Nytt sett med vippeexstentions, og rabattkode til dere.


God morgen dere fine. I går var jeg hos Select Beauty Trondheim og fikk satt på et nytt sett med vippeextentions. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet, og samtidig er det så hyggelig å være der 🙂 Har du barn som vekker deg grytidlig, eller starter du dagen tidlig på jobb og ønsker å sove litt lengre enn du pleier? I en travel hverdag er det derfor så deilig å kunne spare seg litt tid om morgenen, og føle seg fresh og fin uten å måtte bruke maskara. Ønsker du deg nye vipper kan du bruke rabattkoden: Lenawalstad og få -40% på et nytt sett.

Sponset behandling

Ønsker dere en fin torsdag videre.
Instagram: lenawalstad – Snapchat: lenawa

Småsulten/kveldsmat

Hei og god tirsdagskveld! Nå er vi allerede i november måned, tiden går så utrolig fort! Jeg liker at det begynner å bli både mørkere og kaldere ute. Luften er så frisk, og jeg har allerede begynt å glede meg til jul. Håper det er flere som gleder seg og tenker positivt på at det næmer seg juletider, selv om det skal sies at det er tyngre å stå opp og komme seg avgårde til det som måtte foregå om dagene. Dagen min i dag har gått til jobb, beindag på trening og litt husarbeid. Nå har jeg slått meg godt ned i sofaen, tent telys og lagt meg godt under pleddet. Selv om jeg har spist skikkelig med måltider i dag kjente jeg at jeg måtte ha litt ekstra påfyll før jeg tar kveld. Noe av det verste jeg vet er nemlig å være sulten, jeg blir litt sutrete av det. Derfor pakka jeg på med litt ekstra proteiner til kvelds! Det ser ikke godt ut, men jeg syns faktisk det er digg å gomle egg meg kyllingpålegg biter i, dessuten er egg ganske mettende også.


Hahaha! Dette så ikke fristende ut, men det er godt hvis man er småsulten altså – og litt ekstra proteiner og sunt fett har vi bare godt av! Jeg pleier å strø bittelitt Maldon salt over også jeg. Mmmm 🙂

 
Ellers er jeg innom for å ønske dere en kjempefin kveld videre 🙂
– Lena

Instagram: lenawalstad – Snapchat: lenawa