lenawalstad

Fit for fight!

Hei og god onsdagskveld :-) Etter et par dager med hvile og ingen styrketrening er jeg tilbake på gymmet igjen. Jeg har akkurat fullført dagens rygg og mage økt, og det føles så deilig nå som jeg er ferdig. Etter litt hvile og en hel masse påfyll av digg mat og is i helgen er jeg motivert og fit for fight igjen! Har du hatt en fin uke så langt? :-)
Smask, Lena <3

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

 

 

//Jakke sponset fra Gymshark, t-skjorte fra Nutramino og tights fra Fitness and sportssupplements.

Ut på tur, aldri sur :-DGod mandag kjære lesere :-) Jeg er oppe tidlig og skal gjøre meg klar til jobb ganske snart. Først tenkte jeg å vise dere noen bilder fra vår lille søndagstur i går. Vi var ved Stavsjøen, og der er det så fint. Det er en fin turplass både for barn og voksne. :-) Det er utrolig deilig å være ute når man har litt ekstra med tid, og for oss blir det på søndager :-) Jeg ordna med varm kaffe, og rundt oss var det masse deilig blåbær. Hodet mitt lå jo nesten i blåbærbuskene.. hihi, nammiis :-D 

 

Håper du får en god start på uken :-) Selv om mandagene ofte kan være litt tunge må du huske at dagen blir som du selv gjør den til. Bestem deg for å dra med et smil på jobb/skole - da blir det så mye bedre for de rundt deg også :-) <3

Stor klem fra meg 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Yesterdays dinner

Etter en lang, men en kjempefin dag både på stand med Nutramino og kveldsvakt på Jack & Jones i går kom jeg ganske sent hjem til en nydelig middag! Lasse hadde gutta på besøk i går kveld, og da ble det god middag på meg også :-D Elgstek med en nydelig saus til, grønnsaker, søtpotet terninger, sopp og løk. 
Nå er vi hjemme hos mamma og pappa på Malvik en tur. Vi skal spise middag her, og ellers bare slappe helt av og nyte søndagen :-) 

 

Hva er dine planer for kvelden? 

- Klem Lena

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

 

Nutramino stand hos Lillesand Treningsstudio


Ååh, her går smilet rundt hele hodet! :-D Tusen takk til dere som tok turen innom Lillesand treningsstudio i går. Jeg koste meg kjempemye, og det blir bare enda bedre av å møte glade og sprudlende mennesker :-) Vi fikk mange gode tilbakemeldinger på smakene vi delte ut fra Nutramino, og det er så gøy å høre! Her ser dere det vi hadde smaksprøver av i går. Deilige smaker av forskjellige sorter :-) Proteinsjokolader og HEAT BCAA. 
Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg så langt, og nyt søndagen videre :-)

 

Klem Lena 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

//Tights sponset fra @fitnessand_sportssupplements

Åpen dag på Lillesand Treningsstudio!! (Lørdag 27.august)Hei og god fredag! Nå på lørdag har Lillesand treningsstudio åpen dag!! :-D I forbindelse med denne dagen blir vi å ha stand med Nutramino fra kl 10.00-15.00 :-D Vi deler ut deilige smaksprøver, og utenfor treningsstudioet vil det foregå felles aktiviteter som absolutt alle kan delta på helt gratis. Det er også rigget opp til mini boot camp. Jeg gleder meg kjempemye til denne dagen, og håper på å se deg der også :-D

Her ser dere en oversikt over hva som vil skje utover dagen. Ta med deg godt humør og kom, kom, kom! :-D

Stor klem fra meg 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Take your time

Den ble ikke så aller verst likevel den laksen jeg stresslagde i går kveld. Det å lage mat når man er skrubbsulten er ikke å anbefale. Det tar jo faktisk litt tid å lage middag, som også må legges inn i tidsskjema. Jeg sto å trippa som en gal tulling mens all varmen sto på max, men til slutt ble laksen heldigvis god og saftig likevel.. Flaks! :-D Denne gangen med saltede søtpotetchips som jeg syns smaker utrolig godt til. Hjertesalat, druer og lett créme fraiche.

I dag er det på tide å komme seg på jobb igjen etter noen dager med sommerferie her i Trondheim :-) Ha en fin dag! <3 


- Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Coffee break in the woods

Jeg og Lasse pakka med oss primusen og tok kveldskaffen ute i skogen i går kveld :-D Vi tok turen på Byneset hvor vi bor, og her i området er det flere fine steder å gå til. Det er utrolig deilig å bare pakke sekken å komme seg ut. Turen trenger ikke være så lang og jammen er det deilig med frisk luft, varm kaffe og fin utsikt. Neste gang er det på tide å komme seg på en telttur også kanskje ;-D 

Har du vært på telttur i sommer? 
Klem Lena <3

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Lunsjdate

 • Skrevet 24.08.2016 klokka 09:44
 • Kategori:Blogg

I går tok jeg og Lisa en deilig lunsj på Egon Stjørdal. Nå er det en stund siden sist jeg var på Stjørdal, og endelig fikk jeg litt ekstra tid til å ta turen innover. Det ble en kyllingsalat på begge to, og lille Tia Nikoline var veldig ivrig på å smake litt hun også :-D Jeg og Lisa har kjent hverandre i ca 10 år nå, og har vært bestevenninner siden <3 Hun har også fått to helt nydelige barn som betyr like mye for meg som det hun gjør. Jeg er så utrolig glad i barn, og er så heldig å ha flere venninner som har fått søte små. Jeg er fadder til flere av de, og jeg kunne ikke vært med glad og takknemlig for det. I mine øyne er glade barn det vakreste som fins <3 Jeg håper uken din har vært fin så langt. Nå er det lillelørdag allerede, og helgen nærmer seg fort igjen :-)
- Love Lena 
 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Umulig å gå lei av

God tirsdag alle sammen :-) Det var ikke feil å avslutte mandagen med denne kveldsmaten i går :-) Jeg syns det er utrolig godt med brunost, og denne gangen på fullkorns polarbrød. Brunost, smør og jordbærsyltetøy... Holymoly! Det tror jeg er helt umulig å bli lei av. ;-D Snart skal jeg ta turen til Stjørdal for å møte besteveninna mi på cafe, jeg gleder meg så mye og må bare få gjort meg klar her :-) Vi ses senere <3 

- Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Mandags-smellen

Jeg skjønner hva folk mener når det sies at man ikke burde gå på butikken skrubbsulten, haha! Jeg gjorde det i dag, og det eneste som virkelig frista var iskald snickers is! Så da kjøpte jeg det da :-D Du vet når du bare får så sinnsykt lyst på noe godt, og du bare MÅ ha det? Slik ble mandagen min. Og med litt mer også, litt smågodt og sjokolade. Med et skikkelig sukkerkick sitter jeg glisende i sofaen med pysjen klar for å se film :-) Av og til er det helt innafor med en skikkelig godismandag, eller hva? 

Håper resten av kvelden din blir fin. Stor klem fra meg :-)

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Make it count

 • Skrevet 22.08.2016 klokka 10:58
 • Kategori:Outfit

Hei mandag og en helt ny uke :-) Med rett innstilling og motivasjon er det flere muligheter for å få en god uke. Jeg ser mandager som en ny start på å gjøre denne uken enda bedre enn sist.  Det hjelper veldig å tenke på den måten, og jeg blir motivert av en positiv innstilling :-) Jeg skal snart komme meg avgårde på trening, men først slenger jeg ut et par bilder av gårdagens søndags antrekk. 
Jeansshorts fra Cubus, Genser fra New Yorker. 

Ha en fin mandag så lenge <3 

- Lena

 

 

 

 Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

Lørdagskveld på Malvik

 • Skrevet 21.08.2016 klokka 11:21
 • Kategori:Blogg

For en deilig lørdagskveld det ble i går. Jeg var på Malvik helt til over midnatt, og se så fin sommerkveld det var. Slike kvelder med en vakker solnedgang og varm temperatur er så magisk! Jeg var først på besøk hos foreldrene mine så dro vi hele gjengen opp til Heidi, storesøstera mi etterpå. De har hvert sitt hus ikke så langt fra hverandre og jeg syns det er veldig godt å ha familien på nesten samme plass når jeg først er der. Det ligger jo et stykke unna Byneset hvor vi bor. :-) 

Vi så film (Con air), og spiste en deilig fruktsalat med banan, jordbær, eple og plommer :-) Det er ikke mye som slår filmkvelder i joggedress med godt selskap :-) Om ikke så lenge skal jeg besøke venninna mi og mitt 2 uker gamle fadderbarn <3 Håper søndagen din blir fin, så ses vi igjen senere :-) 


Klem Lena <3 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Ny highlighter

Jeg håper du har en fin lørdag så langt :-) Jeg er straks klar for en liten treningsøkt før det blir en rolig lørdagskveld med deilige koseklær. Kjæresten har dratt på bjørnejakt i noen dager igjen også, men denne gangen ikke så langt som til Alaska heldigvis..

I går ble denne herligheten med meg hjem. Ny highlighter! :-) I denne er det tre forskjellige fargenyanser, og disse vil hjelpe meg å fremheve ansiktstrekkene mine. Jeg valgte å prøve den fra Isadora (Isadora Face Sculptor Strobling, farge: Cool. Jeg syns den gir en fin glød, har passe med shimmer og jeg liker alle tre fargene :-) Har du prøvd denne?
Smask, Lena <3 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Saturday

 • Skrevet 20.08.2016 klokka 14:39
 • Kategori:Blogg

Hei og god lørdag <3 Jeg startet lørdagen med å bare flytte meg fra senga og opp til sofaen i dag ;-D Jeg var litt småredd for at jeg brygga på noe når formen ble litt sånn halvveis utover kvelden i går. Heldigvis føler jeg meg bra i dag og tror jeg slipper unna. En rolig start på dagen og noen timer ekstra søvn var kanskje det som trengtes. Jeg avsluttet dagen med masse jordbær, rips, mager vaniljekesam og sukrin i går kveld og enda har jeg litt igjen som jeg skal kose meg med før jeg planlegger resten av dagen. Mmmm :-) Nyt lørdagen da dere, så snakkes vi litt senere <3 


Love Lena 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Picnic on a friday

 • Skrevet 19.08.2016 klokka 18:09
 • Kategori:Blogg

Jeg har noen fridager fra jobb, og nyter norsk sommer, familie og venner :-) I dag har jeg vært på piknik med lillesøster. Vi var på Midtsandtangen som er en stor og kjempefin plass i Malvik. Vi dro innom butikken først og kjøpte med oss litt drikke, yoghurt og friske jordbær, før vi la oss ved stranden i noen timer. Herlig å nyte det siste vi får av sommer før det blir høst og kaldere dager :-)
Hva er din plan for helgen? 

 

Klem fra Lena

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa //Proteinshake sponset av Nutramino 

På besøk hos Phone rep

 • Skrevet 19.08.2016 klokka 09:42
 • Kategori:Blogg


Jeg har ventet alt for lenge med å få fikset dette, og endelig er batteriet på telefonen min i orden igjen. Batteriet har vært veldig slitent.. Tlf min tok kveld selv når den nesten var helt fulladet. Om jeg hadde en samtale på noen minutter falt batteriprosenten kjapt fra 100% og ned til 20%, så da var det jammen på tide å få orden på batteriet igjen. Om du irriterer deg over det samme problemet (eller andre problemer) burde du også ta turen innom Phone rep. Jeg byttet batteriet hos Phone rep på Mercursenteret i Trondheim. Om du bruker tlf mye, og ikke er interessert i å vente i lang tid må jeg si jeg er imponert over tiden det ble gjort på. God service er viktig, og her får du den hjelpen du trenger for at tlf din skal fungere som normalt igjen :-) Phone rep er en spesialisert bedrift for reparasjon av Apple produkter som iPhone, iPad og andre smarttelefoner. Phone rep gir også 12 måneders garanti, derfor er det lurt å velge disse fremfor privatpersoner hvor du ikke har noen garanti for jobben som blir gjort. 

Se gjerne priser og hvilke andre reparasjoner de utfører på phonerep.no :-)


Klem Lena 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Lunsj på Jordbærpikene

For et vær vi har i Trondheim! Jeg og lillesøster tok lunsj på Jordbærpikene på City Lade i dag. De har nemlig flere sitteplasser ute også, så i dag passa det helt perfekt :-) På hverdager er jeg ganske nøye med maten, men hos flere restauranter er det ingen problem å bestille salater og lignende uten dressinger og div. :-) Nå skal vi nyte resten av finværsdagen hos mormor og morfar <3 Håper dere får en fin dag videre. 
Lena <3 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

//Sportsbh sponset av @bodyshapes.no. Ikke glem at du kan bruke rabattkode LENA for -20%.

Fruktdilla og minimåltid

Jeg hater å være sulten.. Jeg liker ikke å være LITT sulten engang. Haha :-D Her går det derfor i flere "minimåltid" mellom hovedmåltidene som frokost, lunsj og middag. I det siste har jeg hatt så veldig fruktdilla! Jeg pleier å kutte opp forskjellig frukt i biter og strør ofte litt sukrin over. Mmm :-) I dag ble det to små speltlompetoast også. Et par skiver med kyllingfiletpålegg, lettost og salat+paprika er det aller beste - men i dag ble det en helt enkel en med kun kyllingfiletpålegg. Jeg må nemlig en tur innom butikken ikveld ser jeg! ;-D Et godt og raskt minimåltid før middag. 

Håper du har hatt en fin onsdag så langt :-)Stor klem fra meg <3

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

//Treningstopp sponset fra @fitnessand_sportssupplements  

Så flink du er!

Da er vi godt i gang med uken allerede, og nå er det bare å gi full gass resten av dagene også. Jeg liker å tenke at en ny uke er en ny mulighet for å nå nye treningsmål. Kanskje bare ha en ekstra treningsøkt eller bare det å skryte mer av seg selv. For å slå nye mål vet jeg at akkurat det å si til seg selv at man er flink er veldig viktig. Vær fornøyd med innsatsen du gjør, og ikke glem å si det til deg selv! :-) 

Har du rukket å trent allerede, eller kanskje du slår til med en treningsøkt i dag? Hvis du har rukket å tenke tanken - fortsett å hold på den. You CAN do it! :-D Send meg gjerne en snap på: lenawa om du drar på trening i dag, jo flere som motiverer hverandre, jo bedre! :-D 

Lena <3 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

//Treningsklær sponset fra @fitnessand_sportssupplements. Bruk rabattkode Lena15 for å få -15% på alle varer. 

Family dinner

Jeg får vann i munnen av å tenke på middagen vi spiste i går kveld. Søndagsmiddagene hjemme hos mor og far er alltid noe å glede seg til. Vi fikk servert en helt nydelig indrefilet av okse. Her med frisk salat, maisblanding, saus og deilige potetbåter. :-)

Til dessert fikk vi servert nyplukkede rips rett fra hagen. Både ripskake og kun rips for de som ville ha det med enten vaniljesaus eller mager vaniljekesam + sukrin :-)


