lenawalstad

Lunsj på Graffi

 • Skrevet 31.07.2016 klokka 17:50
 • Kategori:Blogg

I dag tok jeg lunsj/tidlig middag på Graffi (Olav Tryggvasons gate 24 i Trondheim) :-) Der møtte jeg mamma, pappa og et vennepar av hele familien. De avslutter ferien med å komme innom Trondheim en liten tur før de drar videre hjem til Oslo. :-) Det er alltid like hyggelig å ses igjen <3 
Jeg har ikke spist kyllingsalaten på Graffi før, og jeg ble veldig positivt overrasket :-) Deilig mat, fin restaurant og en gjeng med serviceinnstilte servitører :-) God service er viktig uansett om det er et spisested eller andre plasser. Det liker jeg! :) Nå skal jeg få lurt inn en etterlengtet treningsøkt før det blir søndagskveld med resten av familien på Lasse sin side. Nå har vi fått besøk av storesøstera hans også, med kjæresten hennes og lille Ludvig som er vårt  onkel og tantebarn <3

Jeg håper resten av søndagen din blir fin, så ses vi snart igjen! 

 

- Lena <3 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

HappySunday


Hei og god søndag. Jeg er i gang med å lage frokost, en litt sen frokost! Haha :-D Vi har fortsatt besøk fra Alta, og de blir hos oss i noen dager til :-) Planen i går kveld var egentlig å komme oss en tur til solsiden. Isteden ble vi sittende å spise biff og slappe av hjemme. Det var ikke akkurat feil det heller ;-) På meg ble det treningsfri også, så i dag kanskje jeg blir å ta meg en tur igjen. Isåfall er det en ryggøkt som står for tur! 

Skal du trene i dag? :-)

Love Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

//Tights sponset fra @bodyshapes.no (Nå kan du bruke rabattkode "LENA" for -20%) 

Dagens fangst fra Kid

 • Skrevet 30.07.2016 klokka 21:13
 • Kategori:Blogg


Etter dagens lille handletur ble disse med meg hjem, og jeg syns de er så fine :-) Jeg gleder meg til å bruke disse under tallerknene. Nå er jeg ikke helt ferdig med pynteløsninger av middagsbord, og det blir jeg sikkert aldri heller. Det fins jo så mye fint som kommer hele tiden, men det må passe i stilen vi har hjemme fra før. Da blir det litt mer begrenset av utvalg og litt lettere å velge. 

Disse er fra KID, og nå har de -40% på slike brikker og løpere! De fins i forskjellige former og farger så de kan brukes i flere forskjellige hjem med ulike stiler :-D Jeg gleder meg til å bruke disse og pynte opp bordet skikkelig :-) 

Hva syns du? 

Klem Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

//Skjørt fra Cubus, genser fra NewYorker

Taco-night

I går kveld fikk vi hyggelig besøk helt ifra Alta :-) Lillebroren til Lasse og kjæresten kom kjørende på besøk. De kom til oss ganske sent i går kveld, så vi ble sittende å skravle til rundt kl 3 på natta! Det kjennes i dag, hehe :-D 

Til kvelds/nattmat ble det taco på hele gjengen :-) Enkelt å lage, og kjempegodt! 


- Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

De dagene uten treningsmotivasjon
En blid selfie og en fredagsflex for en gjennomført skuldre og mageøkt :-D I dag har jeg vært på jobb fra morgenen av før det ble en liten tur innom IKEA. Vi manglet litt småtteri hjemme, og dette er sikkert første gang jeg har tatt IKEA runden på ca 30 minutter. Jeg trodde ikke det var mulig, så den er jeg fornøyd med. Haha ;-D 

I dag vurderte jeg faktisk å droppe treningsøkten, men så bestemte jeg meg for å dra innom en liten tur likevel.. Et par øvelser er bedre enn ingenting tenkte jeg! Hele treningsøkten endte med en av de bedre jeg har hatt på kjempelenge, og nå er jeg så glad :-) Følelsen etterpå er helt fantastisk, som dessverre er lett å glemme av og til. 

Skal du trene i helgen? 

 

- Lena <3

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

//Tights sponset fra @fitnessand_sportssupplements

Til deg som trøstespiserTrøstespising, høres det kjent ut? Veldig mange har det som løsning om man har en dårlig dag, føler seg stor/tykk, er deprimert eller av andre negative grunner som gjør at behovet for sukker føles ekstra stort. Trøstespising hjelper ikke på problemet. Ofte blir det enda større av skyldfølelse, gjentagelser og evt overspising. Samtidig vil hjernen automatisk gi deg en "dårlig erfaring" av sukker som kan ødelegge kosen for å faktisk nyte godteri i helger/bursdager ++. Hjernen lagrer minner og erfaringer med følelser, da gjentas det ofte ved senere anledninger også. Har du tenkt på det? :-) 

Tips for å unngå trøstespising: 

Spis sunne måltider jevnt gjennom dagen for å unngå at du plutsellig blir skrubbsulten. 

For mange hjelper det å kvitte seg med det som er usunt i huset, og heller kjøpe litt og akkurat nok når helgen kommer. 

Aktivitet og energifull musikk hjelper på så mye, også på dette. Når du ser i kjøleskapet eller er i ferd med å trøstespise, hiv i deg en banan og kom deg heller ut på en liten tur. Sannsynligheten for at du da heller har lyst på ordentlig og sunn mat er mye større når du er tilbake. Husk at det vil gi deg bedre treningsresultater og et mye bedre humør :-)

Minn på deg selv at du vil ikke føle deg bedre etterpå, selv om det føles godt der og da. 

Ellers vil jeg ønske deg en kjempefin helg.

Husk at litt smågodt i hyggelig selskap eller til en spennende film er ikke å trøstespise nå som det faktisk er fredag og helg. Alt med måte :-) 

Klem, Lena <3

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Lurt å ha tilgjengelig

For å unngå å småspise søtsaker og godteri som alltid er å finne en plass i huset. (I vårt hvertfall, min feil! haha :-D) så pleier jeg ofte å ha mye søt frukt tilgjengelig. En liten mengde frukt er med på å slukke søtsug for usunt godteri. :-) Jeg er kjempeglad i både bær og frukt, og med en skje mager vaniljekesam smaker det fantastisk godt :-) Frukt og bær i friske farger er fristende for både barn og voksne :-) 

 


Har du frukt og bær tilgjengelig hjemme hos deg? 

- Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

New shoes

Da var mandagen over, og vi er godt i gang med uken. Gårsdagen gikk til jobb, kveldstrening og matlaging for et par dager fremover. For en ekstra god start på uken er mandagsøkten viktig for meg :-D  En kort eller lang treningsøkt - følelsen etterpå er rett og slett herlig! :-) 
Dette paret er forresten de nyeste i skogarderoben min, og jeg elsker de! :-) Svarte sko passer til alt, og blir heller ikke så fort møkkete. Noe nytt hjelper så absolutt på motivasjonen til å trene :-D 


Håper du også har hatt en fin start på uken <3 Stor klem fra meg 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

80-års dag på Kristiansten Festning i Trondheim (Bildedryss)

 • Skrevet 25.07.2016 klokka 08:22
 • Kategori:Blogg


I går feiret vi 80-års dagen til verdens vakreste mormor <3 Vi var på Kristiansten Festning i Trondheim, hvor det ble både omvisning og litt historiefortelling etterfulgt av en helt nydelig tre retters middag. Maten var utrolig god! En spennende forrett med mange deilige smaker, en nydelig og helt perfekt stekt biff, og en sjokoladefondant som virkelig falt i smak hos denne frøkna! :-D 

Forrett: Fritert brandad og oksehalekule, sukkersaltet ørret, røkt ørret, gravet rein med flatbrød og dressinger.


Hovedrett: Reinsdyrbiff fra fjellvilt på Røros med grov potetmos, ulike sopp, rosenkål, selleri, pastinakkpurè og rødvinssaus.


Dessert: Fondant av Valrhona-sjokolade med bringebærsorbèt. 

//Shorts fra Gina Tricot, topp fra H&M og sko fra Bianco 

Vi var så heldige, en varm og solfylt sommerdag med en vellykket feiring som jeg aldri kommer til å glemme <3 

- Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

//Jeg vil veldig gjerne anbefale Kristiansten Festning som en kjempefin plass å ha feiringer/sammenkomster på. Maten var nydelig, og servicen var absolutt til å skryte av :-)

Bursdagsfeiring

 • Skrevet 24.07.2016 klokka 11:51
 • Kategori:Blogg

God søndag, her kommer et kjapt mini-innlegg. :-) I dag skal vi feire min kjære mormor som fyller 80 år :-) Vi skal på Kristiansten Festning å feire i ettermiddag, og jeg gleder meg kjempemye :-) Ellers har helgen gått til jobb, trening og litt vennebesøk <3 

Vi får snakkes litt senere igjen - jeg har litt jeg må få gjort før bursdagen ikveld. Kos deg så lenge :-)


Stor klem, Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

//tights sponset fra @fitnessand_sportssupplements

Grilling på Malvik

I går kveld var jeg hos foreldrene mine på Malvik en tur. Vi ble sittende ute på verandaen å kose oss  i flere timer :-) En fridag med hvile og familietid gjør susen av og til. Nå er jeg klar for jobbhelg, middagsbesøk hos et vennepar ikveld, og en ny dag på jobb :-) 


Dette ble gårsdagens grillmat i solsteiken :-) Svinekoteletter med en frisk deilig salat (jordbær i salat er helt nydelig sammen med resten) og ris til. 


Good fredag alle sammen <3 

- Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Deilig sommerdag og Nutramino :-)

For en nydelig sommerdag vi har her i Trondheim. Dette må jo være den varmeste dagen på lenge. :-) For noen dager siden fikk jeg en pakke fra Nutramino med flere godbiter. En av mine favoritt proteinbarer kom godt med i dag :-) Et glass iskald saft og denne sjokoladebaren med smak av karamell rett fra kjøleskapet! Oi, oi! Har du smakt den? :-)  
 


Her ser dere resten også :-) Nutramino skal virkelig ha for god smak på produktene sine. Pre-workout (sour apple), proteinshake (chocolate), proteinbar (hazelnut & chocolate crumble) og proteinpulver (deilicious chocolate).Jeg håper dagen din har vært fin så langt i dag, uansett om du har fått vært ute i sola eller ikke :-) 

- Love Lena 

 

 

 

//Alle produkter sponset av Nutramino 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

For en best mulig start på dagen

Selv om jeg har flere valg til frokost er det havregryn som er favoritten. Jeg syns lettkokte havregryn med cashewnøtter, ekstra lett melk og sukkerfritt jordbærsyltetøy er kjempegodt - og jeg tror aldri jeg går lei heller. :-D

Jeg starter aldri dagene uten å spise frokost først. En full mage, og jevne måltider gjennom dagen for å holde energinivået oppe, for at jeg skal komme meg på jobb og trening, og for at humøret skal være bra :-D Nå er jeg så vant til det at om jeg ikke spiser frokost får jeg raskt hodepine og en ellers ganske dårlig start på dagen. Jaaa til frokost :-D
Spiser du frokost om morgenen? 

- Lena <3

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Slik ble dagens ryggøkt
God tirsdagskveld, dere fine :-) Jeg har slått meg ned i sofaen, har funnet frem pleddet og skal se litt på TV før det blir kveld her i huset :-) Etter jobb i dag løp jeg innom treningssenteret for å fullføre en kjempekort ryggøkt. I dag trente jeg lettvekt med mange repetisjoner og få øvelser. Slik ble den:  

- 10 min kjapp gange i maks oppoverbakke. 

- Sittende roing 4*20rep

- Nedtrekk (bredt grep) 4*20reP

- Omvendt flyes i maskin 3*15rep

En kort og enkel treningsøkt. Som dere vet er jeg ikke så veldig glad i å trene lenge i gangen. Jeg liker heller å trene korte økter, oftere :-) Jeg rekker ikke bli lei før jeg er ute av treningssenteret igjen. Hehe! 

Håper du får en fin kveld videre :-) 

Klem Lena <3

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

//Tights sponset fra @fitnessand_sportssupplements

Motivasjonstips for løpetrening

For meg, og kanskje flere av dere så er selve tanken på en løpetur ofte tung og slitsom. Jeg har noen tips som gjør det lettere å komme seg ut, som jeg gjerne vil dele med dere :-) - Selv om du er sliten etter jobb/skole eller hva det skulle være, ta på deg treningsklærne og ha de på mens du lager middag eller gjør andre ting hjemme. Har du på deg gode treningsklær er du allerede godt på vei nemlig! 

- Skru opp musikk du liker på stua. Energifull musikk gir glede og mer lyst til å være aktiv. Det er jeg et levende bevis på, haha :-D Jeg hører på glad-musikk store deler av dagen, og har stor glede av det når det kommer til treningsmotivasjon, et godt humør og ellers motivasjon til å jobbe. 

- En liten tur er bedre enn ingenting.. Jeg skifter om til treningsklær bare jeg skal gå med søpla eller hente posten. Kreftene kommer ofte når du har kommet deg ut døra. 

- Det er veldig lett å svikte seg selv når det kommer til trening. Om du avtaler med en venn er det mye større sannsynlighet for at du kommer deg ut. 

- Ikke tenk at du skal løpe så innmari langt.. Tenk heller at du bare skal gå deg en liten tur i frisk luft. Start gradvis med intervalltrening. Løp litt, og gå litt.. Før du vet ordet av det har du gjort mer enn du forventet da du gikk ut. 


- Husk å spis jevne måltider, jeg spiser ca hver tredje time. Uten mat og energi får du heller ingen overskudd til å løpe. 

- Ikke glem at en god helse er avhengig av at du tar deg tid til trening. 

- Belønn deg selv med nye treningsklær, en deilig fuktighetskrem du kan ha på deg etter en god dusj eller noe annet enn sjokolade og sukker. Gi ros og si til deg selv at du har gjort det bra. Vi er alt for flinke til å si til oss selv at det ikke var godt nok.. Eller at det kunne blitt gjort bedre.. Tull! Det var bra nok. Trening er trening, og gradvis vil det bli lettere å få til jevne treninger om man klapper seg selv på skuldra. :-) 


//Treningstightsen er sponset fra @fitnessand_sportssupplements. Butikken ligger i kjøpmannsgata 10 i Trondheim. For -15% rabatt på alle varer kan du bruke rabattkode "Lena15". Si det i kassen når du betaler og prosenten trekkes ifra. 

Del gjerne, Klem Lena <3

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Restaurantbesøk i Trondheim

 • Skrevet 18.07.2016 klokka 18:21
 • Kategori:Blogg

I går avsluttet vi helgen med et hyggelig restaurant besøk i byen :-) Jeg og Lasse møtte min kjære svigermor og kjæresten hennes som nettopp har kommet hjem fra ferie i Dublin :-) Nå var det en stund siden vi så de sist, så det var ekstra koselig å se de igjen <3 Vi spiste på Napoli som ligger i Kongensgate 32 i Trondheim. 


Ellers i går kveld ble jeg sittende å se på serien "skam" som jeg har hørt så mye om. Jeg angrer alltid når jeg begynner å se serier.. Jeg har egentlig ikke tid til det, men jeg blir så engasjert og nysgjerrig at jeg blir sittende i evigheter! Haha :-D Den er fengende altså :-) 

Har du sett på det? 

Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Prosjektet som aldri tar slutt

 • Skrevet 17.07.2016 klokka 08:49
 • Kategori:Blogg

Noen dager er det bare helt nødvendig med ekstra søvn, hvile og treningsfri! Og på en lørdag med fri fra jobb var det bare å utnytte starten av dagen til å sove lenge :-D Litt senere på ettermiddagen i går møtte vi familien min på Sabrura city lade før vi tok turen innom IKEA for å handle inn litt. I helgen har vi nemlig et klesprosjekt! Jeg har så mye klær jeg ikke bruker, og jeg har allerede samlet flere poser som skal gis bort til Fretex. Dette er et prosjekt jeg føler jeg aldri blir ferdig med, men det må bare gjøres :-) Før jeg fortsetter med dette er jeg fit for fight til en beindag på gymmet! Nyt søndagen så lenge <3 
//Skjørt fra Bikbok, topp fra H&M 

Smask - Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Kinokveld

 • Skrevet 15.07.2016 klokka 09:04
 • Kategori:Outfit

I går kveld var vi på kino og så bad neighbours 2. Filmen var ganske morsom, men ikke helt min type humor likevel! Haha :-D Det skal sies at jeg er ganske sær når det kommer til filmer altså :-D 

Her ser dere noen bilder av antrekket jeg hadde på meg i går. Bukse fra Gina Tricot, oversized genser fra Cubus og sko fra Bianco :-)
Jeg håper fredagen din blir fin, så ses vi snart igjen <3

Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Burger-middag

Selv om jeg liker veldig godt å lage all mat fra bunnen av, så hender det av og til at det blir noe annet også. Her om dagen fikk jeg servert en deilig burger til kvelds :-) Jeg får helt vann i munnen av å tenke på burgere.. Haha! Hvem liker ikke det?! :-D Denne ble absolutt ikke værst. Her med grove hamburgerbrød, tomat, agurk, løk, salat, ketchup og sennep. En skive med lettost hadde vært helt innafor om vi hadde det i kjøleskapet.. :-)

Hva blir det til middag hos deg i dag? 


- Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Fra start til slutt

Dagen i går, hjelp som tiden flyr unna! Jeg har hundre ting jeg kunne tenkt meg å rekke i løpet av en dag, men det er alt for få timer i døgnet! Haha :-D I går var jeg først på jobb fra morgenen av, så dro jeg videre i en overraskelsesbursdag. Kjæresten til storesøstera mi hadde bursdag for et par dager siden, så hun hadde stelt i stand og ordna med en kjempefin grillfest :-) Jeg grilla meg deilig laksefilet krydret med salt+pepper, så hadde jeg sitrondråper over. Litt sunt fett må til for å forbrenne fett, og laks er jeg veldig glad i :-) Helt til slutt fikk jeg trent bein og rumpe på fresh fitness på lade arena. 

Etter en dag full i program var det heldigvis ingen problem å få sove i natt :-) Med en gang jeg la hodet på puta var jeg helt borte. Hehe.. :-) 
Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Dagens lunsjtips

God morgen <3 Om du ikke har bestemt deg for hva du skal spise (eller servere) til lunsj i dag, ta en titt på dette :-) Jeg syns dette er kjempegodt, det er sunt og jeg kan spise meg mett med god samvittighet :-) Speltlomper med kokte egg, avokado, kyllingfiletpålegg, paprika og salat. Med søte små druer på siden, mmm :-) (Det er kjempegodt med litt lett créme fraiche smurt i speltlompa også) Jeg syns mat med sterke farger er fristende, og fint å servere om man er flere til lunsj. 


Nyt og kos dere med sunn og god mat :-) 

Klem Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

 

 

 

Min start på uken

Hei og god mandag, dere :) Denne helgen har vært kjempefin. Vi har vært så heldige med været, og jeg rakk å nyte sola litt i går. Ellers har helgen min gått til jobb, trening og litt familiebesøk. Jeg var blant annet innom mormor og morfar i går kveld, som er mitt favoritt kjærestepar :-) De er så fine sammen, og de har alltid vært her for meg uansett hva det måtte være. Noen ganger er det deilig å bare dele ting man har på hjertet, og få råd fra noen som har mange år med erfaring <3 Nå er det kanskje noen som leser som ikke har en nær familie, eller kanskje har mistet noen i familien. Husk uansett å ta vare på de som bryr seg om deg, hører på deg og vil deg godt. Om det er en god venn, kjæresten din eller noen andre som betyr noe for deg. Av og til er det viktig å dele hvordan man har det, uansett om det er bra eller dårlig :-)

I går planla jeg dagens lunsj, og jeg starter uken med en sunn og god matpakke som jeg tar med meg på jobb i dag :-) Her har jeg kyllingfilet i biter, ris og en wokblanding. Jeg gleder meg til å varme dette og ha i litt créme fraiche og soyasaus i dag. For meg er en sunn start på uken en god start på uken :-)  
//Tights sponset fra @fitnessand_sportssupplements

Liker du å starte uken med sunnere måltider? 

- Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Say hello to my new babies!

 • Skrevet 10.07.2016 klokka 11:43
 • Kategori:Blogg

Se på dette nydelige paret som har fått en plass i garderoben min! :-D Lys beige pumps med kilehæl. Å gå i sko med kilehæl er uten tvil det beste jeg vet når det kommer til høyhælte sko. De sitter så godt på foten og er stødige. Jeg er veldig glad i å pynte meg til jobb og ellers når jeg ikke går i treningsklær - så et par nye sko i ny og ned er midt i blinken for denne jåledukka :-D Dette paret er fra Bianco, og koster 600,- (Det skal også sies at jeg ble ekstra fornøyd når servicen var så god!:-) Jeg var på Bianco City Syd på torsdags kveld og fikk god hjelp fra ei flott dame i butikken) Jeg rett og slett bare elsker de. Welcome home!! :-D


Er de ikke fine? :-) 

Love - Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Black & White

 • Skrevet 09.07.2016 klokka 20:48
 • Kategori:Outfit

God lørdagskveld alle sammen :-) Jeg er akkurat ferdig på jobb, og kan endelig ta litt helg før vi er i gang med ei ny uke igjen :-) Her ser dere dagens antrekk, black&white! Både bukse og overdel er fra GinaTricot. :-) Jeg syns det er kjempefint med hvite bukser, men jeg er så klumsete og søler lett på lyse klær. Haha - det er bare flaks at jeg ikke har grisa meg til med blåbær i dag! :-D 
Kos deg masse ikveld :-) 

Stor klem - Lena 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Rumpe + balanse øvelse

Har du prøvd denne øvelsen? Step-up med vekt/manualer? Ikke syns jeg bare den tar godt på rumpa og i bena, men det er virkelig en test i seg selv når det kommer til balanse. Jeg har sinnsykt dårlig balanse har jeg funnet ut, og blir å jobbe mer med balanseøvelser fremover også. Bruk gjerne vekt på øvelsen, og ha den ene foten på benken hele tiden mens du tramper opp på benken og hever den andre foten bakover (skvis såpass bakover at du kjenner det tar på rumpa) før du slipper deg ned igjen. Gjenta flere ganger. I går tok jeg 15 step-ups på hver fot 4 ganger. :-) Jeg legger ut en video av øvelsen på instagramprofilen min (lenawalstad) i løpet av dagen om du vil se den der :-) 

 Ellers fikk jeg trent litt skuldre og mage i går også, og denne øvelsen syns jeg tar veldig godt på magen. Det kjennes allerede i dag :-) 


//Tights sponset av @bodyshapes.no 
 

Nyt dagen, dere fine! Klem fra meg :-) 

Deilig eggesalat

Happy friday! :-D Jammen er det fredag igjen! Jeg har arbeidshelg, og tro det eller ei - men jeg liker det :-) Jeg er kjempeglad i å selge, og gjøre kundene mine fornøyde. I helgene er det ekstra mye folk, det er det beste med å jobbe i butikk også! :-) Jeg må snart løpe ut døra, men først tenkte jeg å vise dere lunsjen min i dag. En eggesalat med kyllingfiletbiter, avokado, tomater og agurk. (Som dressing pleier jeg å blande i litt holiday dip mix i en naturell yoghurt) Det er kjempegodt i salaten. En sunn og deilig lunsj i mine øyne :-) 
//Treningsklær sponset fra Gymshark 

Jeg håper du får en kjempefin fredag, så snakkes vi igjen om ikke så lenge <3 

- Klem Lena 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Sunn, god og enkel middag

Dette blir jeg bare ikke lei av! Jeg kan spise dette både til lunsj og middag, men variasjon i matveien må til :-) Dette ble middagen i går. Karbonadedeig med tacokrydder, gode grønnsaker og ris til. Jeg topper det hele med soyasaus som alltid faller i smak hos meg! Av og til blander jeg i litt créme fraiche også. Nammis :-) 

Hva ble det til middag hos deg i dag? :-)


- Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Beindag og rabattkode til leserne mine

Heei :-) Jeg håper du har en fin start på dagen :-) I morgen er det fredag og snart helg igjen også, hjelp som tiden bare flyr unna. Så lenge man nyter dagene og gjør det man liker er det ikke rart dagene går fort :-) Jeg avsluttet dagen med en god beinøkt med mamma i går kveld. Vi koser oss sammen på trening, og har liksom vår venninne tid der. :-) Selv om jeg selvfølgelig varierer, pleier jeg sjeldent å ta mange forskjellige øvelser når jeg trener, jeg tar heller få øvelser i gangen, og trener litt oftere. Jeg liker litt kortere økter mens jeg konsentrerer meg ekstra nøye med å virkelig få god kontakt med musklene jeg trener. Jeg vil ikke stresse meg gjennom treningsøkter ved å ta flest mulig øvelser som gjør at jeg ikke tar meg god nok tid til hver enkelt. 

Til dere flotte leserne mine, jeg har i samarbeid med bodyshapes.no fått lov å gi dere en rabattkode hos nettbutikken deres. Ved å bruke rabattkode: LENA, får dere -20% på det dere ønsker. <3
//Tightsen jeg har på meg er sponset fra @bodyshapes.no 

Stor klem fra meg 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Lena anbefaler - Tips til hva du kan gjøre ikveld eller til helgen

 • Skrevet 06.07.2016 klokka 12:36
 • Kategori:Blogg


Har du begynt å planlagt helgen, eller kanskje du og kjæresten/en venn har litt tid på kveldstid? Da har jeg en anbefaling til deg. Jeg var nemlig på kino i går kveld, og vil egentlig si jeg er litt kresen på filmer jeg ser. Men den vi så i går, den var rett og slett dødsbra spør du meg! :-) Vi så filmen Central intelligence. En sjenert regnskapsfører Calvin (Kevin Hart) får kontakt med en gammel venn, Bob Stone (Dwayne Johnson) på Facebook. De gikk på skole sammen hvor Bob Stone var skolens tjukkas og mobbeoffer. Ting har skjedd siden da, så flere år etter har mobbeofferet vokst opp og blitt en to meter lang muskelmann. Bob Stone jobber nå i CIA, og før Calvin vet ordet av det er han dratt inn i hans oppdrag med livsfarlige motstandere hælene. 

Filmen er både morsom og spennende, og jeg kunne lett sett den flere ganger - gjerne i dag igjen. Haha :-D Ta med deg noen å se den du også :-) 

 Smask Lena

 

 

Instagram: Lenawalstad Snapchat Lenawa

Date night

 • Skrevet 05.07.2016 klokka 16:49
 • Kategori:Blogg


Jeg løper bare hjemom for å skifte og ta en kjapp dusj før jeg skal på kino med ei venninne i kveld :-) Nå er det så lenge siden siden sist jeg var på kino, så i dag gleder jeg meg faktisk veldig! :-) Når jeg gjør slike ting så sjeldent blir det jo ekstra kos også. Planen blir enten å se bad neighbours 2 eller Central intelligence. Har du sett noen av disse, og hva syns du? :-)

Til dere som har spurt på snapchat hvor kjolen min er fra, så er denne fra New Yorker på City Lade i Trondheim. En helt enkel svart kjole med veldig god stretch og passe lengde. Jeg skal kjappe meg avgårde her, så vi ses senere igjen!

Klem fra meg :-)

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Yesterday's workout!

Når jeg var ferdig på jobb i går kveld dro jeg og Preben til fresh fitness på lade arena. Vi startet uka med en god rygg og bicepsøkt. Med flere trekkøvelser, litt bicepstrening, god stemning og godt humør ble det både effektivt og gøy på trening :-) Når jeg avtaler å dra på trening med noen er det så mye lettere å komme seg avgårde, og det trengs spesielt på mandager! :-D Om man først kommer seg på trening får man fort tatt en øvelse, og enda en øvelse, og slik fortsetter det! Trikset er bare å dra med seg treningstøy selv når det frister mest å ligge rett ut i sofaen. 


//Tightsen min er sponset fra @fitnessand_sportssupplements

Rakk du å trene i går, eller tenker du å komme deg avgårde i dag?  

- Lena <3

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

New week, new opportunities

Hei sprekinger :-) I dag har jeg så vondt i både bryst og triceps. Jeg trente nemlig det igår, og det er muskelgrupper jeg ikke trener så ofte. Jeg liker å bli stiv etter trening, for en vond/god følelse :-D Haha! Det er godt at det kjennes at man har jobbet for noe, spør du meg :-) Nå er jeg klar for en ny uke med økning på vekter, og jobbe bedre med det jeg kanskje ikke var så god på sist uke. Nye mål og utfordringer er ikke det dummeste :-) Liker du å sette deg nye mål uke for uke? //Tights sponset fra @fitnessand_sportssupplements

- Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Kosesøndag med familien

 • Skrevet 03.07.2016 klokka 20:13
 • Kategori:Blogg

God søndagskveld, dere :-) Her går turen til mamma og pappa på Malvik ikveld. Dette er hva jeg kaller et skikkelig kosekveld-antrekk. Haha :-D Godt er det hvertfall! Mami og papi har nettopp kommet hjem fra ferie, så jeg gleder meg ekstra mye til å være med familien ikveld. Det skal bli utrolig deilig å avslutte helgen med store koseklær i sofaen - i godt selskap. :-) Jeg håper kvelden deres blir fin, og at dere nyter de siste timene av helgen <3 


(Pynta seg hu da, heheh...) 

Klem Lena :-) 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

My weekend

Så langt i helgen har jeg fått tatt igjen litt søvn, noe som var utrolig deilig. Vi har vært ute på en liten tur, jeg har fått trent både rumpe og bein og vi har hatt besøk av et vennepar av oss. Resten av kvelden går til litt familiebesøk og en treningsøkt til :-) Kort fortalt, og ei helg jeg er veldig fornøyd med :-) 

I går var været så mye bedre enn det er i dag. Akkurat nå ser jeg på tidenes regnskur fra kjøkkenvinduet! Det spruter jo ned her, haha! :-D Jeg vil ha mer sol, sommer og varme. Vi får håpe på litt flere sommerdager enn det vi har hatt til nå :-D 

Hva er din plan for resten av dagen? 
//Tights sponset fra bodyshapes.no

- Lena <3 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Den starten på dagen

 • Skrevet 02.07.2016 klokka 14:19
 • Kategori:Blogg

Jeg kan ikke engang huske at jeg har hatt på vekkerklokke i dag. Jeg har slått av hundre slumringer og sovet så lenge :-D Selv om jeg har mye jeg burde rukket i dag, var det kanskje nødvendig å starte lørdagen med å sove lenge og slappe av litt på sofaen. Nå skal jeg få gjort unna noe av det jeg hadde tenkt, men jeg måtte en kjapp tur innom for å ønske deg en kjempefin lørdag :-) 
God klem fra meg 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Joggetur på Byneset

God fredag, alle sammen :-) Jeg håper uken deres har vært fin så langt, nå er det ikke mange timene til det er helg igjen. Jeg tok en styrkefri dag i går - og tok meg en joggetur isteden. Jeg pleier å unngå styrketrening om jeg skal jogge/løpe. Jeg syns absolutt det holder i massevis med en av delene. Hehe :-D Jeg er ikke så glad i å jogge på mølle, så i går tok jeg treningen på Byneset hvor vi bor. Frisk luft, fin utsikt, alenetid og en deilig avslutning på dagen. Nyt fredagen alle sammen, så ses vi snart igjen :-) 


//Antrekket er sponset fra bodyshapes.no 
 

- Klem Lena <3 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Les mer i arkivet »Oktober 2017 »September 2017 »August 2017
hits