


Hei alle sammen :-D I morgen (onsdag 22.06) har jeg vært så heldig å få gi dere lesere enda litt ekstra med rabatt i den splitter nye fitnessbutikken i Trondheim (Fitness and Sports Supplements) Denne dagen får dere -20% på absolutt alle varer ved å bruke rabattkode "Lena20". (Si det i kassen ved betaling) Rabattkoden kan benyttes hele dagen, og de har et fantastisk godt utvalg både på treningsklær og kosttilskudd +. Jeg håper dere har mulighet til å stikke innom i løpet av dagen. Nutramino kommer å har stand med mange gode smaksprøver utenfor butikken fra kl 14.00 og utover. Selv vil jeg være der fra ca kl 15.00. Håper vi ses :-) (BUTIKKEN LIGGER I KJØPMANNSGATA 10) Åpningstid: 11.00 - 18.00.

Her ser dere noen bilder av butikken :-)

 


 


- Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Følg gjerne butikkens Instagram også: @fitnessand_sportssupplements Snapchat: fitnessandsport eller på Facebook: Fitness and Sports Supplements

Tips til en sunn og god start på uken

God morgen alle sammen :-) Om du også har lyst på en sunn start på uken tipser jeg gjerne om et lunsj/middagstips som jeg liker veldig godt, og spiser ganske ofte. Dette kan jeg spise både som helg og hverdagsmat. Det smaker godt, det er lett å lage og i tillegg er det sunt :-) Som lunsj eller middag? Det passer som begge dele :-) Jeg varierer veldig med hva jeg har i, men somregel er det alltid noe i kjøleskapet som kan brukes. Denne gangen brukte jeg:

- Karbonadedeig 

- litt tacokrydder

- speltlomper 

- spinat

- tomat

- hakket løk

- eple

- litt créme fraiche

Kos deg og nyt med god samvittighet :-)
Ellers vil jeg ønske deg en fin mandag, og en god start på uken.  

God klem fra meg <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Fresh Fitness - Lade Arena (Trondheim)

I går trente jeg og Preben, en kompis av meg på Fresh fitness (Lade arena) som er her i Trondheim. Jeg vurderer å bytte treningssenter, så vi får se hvor det blir. :-) Jeg syns senteret var kjempefint, det er stort og har frisk luft (Noe jeg syns er kjempeviktig på et treningssenter) Kanskje dere blir å se flere bilder/videoer fra dette stedet fremover. :-) Hvis du trener i Trondheim, har du et favoritt senter? 

Jeg trente bein + litt rumpe i går, og når jeg trener med venner er det lettere å øke mer på vektene ettersom at vi kan pushe hverandre, og stå som sikring på øvelsene. Det er alltid gøy å ha venner med samme hobby, og han har lært meg utrolig mye innenfor treningen. Å trene med noen er også en fin måte å motivere seg selv på. Det er lettere å dra når man avtaler med andre, og man kan hjelpe hverandre under treningsøkten! :-) Liker du best å trene med noen eller alene?

  


Stor klem - Lena 


Snapchat: lenawa Instagram: lenawalstad 

Sukkerfri sjokolademuffins (Om du pynter med noe annet enn smarties)


Hei og god lørdag :-) Har du smakt denne typen før? (Ikke topp med smarties om du ønsker alt helt sukkerfritt). Jeg syns den er minst like god/om ikke bedre enn de du får full i sukker :-) Dette er en sukkerfri pakke fra funksjonellmat som du får kjøpt fra helsekostbutikker. Det er egentlig en sjokoladekake (Jeg pleier å lage muffins av røra istedet, og steke i litt mindre tid enn om jeg lager kake av det) :-) Det eneste du trenger å tilsette er:

- 3 egg

- 1 dl olje

- 3 dl vann 

Rør alt godt sammen og hell i muffinsformer. (Halvfulle) Stekes i ca 15 minutter på 175grader. Som topping pleier jeg å bruke sukrinmelis. Pynt gjerne med jordbær eller annen pynt du liker. I mitt tilfelle ble det smarties denne gangen. Jeg tok med meg noen av disse i en babyshower i går :-) Jeg syns de er kjempegode, og om du kunne tenkt deg en litt sunnere sjokoladekake/muffins er disse midt i blinken :-)

Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

HappyFriday

Det er endelig fredag, og da er det ingenting å si på humøret til denne jenta! :-) Jeg har nettopp spist frokosten min, og skal ordne meg litt før jeg snart skal på jobb. Nå har vi hatt noen deilige og varme dager her i Trondheim, så har man mulighet er det deilig å få vært litt ute :-) I går var jeg en tur på solsiden med to kompiser av meg, vi fikk nyte sola litt før de ble med meg på en liten runde ettersom jeg hadde litt småtteri jeg måtte handle:-) Håper dere får ei fin helg, så snakkes vi snart igjen <3


(Treningssett sponset fra bodyshapes.no) Hvilke planer har du for helgen? :-)

- Lena <3

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Kjapp, sunn og enkel kveldsmat

I går kveld når jeg var ferdig på jobb dro jeg på trening og fikk trent en kort skulderøkt :-) Til kveldsmat ble det en deilig omelett ;-) Det er så mye godt man kan ha i, og denne gangen brukte jeg: 

- 2 hele egg, og to eggehviter.