Nyt mandagen videre alle sammen <3 

Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Søndagstur til Ladekaia

Hei og god søndagskveld :-) I dag har jeg, mine to søstre og mamma vært på tur langs Ladestien. Vi parkerte ved leangenbukta og tok turen innover mot ladekaia som er en kjempefin café langs veien der :-) Jeg har ikke vært der før, og ble så overrasket over hvor fint det var. Et kjempefint serveringssted som har utsikt mot sjøen :-) Ladestien er et flott turområde i Trondheim som passer for både store og små. :-) 
Hva har du gjort i dag? :-)

God klem fra meg <3 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

//Treningstøy sponset fra Gymshark 

Det lille ekstra

 • Skrevet 14.08.2016 klokka 08:56
 • Kategori:Blogg

Okei, wooooah! Jeg og kjæresten slo til med en skikkelig datenight med helt fantastisk mat, drikke og dessert igår! I en travel hverdag er det viktig for meg å sette av litt ekstra tid til å bare ha en skikkelig kosekveld av og til :-) Til middag spiste vi reinsdyrskav med potetmos, rosenkål, tyttebær og flatbrød. Det er absolutt en av mine favoritt middager. Til maten drakk vi deilig rødvin :) 


Etter maten hadde sunket litt tok vi oss et glass cognac til kaffen, og med yndlingslefsa mi i tillegg gikk gliset mitt seriøst rundt hele hodet! Hahah :-D 

 


Ikke nok med det da, vi spiste sjokolademousse med melkesjokoladebiter og vaniljesaus også :-) Det var jammen godt, samtidig som jeg trodde magen skulle sprenges i går. Hahah! Er det helg så er det helg :-)


Hva har du kost deg meg i helgen? :-) 

Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

IKEA-lørdag

God lørdagskveld, dere <3 Jeg har akkurat kommet meg hjem etter en kjempefin dag så langt :-) Jeg og en kompis av meg har vært på IKEA i dag. Jeg kjøpte med meg nye glass som jeg har tenkt lenge på å skifte ut, og en fin grønn plante som akkurat har fått plass ved TV-benken. Jeg skal vise dere på snapchat hvor fint det ble :-D (Snapstory: lenawa) Å ha noen grønne planter stående hjemme er så friskt og fint synes jeg :-) 

Resten av kvelden skal jeg nyte med kjæresten :-) Vi skal lage oss god mat etterfulgt av en sjokolade dessert :-D Jeg oppdaterer mer i morgen. Nyt kvelden så lenge <3 Smask, Lena 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

 

Laksemiddag

Åh, søtpotetmos og krydret laks smaker helt fantastisk godt sammen. To tallerkener av dette ble middagen min i går :-) Jeg syns rød fisk smaker veldig godt, og litt påfyll av omega-3-fettsyrer ++ er absolutt nødvendig av og til. Jeg prøver å spise minst to fiskemiddager i uken når jeg vet hvor sunt det er, og at kroppen har veldig godt av næringsinnholdet i fisken :-) Nå er det snart helg igjen, og helgefølelsen er virkelig til å kjenne på i dag. Deilig altså :-) Har helgefølelsen kommet hos deg? 


Håper fredagen din blir fin <3 

Love, Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Jeg er så spent!

Jeg er så utrolig spent, og dere kan bare glede dere til den nye høstkolleksjonen fra We Are Fit, hos bodyshapes.no kommer! Det er så utrolig mye fint, og om ikke lenge er det klart for å selges! :-D Her ser dere et av bildene som ble tatt hos multifoto, og på samme dag tok vi en hel masse bilder av de nye klærne. Jeg er så stolt over å få være den som skal fronte den nye kolleksjonen :-D Det er bare å glede seg til dere ser hvor mye fint som kommer <3
- Stor klem fra meg 

Instagram: @lenawalstad @bodyshapes.no @wearefit_sportswear @multifotono Snapchat: lenawa 

Thursday love

 • Skrevet 11.08.2016 klokka 08:38
 • Kategori:Blogg

Torsdag og friiiidag! Nå er jeg klar for å starte dagen med en av favorittfrokostene mine. Havregryn med cashewnøtter, jordbærsyltetøy og lettmelk :-D Om ikke så lenge skal jeg komme meg ut av huset for å ta en liten besøksrunde. Jeg skal besøke to av fadderbarna mine i dag. :-)

For tiden har jeg hatt ganske mye å gjøre, så det skal bli godt å ta en besøksrunde å få møtt både venninner og små barnehjerter :-) 


Hva er din plan for dagen? 

