Hello saturday

Jeg nyter en kjapp frokost før turen går ut døren for noen hemmelig jobbprosjekter 😀 Håper du har en helt super start på helgen så langt 🙂

I går kveld var jeg hos Karita som er en av mine beste venninner, og fadderbarnet mitt Mie <3 De bor ikke så langt unna meg, så i går hoppa jeg i joggebuksa og ullgenseren før jeg tok turen innover etter jobb 🙂 Fin fredag <3 Hva har du gjort så langt i helgen? 

Klem Lena <3 

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa 

Good weekend

Hei alle sammen <3 Gjett hvem som er helt avhengig av serien prison break? Det er så spennende at jeg snart hopper på og klistrer trynet i tv-en. Hahah! Jeg ser nesten aldri på TV, men i helgen og i det siste har det vært mye jobb og andre ting. Da er det deilig å slenge føttene i sofaen å slappe av med en god serie 🙂 Her blir det snart kveld for å lade opp til en ny uke med nye mål og muligheter <3 Håper du har hatt en fin helg 🙂 

Klem Lena 
Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa 

Slik kan du motiveres til utetrening

God lillelørdag til deg <3 I dag kommer jeg med noen enkle tips til hvordan du kanskje kan motiveres til å trene mer ute 🙂

Disse punktene hjelper meg ofte godt på vei, håper de kan fungere for deg også <3

– Start gjerne uken med å avtale med en venn, kjæresten eller barna dine om dager dere skal ut å finne på aktiviteter sammen. 
– Sett dere gjerne en plan på “hva” du/dere kan gjøre. Om det er en liten gåtur, joggetur eller lek i utestativet/treningspark. 
– Musikk er en fantastisk motivasjon. Ha god musikk på øret, eller ha med en liten høytaler/mobilen om dere er flere sammen. 
– Husk å spis jevne måltider for at du skal unngå at energien forsvinner raskere enn nødvendig. Sunn og god mat er nr 1 for å fungere godt i hverdagen og på trening. 
– Øv deg på å tenke mer positivt. Gode og positive tanker er så mye bedre enn de tusen unnskyldningene som alltid dukker opp før man er ute. 
– Ha alltid tur/treningsklær lett tilgjengelig 🙂

Håper disse tipsene kan hjelpe deg litt <3 
Good klem fra meg 

 

 

Instagram: lenawalstad Snapchat: lenawa 

//Treningssett sponset av @wearefit_sportswear 

Make it simple

Om du kjenner at det bobler over i kroppen av at sola varmer og sommeren nærmer seg så er vi hvertfall to om å føle det sånn! Jeg klarer ikke sitte stille når været er som det er nå 😀 I går gikk dagen til å være ute, med familie og en snartur på trening. Jeg tenkte jeg skulle vise deg en nydelig kvelds-snacks du kan kose deg med alene eller servere i fullfart om du har besøk. Her har du noe så enkelt som en skyr med sitronsmak (En av mine favorittsmaker) toppet med litt kanel, sukrin, jordbær og proteinbar fra Nutramino. Om yoghurten legges i skål og toppes med litt snadder er jo dette midt i blinken i mine øyne 😀 wooh! 


Love, Lena 

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa 

//Sponset av @nutraminonorge 

1.mai og lyse farger


Heei! 🙂 Tenk at det er 1.mai allerede! Det er bare helt vilt å tenke på hvor fort ukene går, og hvor viktig det er å nyte hver dag 🙂 Jeg tar meg selv ofte i det når jeg har mye å gjøre og kanskje stresser litt. Ta deg noen minutter og tenk over hva du har, hva du setter pris på og nyte det livet du har 🙂 Ingen er deg, og ingen kan bestemme hva du liker å gjøre eller setter pris på 😀 Om dagene går fort, er det ofte et tegn på at du har det gøy også! Da gjør du noe riktig tenker jeg. Det er hvertfall slik jeg opplever det 😀 


Hele dette antrekket er fra Gina Tricot og jeg syns det er superlekkert 😀 Lyse farger skal det bli mer av fremover! 

Håper du får en kjempefin 1.mai 🙂 
Stor klem fra meg 

 

 

Instagram: Lenawalstad Snapchat: Lenawa 

//Hair extensions sponset av @hera_store_as