- Rødløk

- Tomat

- Kyllingfiletpålegg i biter

- Spinat

- Gressløk

- Salt og pepper 

- Litt olje til steking

Jeg syns omeletter passer både til frokost, lunsj eller som kveldsmat :-) 
- Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Planlegging gjør det enklere

Hei fine onsdag :-) Så langt har jeg brukt litt av tiden min på å planlegge og lage lunsjmatpakker for et par dager fremover som jeg skal ha med meg på jobb! :-) I dag tar jeg med meg karbonadedeig med tacokrydder, ris og grønnsaker. Vi har mikrobølgeovn der jeg jobber, så heldigvis har jeg mulighet til å spise en varm og deilig lunsj :-) Å sette av litt tid til matlaging gjør det mye lettere for meg å spise sunt, da velger jeg også å ta meg tid til det :-) 
(Tights sponset fra bodyshapes.no) 

Lager du matpakker og har med deg på jobb/skole? 

Klem Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Slukk søtsug og spis dette med god samvittighet

For å slukke søtsuget går det ofte i dette på hverdager. Det er så enkelt, og kan spises med god samvittighet. Mange av dere har nok prøvd det før, men til dere som ikke har det - do it :-D Jeg fikk så lyst på noe søtt i går kveld, og da slukket jeg søtsuget med en liten kopp av dette. I går brukte jeg: 

- 1 egg

- en scoop sjokoladeproteinpulver

- en ts sukrinmelis

Bland alt i en liten bolle og bruk håndmikser på max speed i 5-7 minutter. Helt til du får en god sjokolademousselignende røre. Topp gjerne med frukt og bær. :-) 


God klem fra meg <3

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Favoritt fra Fredrik og Louisa

God mandagskveld alle sammen <3 Til dere som har spurt om hva jeg bruker på leppene mine - this is it.

Denne favoritten er alltid med meg, og jeg bruker den nesten hver eneste dag :-) Denne leppestiften er fra Fredrik og Louisa, og er fra merket youngblood. Fargen jeg bruker heter cuvee, og jeg elsker den. :-) Den er ganske mørk, og har samtidig en metallisk glans som gjør at den skinner litt lyst likevel. Jeg er kjempefornøyd med den, og har brukt den i ganske lang tid nå :-) Etter jeg har tatt på denne pleier jeg å konturere leppene ved å ha på bittelitt svak concealer på midten. (Husk at det skal veldig lite til, det skal nesten ikke vises) :-)


Har du en favoritt du ikke klarer deg uten? :-) 

- Klem Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 
 

Torpfjæra i Malvik

 • Skrevet 12.06.2016 klokka 20:50
 • Kategori:Blogg

Vi har akkurat kommet hjem fra en kjempefin søndag i torpfjæra som ligger i Malvik. Å ha fri på soldager som dette kan jeg ikke klage på. Sol, grillmat og deilig sjøluft gjorde godt i dag :-) Jeg tar treningsfri, og blir å bare slappe av på sofaen resten av kvelden. Nå er det bare å lade opp til ei ny uke, med mange gode treningsøkter og fine dager på jobb! :-) 


- Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Søndagsgrilling

 • Skrevet 12.06.2016 klokka 14:01
 • Kategori:Blogg

Jeg våknet med et smil om munnen i dag! :-) For en kveld det ble i går. Det er ikke så ofte jeg er ute å fester, men når jeg først tar meg en tur ut har jeg det veldig gøy :-D 

I dag er været helt nydelig, så vi skal grille i fjæra med familien ganske snart :-) Hva er dine planer for ettermiddagen? <3 


(Shorts og topp fra Gina Tricot)

Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Bytur i Trondheim

 • Skrevet 11.06.2016 klokka 17:55
 • Kategori:Blogg

Jeg kom akkurat inn døra fra jobb + hasteshopping, og skal straks gjøre meg klar for en bytur ikveld! :-D Det var så vanskelig å bestemme seg for antrekk i dag, og jeg angrer sånn for at jeg ikke la frem noe i går. Haha! Som regel ender jeg alltid opp i noe svart og enkelt når jeg drar på byen, men vi får se hva det blir til. I kveld blir vi en gjeng som skal på kos som er et hyggelig utested her i Trondheim, så drar vi kanskje videre utover kvelden. Med god stemning og herlige mennesker er det ikke så farlig for meg hvor vi er :) Jeg måtte bare innom for å ønske dere en kjempefin lørdagskveld, så snakkes vi i morgen igjen når jeg får litt bedre tid:)


- Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Effektiv magetrening hjemme eller på ferie (5 øvelser)

Hei og god morgen, dere fine :-) Nå har jeg laget et innlegg noen av dere har ventet på, og jeg håper du liker det. 

Om du ikke har mulighet til å komme deg til et treningssenter, er på ferie eller bare kunne tenkt deg å trene litt hjemme har jeg noen mageøvelser jeg vil dele med deg. Disse øvelsene pleier jeg å bruke når jeg trener hjemme, og jeg vet at flere av dere har ventet på øvelser for magen. Noen av dere som leser bloggen min har barn og lite tid til trening - derfor vil jeg prøve å få laget flere blogginnlegg om hjemmetreninger fremover også :-) 

Nr1.Planke: 


Hold deg oppe i 1 minutt og ta pause i 30 sekunder. Gjenta 3 ganger. 


Nr2.Vanlige situps: Her pleier jeg å ta 30*5. 


Nr3. Albue mot kne - situps: 20*3


Nr4. Sideplanke: Hold deg oppe i 1 minutt og ta pause i 30 sekunder. Gjenta 3 ganger (annenhver side) 


Nr5. Balanseøvelse: Løft bena opp fra bakken, og hold overkroppen opp mens du prøver å holde deg oppe uten å miste balansen å falle en av veiene. Stram magen så godt du kan. 


Som dere ser er balanseøvelsen vanskeligere enn hva det ser ut som! Jeg mister balansen flere ganger, men prøver igjen. Og jammen svir det godt i magen tilslutt.  

Håper du likte øvelsene og kunne tenke deg å prøve. Kjør magetreningen hjemme med en venn, med kjæresten eller alene :-)

- Klem Lena 

 

 

\\Tightsen er sponset fra @fitnessand_sportssupplements, og overdelen er fra h&m.

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Deilig fiskemidddag

I går kom jeg hjem fra jobb til denne deilige torskemiddagen. Lettsaltet torsk, stekt sopp + løk og poteter. Dette med et glass iskald pepsi max smakte utrolig godt i en sulten mage. Jeg toppa forresten retten med en skje med créme fraiche og strødde litt maldonsalt over. Dette er utrolig sunt, og samtidig veldig godt når fisken er litt saltet. Uten litt ekstra salt syns jeg hvit fisk har lite smak. :-) Er du glad i å spise fisk?
Håper du får en fin torsdag, så ses vi senere <3 

- Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Fun when its done

I går fikk jeg avsluttet dagen med en kort treningsøkt hvor jeg trente nesten bare knebøy, og markløft. Jeg varierer mellom tunge dager hvor jeg trener med høy vekt, og dager hvor jeg trener med lettere vekter. På dager hvor jeg trener med lettere vekter øker jeg antall sett og repetisjoner :-) Jeg varier på den måten for at treningsøktene mine ikke skal bli like, for at jeg ikke skal bli lei og for at kroppen skal belastes på forskjellige måter. 
//Tightsen er sponset fra @bodyshapes.no

- Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Fantastiske bodyshapes.no som sponsor

God morgen, alle sammen :-) Jeg har vært så heldig å få startet et samarbeid med bodyshapes.no, og jeg er kjempeglad og stolt over det. :-D Bodyshapes selger treningsklær på nett, og har så mye fint. Klærne har sterke og freshe farger, stilige mønster og er behagelige på. På disse bildene har jeg på meg et sett fra "We are fit" og de fins i flere farger. :-) Nye fine treningsklær hjelper så mye på treningsmotivasjonen også. 
Nå er jeg snart på vei ut døra på tur til jobb, og i kveld skal jeg kose meg til ei venninne som nettopp har kommet hjem fra Spania. :-) Jeg håper uken din har startet bra, og at tirsdagen blir fin <3 

Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Fantastisk turområde i Trondheim


I går avsluttet jeg helgen med en fantastisk tur i Bymarka med gode venner :-) Vi møttes på Byåsen butikksenter før vi starten turen innover mot Våttakammen. Våttakammen er kjent for å være en av Bymarkas nydelige utsiktsplasser, og derfra er det fantastisk utsikt over Ila og Midtbyen. Vi ble sittende der en liten stund før vi gikk videre oppover til Geitfjellet. Det ligger 416 meter over havet, så med kveldssol og god stemning var det så fint å være der. Mikael hadde pakket med kaffe og melon til hele gjengen, så avslutningen på turen kunne ikke bli bedre før vi begynte å gå nedover igjen :-D Haha! Kaffe gjør susen, og jeg lo så mye at jeg slipper å trene magemusklene på en god stund. Det skal ikke bli lenge til jeg kommer meg på tur dit igjen. Med en flott turgjeng, godt humør, kaffe og fin utsikt ble avslutningen på helgen helt perfekt i mine øyne. :-) 
(Tights og T-skjorte er sponset fra Fitness and Sports Supplements) 

Har du vært på tur der før? 

 

God klem fra meg :-)

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Ute-søndag

God søndag, dere fine :-) Det var så deilig å våkne til strålende sol i dag, denne tiden av året er så utrolig fin :-) Jeg håper varmen holder seg litt utover kvelden, jeg skal nemlig en tur i Bymarka med fine folk ikveld. Det er deilig å få vært litt ute når været er som det er. Ellers har jeg vært en liten tur innom mormor og morfar i dag. Litt kvalitetstid med familien er noe jeg setter utrolig stor pris på. Noen ganger kunne jeg ønske at døgnet mitt hadde flere timer, hehe! :) 
Tightsen jeg har på meg er sponset fra Fitness and Sports Supplements. 


Har du gjort noe spennende denne helgen? 

Smask - Lena <3 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

This weekend

Hei og god lørdagsmorgen :-) Så langt har helgen min gått til jobb og trening. Jeg hadde senvakt i går, og fikk lurt til meg en ben + rumpe økt når jeg var ferdig. Nå er jeg snart klar for å komme meg avgårde til jobb igjen. Jeg liker å jobbe helg, da er det ekstra mye folk på senteret (CityLade) og dagen går utrolig fort når jeg bare kan kose meg og hjelpe kundene mine med å finne det de trenger! Det er ingen tvil om at salg er min greie, og at det virkelig er noe jeg liker å jobbe med :-)

Noen av dere spurte om gårsdagens antrekk (snapchat: lenawa), så jeg viser det i dagens innlegg. Skjørtet jeg hadde på meg er fra Cubus, og toppen er fra Bikbok. :-)


Har du lagt noen planer for dagen? 

Klem Lena <3 

 

 

 

Instagram: lenawalstad 

Middagstips

Happy friday! :-) Nå er det en stund siden sist jeg postet et middagstips, så her kommer gårsdagens middag. Den var nemlig utrolig god og kan fungere som en fredagsmiddag hvis man vil velge et sunt alternativ :-) Stekt laks med fullkornspaghetti, sopp, løk og frisk crispsalat. Etter jeg har stekt opp sopp og løk pleier jeg å ha i et par skjeer med lett créme fraiche, og litt melk som jeg blander sammen og varmer opp. Da blir ikke retten tørr, og det smaker utrolig godt sammen. Strø over litt maldonsalt før servering :-D Mmmmm! 
- Klem Lena

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Yogamatte fra XXL

I dag ble denne superfreshe yogamatten med meg hjem. Den koster kun 149,- og er genial for hjemmetrening og/eller stretching. Dette er noe jeg kan bli bedre på, og jeg gleder meg til å få brukt denne mye fremover. Det er ikke alltid man har tid til å komme seg til et treningssenter heller, derfor er det fint å få trent litt hjemme av og til. Målene på matten er 173*61*0,3 cm og den er lett å rulle godt sammen så den ikke tar så mye plass når den ikke brukes. 

Treningstightsen jeg har på meg på bildene er sponset fra @fitnessand_sportssupplements <3 

Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Vakre sommerkvelder og utetreningGod ettermiddag, dere :) Jeg har nettopp avsluttet arbeidsdagen og har akkurat kommet meg ut i varmen. I dag skal jeg fylle opp kjøleskapet med mye sunn og god mat, og planlegge forskjellige middager resten av uken. Jeg liker å handle ganske mye i gangen så slipper jeg å småhandle litt etter litt uten at noe er planlagt. :-) Jeg fikk også spørsmål fra kjæresten om å ta en joggetur ikveld. Jeg sier ikke nei til en ekstra treningsøkt, og spesielt ikke nå som kveldene er så fine! Dette bildet tok jeg på Byneset en kveld denne uken, og se så fint det var ute. Det er så mye mer fristende å komme seg ut litt når sommeren er her. :-)

Er du glad i å trene ute?  

- klem Lena :-)

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Les mer i arkivet »Oktober 2017 »September 2017 »August 2017
hits