Horn med ost og skinke

Nystekte horn med ost og skinke har alltid vært en favoritt hos meg! Herregud så digg det er, og bakst generelt. NAM! Jeg slo til med litt baking i dag, og disse er fantastisk gode <3 Oppskriften ser slik ut:

Du trenger:

6dl hvetemel
4dl grovt mel
1 pakke tørrgjær
1ts salt
2ss sukker

50 gr smør
3 dl ekstra lett melk
2,5 dl vann

Fyll: Ønsket mengde ost og skinke (kyllingfiletpålegg)

Slik gjør du:

Bland alt det tørre i en bolle.

Smelt smør i en kasserolle, og tilsett melk og vann. Varm opp til 37 grader.

Hell det sammen med det tørre og kna deigen fin. Strø over litt mer mel om det trengs for å få den fast nok.

La deigen heve i 35-60 min.

Del deigen i tre deler (18 horn) eller to deler om du vil ha ekstra store, og kjevle ut i runde pizzadeiger. Skjær dem i 6 trekanter og rull inn ost og skinke. Hev dem gjerne i 30-60 minutter før steking også.

Stekes på 200 grader i 15-20 minutter.

Kos deg, og nyt dem <3
Klem Lena

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg