Vær fornøyd med deg selv

Hvem har ikke kjent på det å ønske om å være en annen enn den man er? Det er alltid noen man syns ser finere ut, noe man er sjalu på, eller at man ønsker å forandre på den man selv er. Jeg har kjent på den flere ganger tidligere, men jo eldre jeg har blitt, jo mer har jeg sluttet å tenke på den måten. Det blir aldri en løsning uansett, så det å bli tryggere på seg selv og heller godta seg selv for den man er, er en fin ting å jobbe med 🙂 Vi vil aldri klare å bli noen andre, så hvorfor bruke tid på å ønske det. Ikke glem å være glad for at du er du. Å bli en bedre versjon av seg selv er noe annet, og det man kan gjøre for å føle seg litt bedre er opp til hver enkelt.

For meg har løsningen blitt jevne treningsøkter og et sunt kosthold med utskeielser av og til 🙂 Trening og et sunnere kosthold har gitt meg så mye glede, og jeg som selv har lagt det nederst på prioriteringslista før har nå et sterkt ønske om at flere skal oppdage at det er ikke et blodslit når det er så mye positivt som følger med. – Jeg er i et mye bedre humør når jeg er aktiv og trener i hverdagen (det er godt både for meg selv og de jeg har rundt meg) – jeg fungerer bedre på jobb – Når jeg trener har jeg lyst på sunnere mat (tro det eller ei, det er faktisk helt sant) – Jeg spiser meg god og mett med god samvittighet, noe jeg vet mange sliter med – jeg føler mestringsfølelse av å bli sterkere og gjennomføre treningsøkter – Jeg sover bedre om natten, og jeg holder meg i form jevnt gjennom året. Da koser jeg meg også med godsaker, sjokolade og andre ting når jeg har en ellers god rutine på sunne matvalg og trening med jevne mellomrom. Det er også viktig for meg, hvem er ikke glad i sukker og godsaker? 🙂

Å motivere seg selv med å tenke på at man kan bli en bedre versjon av seg selv er så mer enn nok. Det viktigste er at man lærer å like det, og ha glede av det man gjør, uansett hva det måtte være for hver enkelt av oss. <3 Glem ikke å vær fornøyd som du er, samtidig som du jobber mot målene dine – livet er for kort til å hele tiden være misfornøyd.

<3 Lena

 

 

Instagram: lenawalstad 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg