Ab exercises at home – video

Hei mandag! 🙂 Dagen i dag har vært helt grei, haha! Jeg er fortsatt forkjølet og har nesten ikke stemme om dagen. Feberen holder fast litt enda også. Æsj! Jeg er sånn passe skutt etter arbeidsdagen, så nå står mat og søvn på planen. Håper det gir seg om ikke så lenge så jeg kan gjemme bort både nesespray og halspastiller 😀 I mellomtiden viser jeg noen tips til mageøvelser fra sist uke. Øvelser jeg liker å trene hjemme, som jeg synes fungerer godt <3

Klem Lena

Dessert til hverdag og helg

Helgen er over og det er på tide å gjøre seg klar til en ny uke igjen 🙂 Jeg skal vise dere dagens dessert i dag før jeg tar kveld etter en fin søndag hjemme <3 Jeg synes dette er nydelig, og den kan lik så godt spises på en mandag som i helgene med god samvittighet. Det eneste du trenger er:

Oppskåret eplebiter

Mager vaniljekesam

Bringebær

Blåbær

Sukkerfri vaniljesaus

Slik gjør du: Hell eplebitene nederst i et glass. Legg i et par skjeer vaniljekesam før du legger i bær og litt mer vanilje kesam og sukkerfri vaniljesaus over igjen. Legg bær øverst og kos deg 🙂

God natt og sov godt, så ses vi i morgen. Klem Lena <3

Dagens oppgradering

Disse herlighetene ble med meg hjem etter jobb i dag! Nå har jeg tenkt en stund på at de jeg har fra før burde oppgraderes. 🙂 Jeg er alltid nøye med å vaske og holde sminkekostene mine rene og fine, men nå har jeg hatt mine lenge nok til at det føles fint med nye! Jeg har hørt disse er veldig gode, så det er ei som gleder seg til å prøve. 🙂

Disse er fra Beter, og finnes blant annet hos VITA. Den største på bildet er for løst og fast pudder. Eller solpudder. Den mellomste for påføring av foundation, og den minste for concealer/foundation. Også fin for påføring av kremer/masker 🙂

Klem Lena

Friday night

Her ligger vi på sofaen og ser på TV, spiser lollipop og bare nyter fredagskvelden 🙂 Jeg har blitt tatt av vår-forkjølelsen, så nesespray og paracet er like ved meg. Alt går litt treigt om dagen. Hahah! Jeg jobber i helgen også, så planen er bare å ta det med ro resten av kvelden og være så opplagt som mulig til i morgen igjen. Jeg kommer sterkere tilbake med blogginnlegg dere har ønsket når energien er 100% tilbake om et par dager 😀 Håper du har en fin fredagskveld og en god start på helgen så langt <3

Klem Lena

Always a favorite

Hei og god torsdag til deg <3 Jeg har akkurat spist en av favorittfrokostene mine (havregryn, sukkerfritt bringebærsyltetøy, nøtter og ekstra lettmelk), og skal på jobb om ikke så lenge. I dag skal jeg ta med meg noe jeg ikke har gjort på lenge. Nemlig oppkuttet frukt og bær i tillegg til lunsjboksen som blir med 🙂 Jeg var flinkere til det før, men i det siste har jeg ikke spist så mye frukt på jobb, og fikk lyst på det igjen. Det er veldig godt med litt fruktsukker etter lunsj/middag, spesielt om de andre måltidene inneholder kjøtt 🙂 (Jeg spiser nesten alltid kjøtt både til lunsj og middag)

Lager du ofte fruktsalater og tar med på skole/jobb? <3

Klem Lena

Vær snill med kroppen du har

Når jeg ser på disse bildene i dag, ser jeg ting jeg ikke så da. I dag har jeg mer kunnskap om mat, kropp og trening som har vært og er en stor interesse for meg. Jeg liker å føle meg bra, sunn og frisk – og vil være med på å inspirere andre om det samme. Kroppen er viktig å ta vare på, det er den vi skal leve i – så lenge som mulig <3

På bildet til venstre trente jeg mye, hadde endret kostholdet til sunnere vaner og hadde spist sunn mat i ganske lang tid. Men ALT for lite..

Sunn mat har så mye færre kalorier enn usunn mat. Og mengden av sunn mat kan være stor uten at man blir tykk av det. Om du endrer livsstilen din, husk at tallerkenen kan være godt fylt opp om du velger sunn, god og næringsrik mat.

Det bildet til høyre er tatt for ikke lenge siden. Jeg trener mye nå også, men spiser mer. Jeg har utskeielser i helgene og har en balanse jeg liker veldig godt og trives med. En kropp trenger god mat, sunn mat og nok mat. Og enda mer om man trener og er i aktivitet. Kunnskap er makt, og kroppen skal man ha lenge og må spille på lag med <3 Alt med måte!

Vær snill med deg selv, snakk godt om deg selv og vær glad i den du er 🙂 Klem Lena

Reisesyk

I de siste dagene har jeg drømt meg bort i hvor jeg vil reise og hva jeg vil oppleve fremover. Nå er det ikke kjempelenge til sommeren, og både tur til varmere strøk og campingtur fra sted til sted frister! 🙂 Jeg har fått noen tips fra dere før, og elsker at dere kommer med forslag. Både til ferie i flere dager, og hvor det er fint å være på weekend-tur. Har du tips tar jeg i mot alt, og skriver ned <3 Jeg føler meg veldig klar for å bestille noe og se frem til 🙂

Her har dagen kun gått til jobb, og straks er jeg klar for å legge meg ny dusjet i nytt sengetøy. Det er noe av det beste jeg vet faktisk, sååå godt 😀

Klem Lena

Slik blir du glad i trening

Disse tipsene fungerer godt for meg, kanskje de kan fungere godt for deg også <3

• Finn en type trening som passer deg, bruk litt tid på å finne ut hva du kunne tenkt deg å prøve. Ikke vær redd for å hive deg i noe nytt eller ukjent. All aktivitet og bruk av kroppen er trening, og ingenting er feil eller riktig av hva man velger.

• Tenk at trening er tid du har for deg selv som vil gjøre deg og kroppen din godt, som du fortjener. Egentid, enten alene eller med noen du er glad i har ofte en positiv effekt. Å trene sammen med noen kan også motivere veldig.

• Husk at du vil se resultater av treningsinnsatsen din om du fortsetter å trene jevnt uten å gi opp.

• Minn på deg selv hvorfor du trener når du mister motivasjon, og husk følelsen du får etter en treningsøkt.

• Mestringsfølelse er viktig, den får du fort om du gjør noe som kanskje sitter langt inne. Bestem over deg selv, og skryt av deg selv etter HVER økt.

• Trener du om og om igjen, vil det til slutt bli lagt inn som en vane – og bli en del av hverdagen din <3 Husk at ingen kan trene for deg. Om du ønsker å komme i form, bli sterkere eller strammere er det kun du som kan gjøre noe med det.

Klem Lena

//Antrekk sponset av https://wearefit.no

Tips: Hvordan gjøre husarbeid lettere

I dag har jeg flydd rundt med støvsugeren, jifspray og klut i ei oversize t-skjorte som du ser på bildene… Søndaag! Husarbeid tror jeg må være noe av det kjedeligste, men så må det liksom bare gjøres likevel. Hahah! Med det samme kommer jeg med tre tips jeg bruker slik at husarbeid føles litt lettere. Det er så deilig når det lukter rent, og er ryddig. Er du ikke enig?

– Ha på musikk du liker. Og med høy lyd, slik at du kommer i godt humør!!

– Skriv en liste med punkter av det du synes er viktigst, og jobb deg nedover. Gjør deg ferdig med en ting av gangen, og stryk ut ettersom du gjør hvert punkt. Da slipper du å begynne litt overalt og føle du aldri blir ferdig med noe som helst.

– Bestem deg for hvor mye tid du skal bruke, og når den tiden har gått sier du deg fornøyd. Når jeg setter en tid på ting blir jeg mer effektiv og føler jeg får det litt travelt slik at jeg må jobbe fortere. Hahah! Det funker på meg! Kom gjerne med tips til meg om du har flere <3

Nå har jeg pyntet meg litt, og vi er i full gang med kveldens middag. Vi har besøk av mammaen til Lasse og kjæresten hennes, og i kveld står beef wellington på menyen. Lasse er hovedkokken, og jeg gleder meg ihjel. Dette er en av livrettene mine nemlig <3 Håper du nyter dagen, så ses vi snart:-)

Klem Lena

Fest-lørdag og dagens antrekk

Her har det gått i ett på jobb i dag 😀 Jeg jobber i klesbutikk på et stort senter i Trondheim (City Lade) og det merkes at folk er interessert i å freshe seg opp til vår og sommer. Jeg blir så glad av det, og elsker å pynte opp både meg selv og andre 😀 Vår og sommer er så fint, og jeg gleder meg veldig til tiden fremover.

Nå har jeg akkurat kommet hjem for å hive meg i dusjen og skifte før jeg skal i bursdag til ei venninne. Vi skal først være hos henne, og dra videre på byen litt senere 😀 Her er toppen jeg har hatt på meg i dag, som jeg synes er så fin og må vise dere 🙂 Både topp og bukse er fra Bikbok.

Ønsker deg en super lørdag videre, så ses vi i morgen <3 Klem Lena