En sunn og god start på dagen

God fredag alle sammen. Som mange av dere vet så er dette noe av det jeg liker best å spise til frokost. Det smaker godt, og holder meg mett ganske lenge før jeg trenger et nytt måltid. Havregryn med nøtter, syltetøy, bær og lettmelk. Dette ble frokosten i dag også, og jeg er strålende fornøyd med det. Haha! En forandring av og til er jo deilig det også, for å ikke bli lei. Jeg kommer til å poste andre alternativ til frokost/mellommåltider framover også 🙂 Håper dere får en fin start på dagen, så sees vi igjen senere. 

 

 

 

– Lena 

 

 

 

Instagram: lenawalstad

6 kommentarer
  1. Liker at du har begynt å blogge oftere! Har fulgt instagammen og snapchatten din en god stund, og du er en stoor inspirasjon! Liker hvordan du viser at tilogmed med smågodt innimellom en sunn livsstil ksn man likevel se smashing ut med en fit kropp, som du!
   Håper du fortsetter med bloggingen! Jeg vil hvertfall følge med 🙂

  2. Hanne: Dette ble jeg veldig glad for å lese. Tusen takk for fine ord, Hanne <3 Jeg skal fortsette å blogge, og er veldig glad for at du liker å lese innleggene mine 🙂 Håper du får en fin fredag videre 🙂

  3. Hei Lena 🙂
   I would like to copy your breakfast 😀 It look so yummi. Do you have a recommendation for how many grams of oats to eat in order to feel full, or who much do you eat yourself?

  4. Chloé: That’s nice to hear <3 I normally don't weigh how much I eat. But i think it's around 80-100 grams oats. And with milk, nuts and sugarfree jam it tastes very good <3 🙂 Hihi 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg