Bli kjent med din egen kropp, og signalene den gir deg

Hei dere 🙂 Da var vi allerede et stykke ut i desember. Jeg tenker alltid at jeg skal prøve bli ferdig med alle julegavene til 1.desember – men den planen fungerer dårlig hvert år. Jeg er vel en av de som kjøper den siste julegaven på julaften. Haha! Tiden flyr både til jobb og treninger for min del, så her hjemme har det ikke blitt skikkelig jul helt enda. Men til helga skal både juletreet og litt annen julepynt få komme fram igjen. Jeg håper dere har hatt en fin start i desember, og at julestemningen nærmer seg.

Her kommer mine tanker om hvor viktig det er å lære seg å kjenne sin egen kropp, og sine egne grenser. Jeg har trent styrketrening en stund nå, og føler jeg vokser veldig når det gjelder å lytte til meg selv. For å kunne glede seg over treningen og ha et mål om å fortsette med det så lenge man kan er det så viktig å lytte til kroppens signaler. Kroppen skal fungere på jobb, til husarbeid, til å vise kjærlighet til de man er glade i, og mye mer. Det er sannelig ikke enkelt å få rukket alt man vil bestandig. Lytt til signalene kroppen gir om når du trenger ekstra søvn og hvile, når du er sulten, når du trenger støtte fra noen du vet er der for deg, og når du kanskje må ta en dag fri fra trening om du har andre ting å tenke på. Motivasjonen til trening og sunn mat går litt opp og ned gjennom året, ikke bare for meg, men for veldig mange andre også. Jo flinkere man blir til å lytte til seg selv, jo lettere er det å stresse mindre, leve mer, og glede seg over ting isteden for å bekymre seg.
  
 
Nå som julen er her er det tid for å nyte litt ekstra med julemat og julekaker. Bildene over er for en god stund siden, her med lite julemat og kaker i magen. Det at maten varieres med sunn og mindre sunn mat, gjør også at formen endrer seg – noe som er helt greit, og helt vanlig. Det er viktig å huske på at det er bra å senke skuldrene og kose seg litt ekstra noen ganger. Jeg gjør det i desember, og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg.

Jeg slenger med noen bilder fra den siste uken:

  
  
  
  
Nyt onsdagen videre, dere fine! 🙂

Snapchat: lenawa
Instagram: lenawalstad