Enkelt og sunt lunsjmåltid!

Hei til deg! 🙂 Nå er det er en stund siden sist, og denne gangen tenkte jeg å dele et godt alternativ til et lunsjmåltid om du kanskje får det travelt og ikke har rukket å planlegge eller lage deg sunn mat å tatt med hjemmefra. Jeg er nøye med å få i meg godt med proteiner og karbohydrater både til lunsj og middag. Det er måltider som gir godt med energi og gir en god metthetsfølelse. 
Jeg pleier stort sett å lage meg matpakker for et par-tre dager framover i tid, og syns det er veldig greit å ha næringsrike måltid med meg for å unngå kjappe og usunne valg når magen roper etter påfyll. Men det skjer ikke bestandig at jeg husker å ta med eller får tid til å lage, og da ender det ofte opp med dette: Speltlomper med godt pålegg. 
 
Bruk for eksempel:
-Litt kremost/creme fraiche 
-Kyllingpålegg/kalkun/laks
-Salat
-Egg
Det  er enkelt, smaker godt, er mettende, og har godt med næring. 

Legger til noen bilder under fra den siste tiden i samme slengen her, så skal jeg satse på litt flere innlegg litt oftere framover. Tiden flyr jo så fort avgårde, men håper uansett at dere flotte leserne mine har det bare fint. Det er så hyggelig å se at dere fortsatt titter innom! 🙂


En god blanding fra treninger, sosiale sammenkomster og en snartur til Sverige (kom hjem med nesten bare godterier, har skapene fult opp både til halloween og juletider nå. Håhå!

Følg meg gjerne på instagram (lenawalstad) eller snapchat (lenawa).

– Klem Lena