Love, Lena <3 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Photoshoot for Bodyshapes.no

God lillelørdag <3 Her kommer en liten oppdatering fra gårsdagens morsomheter! Jeg storkosa meg nemlig :-D I går var jeg hos mulitfoto i Trondheim og tok bilder for bodyshapes.no. Jeg syns jo dette er utrolig gøy og ikke minst superstas å få fronte så mye fine treningsklær :-) Jeg gleder meg til å vise dere resultatene, og hvor mye fint de har fått inn. Til leserne mine er jeg så heldig å få gi -20% hos bodyshapes.no ved å bruke "LENA" som rabattkode. Spør gjerne om dere lurer på noe :-) 


Jeg er veldig glad for et kjempegodt samarbeid med multifoto :-) 

Klem Lena 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

//Ad 

 

Home workout

God morgen, og god mandag :-) I går kveld tok jeg treningen hjemme i stua, og her ser det noen bilder fra treningsøkten :-) Om jeg ikke rekker å komme meg til treningssenteret, eller de dagene jeg ikke føler for å dra tar jeg lik så gjerne en økt på stua. Det kan jammen være effektivt det også! Jeg har lagt ut noen videoer fra hjemmetreningen som fortsatt ligger på mystory på snapchat. Legg til "lenawa" om du vil se mer av økten der :-)  
Håper du har hatt en fin helg, og at du får en god start på uken <3 

Love Lena 

 

Instagram: lenawalstad 

//Treningsklær sponset fra @bodyshapes.no (Bruk rabattkode "LENA" for -20%)
 

 

Kanskje er du heldigere enn du tror

Motivasjonen til å trene vil alltid komme og gå litt i perioder, men likevel er det mulig å trene jevnt om det bare er noe man bestemmer seg for. De dagene jeg er mindre motivert, dukker ofte denne tanken opp.. Enn å være så heldig å ha en kropp som er frisk, og fungerer som den skal. Det er så mange som plages med forskjellige ting, og kunne ønske de bare har hatt mulighet til å ha en mer aktiv hverdag. Jeg tar det ikke som en selvfølge å være helt frisk eller å ikke ha noen plager som kan hindre aktivitet i hverdagen. Har du tenkt over det? Til deg som er frisk og har en godt fungerende kropp, vær glad du kan være aktiv og trene uten at det gjør vondt værre. Så lenge du finner en treningsmåte som fungerer for deg, og som du får glede av - nyt det :-)
Håper du har en fin fredag så langt, så ses vi igjen senere <3

- Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

//Tights sponset fra @fitnessand_sportssupplements 

Egenplukket dessert

En dessert trenger ikke være en usunn dessert :-) I går ettermiddag var jeg og mamma på bærplukking. De har nemlig en stor ripsbærbusk, solbærbusk og masse rabarbra rett utenfor huset. Mmm :-) Jeg spiste nesten mer enn jeg plukka, men tok med meg rips hjem og serverte Lasse, søstra hans og kjæresten som er på besøk hos oss. Det er kjempegodt med vaniljesaus og sukker. Eller en litt sunnere variant som jeg spiste igår, ripsbær, mager vaniljekesam og sukrin. Friskt, surt, søtt og godt! Om du ikke har plukkemuligheter i nærheten er det masse deilig bær å få tak i på butikken også. Kanskje blir det bærdessert på deg ikveld? :-) 


(Mamma lager rabarbrasuppe av disse :-)) 


God klem fra meg <3

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

//Tights sponset fra @bodyshspes.no (Bruk rabattkode LENA for -20%)

Sleepover

Rett etter en sein beindag i går dro jeg direkte på besøk hos mamma og pappa på Malvik :-) Der var også lillesøster og kjæresten hennes. Vi ble sittende å prate til ganske sent, og ettersom at jeg har hatt fri i dag sov jeg over der :-) I natt har jeg hatt muligheten til å sove uten å ha på vekkerklokke, og jeg har sovet kjempelenge. Jeg liker å ha minst en dag i uka hvor jeg ikke har noen som helst planer og bare kan slappe av. Nå har jeg arbeidshelg også, så dette ble på en måte min lørdag :-) 
Håper du har en fin dag <3

Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

//Tights sponset fra bodyshapes.no

En fargerik kveldstallerken

Etter arbeidsdagen i går dro jeg innom gymmet for å trene bryst og triceps. Nå et det kjempelenge siden sist jeg gjorde det, så det var på tide og få tatt noen øvelser på disse muskelgruppene også. :-) Det ble en kort økt før jeg dro hjem til resten av gjengen som er på besøk hos oss. I går var vi så heldig å få servert middag/kveldsmat i vårt eget hjem, og det var deilig det. :-)

Det ble en fargerik tallerken på meg i går. Ovnsbakt kyllingfilet, søtpotet, ris, tomater, salat, agurk, mais og eple. (Jeg bruker soyasaus over risen. Det er også kjempegodt å blande inn lett creme fraiche for at maten ikke skal virke tørr) Det var ingen problem igår, for den kyllingen var utrolig god og saftig. :-)


Nå er jeg klar for en ny arbeidsdag og må bare løpe avgårde. Håper du får en fin tirsdag :-)

Smask Lena <3 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

Dette kan påvirke treningen din

Hei mandag, og en ny uke til å jobbe hardt mot nye mål! Jeg kom til å tenke på noe her for litt siden, og må skrive det her for å minne deg på det samme.. Kanskje du blir å tenke litt ekstra over hvem du ønsker å være med. 

Har du tenkt over at de personene du omgir deg med kan påvirke treningen din? Ikke bare litt, men i stor grad.. For meg har treningen blitt en større og større hobby, den har blitt en stor del av meg, det er min alenetid, min terapi, den gir mye glede og en bedre livskvalitet enn jeg noen gang har hatt tidligere. Uten respekt og forståelse av venner og familie hadde det vært både vanskelig og tungt å holde motivasjonen oppe til å bli bedre og komme nærmere målene sine. Både familien min, mine nærmeste venner, kjæresten + familien hans og dere gir meg motivasjon til å fortsette med det jeg gjør, støtter meg og kommer med hyggelige tilbakemeldinger - det er så fint gjort, og jeg setter utrolig stor pris på det! 
Om du har venner, familie eller noen andre som kommer med umotiverende tilbakemeldinger, ikke gleder seg over hva du prøver å oppnå eller trykker deg ned.. Vurder om du orker å bruke tid og energi på noen som ikke hjelper deg. Slike har jeg ingen respekt for, jeg blir så sint når jeg tenker over hvor mange det er av disse. Gode mennesker er de som heier på hverandre, de som gleder seg over at andre får til noe (det kan være hva som helst.. Trening, jobb, andre hobbyer og ting en annen person liker) Måten sjalusi og misunnelse kan påvirke er stor, da er det din oppgave og finne ut hvem som betyr noe for deg, motiverer, støtter deg og prater fint om deg.

Gjør det DU liker, omgi deg med folk som har troen på deg og gleder seg over deg og dine interesser. :-) 

Klem Lena 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

//tights sponset fra @fitnessand_sportssupplements 

Les mer i arkivet »Oktober 2017 »September 2017 »August 2017
hits