Helgen kort oppsummert

Hei dere!

Herregud så fort denne helgen har gått! I løpet av helgen har vi hatt besøk og spist god mat, jeg jobbet på lørdag, og i dag har jeg vært på kino med ei venninne og dattera hennes.Vi så filmen månelyst i flåklypa, og jeg likte den så goodt 😀 Vi har kost oss, og nå har vi akkurat spist taco og skal ta kveld før en ny uke står for tur.

Det var min helg kort oppsummert. Haha! Håper du har det fint, så ses vi snart <3

Disse bildene er fra fredag forresten. Tro det eller ei, men jeg har nesten ingen bilder fra helgen. Og det er sååå ikke meg. Jeg tar flere bilder både med mobil og kamera hver eneste dag, men denne helgen.. Det har gått i ett og tankene har vært på helt andre ting.

Heldigvis står en ny uke for tur da dere, både bilder og videoer kommer 😀

Klem Lena

Sunn småsnacks på farten

Hei fininger, og god lillelørdag <3

Et tips til sunnere småsnacks hvis du virkelig har det travelt og ikke har mulighet til å trikse til noe fancyyy i farta.. I mellom de tre hovedmåltidene frokost, lunsj og middag elsker jeg å småspise. Nå aner jeg ikke om denne finnes overalt, men jeg har nettopp smakt denne – og den er perfekt som mellommåltid.

LUFTIG skyr!! Jeg liker skyr fra før av, men denne blir helt annerledes med luftig konsistens. Jeg elsker den, og håper den kommer i mange flere smaker. I tillegg til det pleier jeg alltid og spise litt nøtter eller bær til. Å være sulten og bli litt smågretten er ikke hyggelig for hverken deg selv eller de rundt deg <3 For å ikke gå på en skikkelig usunn smell så ofte er det virkelig en løsning og planlegge litt sunnere småsnacks i mellom hovedmåltidene. Er du flink til det fra før av? <3

Klem Lena

Min start på uken

Jeg startet uken med en treningsøkt på ca 40 min i går. Jeg trener ofte korte økter, og er fornøyd med å tenke at litt er bedre enn ingenting. For det er det, virkelig! Det er noe annet om man er ute på tur, eller trener med noen, da burde man sette av mer tid også, men er man alene og skal på gymmet kan man være effektiv og få gjort mye på en liten time 🙂 I tillegg rakk jeg å filme, så det kommer flere tips til øvelser på instagram denne uken.

Her har jeg forresten på meg jakken jeg viste dere på bloggen i går. Jeg liker den så godt, og fikk endelig hjelp til å ta noen bilder med den på <3

Jeg har hatt treningsfri i dag, men vært på jobb og ellers fått gjort litt ærender – så jeg er fornøyd, og i morgen er jeg klar for trening igjen.

//Jakken er fra Bikbok, og tights + topp er sponset av We Are Fit

Klem Lena

Autumn jacket love

Noe av det beste med høsten, utenom at luften er fantastisk deilig og at fargene blir så fine, så er det så mye herlige nyheter i butikkene! I mine øyne er det den tiden butikkene har det beste, både i tykt og tynt, fine farger og tilbehør 🙂 Og spesielt jakker, både til høsten nå og noe som også kan brukes mot vinteren. Jeg virkelig elsker jakker med «bamsestoff» som jeg kaller det. Tykke, myke, og nå har denne jakken endelig kommet i hus! WELCOME! 😀 Jeg elsker den, og skal vise dere bilder med den på senere.

Denne er fra Bikbok, og prisen er 799,- ordinær hvis jeg ikke husker feil.

Hvilke typer jakker liker du best?

<3 Klem Lena

Søndag hos lillesøster

Hei søndag <3 Vi har akkurat plukket med oss to pizza som vi tar med oss til lillesøster og kjæresten hennes. I deilige koseklær er vi klare for filmkveld! 🙂 Regnet slår på ruta i dag, så da er det ekstra koselig med en kveld forran tvn. Søster har tent levende lys rundt om kring også! Såå koselig <3

Jeg går sjeldent uten extensions, men i dag har jeg gått uten hele dagen. Jeg har bare vært hjemme og vasket klær og tatt inn litt utemøbler. Hehe 😀

Håper du har hatt en fin helg så langt, og kos deg masse videre i kveld.

Klem Lena

Dagens antrekk

Kl er 23.30 og vi spiser sen middag med et glass vin til i dag <3 Lille liillleee bittelille lørdag tenker jeg vi kaller det. Haha. Begge var hjemme ganske sent i kveld, så da ble det et ekstra sent måltid på oss 🙂 Det er ikke uvanlig ellers heller egentlig.

Her er antrekket for dagen som jeg måtte innom å vise dere 😀 Både bukse, topp og belte er fra Bikbok.

Do you like it?? 😀

Love, Lena

Today’s lunch

Jeg kan virkelig ikke huske sist jeg ble ferdig med en treningsøkt FØR kl 11. Men i daaag!! Haha 😀 Jeg trente bein/bakside i dag, og video av øvelsene poster jeg på instagram kl 20.30 i kveld.

Dette ble lunsjen i dag, og jeg har spist denne salaten SÅ mye. Den er kjempegod, og det er ikke så mange butikksalater som har søtpotet i. Dette er en håndlaget fersk kyllingsalat med blant annet søtpotet, quinoa, linser og chili vinaigrette. Den finnes blant annet på Coop Extra, og jeg tror flere coop butikker har den 🙂

Det hender jeg har i ekstra kylling for mer proteiner og da pleier jeg å velge denne pakken. Den er ferdig stekt i skiver med soltørket tomat, spiseklar og veldig god! Den er super å ha i salater, sandwich eller i speltlomper til senere i uken også.

Håper du får en fin kveld videre, så ses vi i morgen igjen <3

– Lena

Lørdagens antrekk

Vi var ute en tur hos et vennepar i går kveld, og dette var antrekket jeg hadde på meg 😀 Se fargen på buksa. Looove it!

Både bukse og topp er fra Bikbok, og smykket er fra h&m. Jeg elsker å legge til sølv/ eller gull detaljer. Både i smykker, ringer eller øredobber. Og her er det sølvfarget på beltet på buksa også <3

Nå er vi hos svigermor og har fått servert middag før vi drar videre. <3 Planen er å legge seg i rett tid å se serie eller film i kveld! Jeg elsker det nemlig, og det hører med i helgen – med en skål med kald sjokolade til 😀

Ellers er veldig klar for en ny uke, og gleder meg til å starte dagen med en treningsøkt i morgen. Tenker du å starte uken med en treningsøkt?

Stor klem fra meg

Mine favoritt løsvipper, og hvorfor

Det er ingen hemmelighet at jeg liker veldig godt å pynte meg, og prøver det meste av vipper, sminke osv fordi jeg synes det er gøy å teste. Jeg får mye spørsmål om hvilke vipper jeg bruker, så da tipser jeg dere her 🙂 Kom gjerne med spørsmål om det er andre ting du lurer på også! Det er flere typer falske vipper jeg ikke liker å bruke, enten fordi de løsner lett i sidene, noen er vanskelige å påføre og noen er bare så stive at de er vonde å ha på.

Jeg har min absolutt favoritt, og disse er:

Enkle å påføre! Jeg fester alltid en side først og fester videre med pinsett eller fingrene.

Hvis du ser på bildene er vippene festet slik at streken ‘deles’ opp litt mellom hvert feste. Det gjør at de er lette å bøye slik at de holder godt uten at den ene siden spretter litt opp eller løsner.

Prisen per vippesett er i underkant av 200 kr. Det er dyrt om de ikke kan brukes om igjen, men disse er kjempelett å rengjøre. Og de kan brukes flere ganger uten å bli ødelagt.

Om du ønsker å bruke dem til fest kan du også ha på maskara på dem uten at de blir stygge, det er også lett å vaske av.

Merket er house of lashes, og jeg bruker de som har en lys nude/fersken farget pakning. (her ser den lys rosa ut). Den rosa pakningen er vanskeligere å påføre synes jeg, så resultatet blir ikke like fint.

Klem, Lena <3

Høstens farger

Fin lørdag til deg <3 Det har vært litt regn og grått i Trondheim i dag, og jeg har bare tatt starten av dagen helt med ro. Det er jammen deilig det også 🙂

I kveld skal vi til et vennepar av oss, så nå skal jeg finne frem det jeg trenger til kvelden, og få vasket litt klær først. Jeg har kveldens antrekk neeeesten klar tror jeg, om jeg ikke ombestemmer meg. Hahah! Jeg forresten ELSKER klærne som har kommet og kommer i høst. Det er så fine farger i butikkene <3 Høsten altsåå, fint ute, og så fine klær overalt. Her er et av ukens antrekk. GULT, litt dypere gulfarge enn den som var i sommer. Her flettet jeg håret også, som jeg skal gjøre oftere. Jeg syns det er så fint med fletter, og her har jeg flettet inn clip on extensions for ekstra lengde 😀

Genseren er fra h&m, bukse fra bikbok og øreringer fra h&m.

Ha en deilig lørdag videre, så ses vi <3