Familiefest og fantastisk mat!

I går kveld hadde vi familiefest med både min og kjæresten sin familie her hjemme. Vi kosa oss med masse god mat som min kjære far hadde laget. Det var koldtbord med reker, spekemat, laks, egg, kjøttpålegg, gryte, ris, foccachiabrød og chllimarinert ananas med is til dessert! Det er ikke så ofte vi får samla familien på denne måten, så det var ekstra hyggelig.

Super kveld med god stemning!

SÅNN SER KROPPEN MIN UT.

Jeg har fått spørsmål om jeg har gått ned i vekt, og kommentarer på hvor tynn jeg har blitt. Sannheten er at jeg har gått opp i vekt etter at jeg startet å trene mer.
Det gjør meg ingenting. Jeg går GJERNE opp i vekt så lenge jeg får i meg bra, næringsrik mat som holder meg frisk, som gjør meg glad og ikke minst mat som jeg blir mett av.

Vekt burde egentlig ikke ha noe å si, så lenge man har det bra og trives med det man gjør.

Jeg merker også at det kreves flere og jevne mellomrom mellom måltidene når jeg trener 4-6 ganger i uka.
Det verste er å gå rundt med en rumlende sulten mage..

Før når jeg trente mye mindre synes jeg det både var tungt og umotiverende å dra på trening. Nå har det blitt en vane i hverdagen, og jeg gleder meg til treningsøktene. 🙂
Den følelsen av å få brukt og slitt ut kroppen litt er herlig. Da sover jeg også mye bedre om natten, og er uthvilt til dagen etter. JEG LIKER DET 🙂

Håper dere alle får en fin lørdagskveld videre 🙂