Helg og dagens antrekk

Denne helgen har allerede en fin start, og enda bedre skal den bli. Black friday har jeg overlevd.. både i laang bilkø og som selger selv. 😀 Helgens første treningsøkt er unnagjort, vi har vært en tur på byen OG spist kyllingkebab. Hahah! I tillegg har vi selvfølgelig sett idol. Jeg ELSKER idol, og har på så høy lyd at sikkert hele nabolaget hører. Jeg både gråter og river meg i håret på slutten av slike konkurranser. Når det er så få igjen, og alle er helt fantastisk flinke på hver sin måte gjør det vondt å se når noen ryker ut. Kan det ikke bare stoppe nå så vinner alle?

Daaagens antrekk dere! Herregud jeg digger denne armygenseren, og til en enkel skinntights da? Minner meg nesten litt om den tights trenden for noen år siden. Tights med en lang genser over slo aldri feil.

Jeg valgte gulldetaljer sammen med dette antrekket. Jeg er egentlig sykt fan av alt i sølv, men litt forandring er gøy. Store øreringer, armbånd + klokke i gullfarge ble dødskult til 😀

Skinntightsen er fra h&m, genseren + øreringene er fra GinaTricot, Klokke med matchende armbånd fra Daniel Wellington, og det armbåndet med små steiner er fra Glitter.

Love, Lena

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg