Dette vil jeg bli bedre på

Deilige lørdag <3 I dag var det så godt å få sovet litt ekstra, og jeg skal snart nyte en litt lengre frokost enn hva jeg ellers pleier å ha tid til – jeg har nemlig fri fra jobb i dag, men har likevel noen planer som jeg drøyer litt til. 🙂

Gårsdagens treningsøkt ble en god beinøkt med Lisa. Vi koser oss sånn sammen, og hjelper hverandre med å nå målene vi ønsker. Det å ha noen som man vet ønsker at du har det bra og som ønsker at du når drømmene dine er så fint <3 Jeg er veldig takknemlig og glad for at jeg har flere av de, og jeg setter utrolig stor pris på gode vennskap. 


Å vite hvem man har som stiller opp, hvem som prater godt om deg til andre og hvem man trives med er en viktig del av hvordan man har det, og føler at man blir satt pris på.

Føler du at du har de vennene som virkelig vil deg godt, og som prater godt om deg uansett hvor lang tid det er i mellom du ser dem? 

Tenk litt over det – og gi noen du bryr deg om et lite hint om at du er glade i dem selv om hverdagen er travel og at dagene flyr fortere avgårde enn det du ønsker. Det er noe jeg også vil prøve å bli flinkere til. Kanskje du, eller noen venner flytter et stykke unna, kanskje noen studerer eller får seg jobb en annen plass, eller at noen får seg kjæreste og barn som gjør at man kanskje ikke sees så ofte. Uansett så er det noen man bare vet tenker på deg, som også du kanskje tenker på – men glemmer å si det <3 

 

– Klem Lena <3 

 

 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg