Allerede falt av nyttårsforsettet om å trene mer?

Har du, som veldig mange andre hatt som nyttårsforsett å trene mer? 

Er du fortsatt like motivert og får trent så mye som du planla du skulle? Hvis du har falt litt av, eller ikke har strukket helt til på treningsfronten skal jeg hjelpe deg litt på vei med noen tips av egen erfaring. 

Selv om et nytt år er i gang må du huske at en forandring fra å kanskje trene veldig lite, nesten ingenting eller ingenting i det hele tatt gjør at det er lurt å starte i det små. En jevn start isteden for en pangstart vil garantert gi deg mer. Målet er en livsendring slik at en forandring til en strammere og sterkere kropp varer, er det ikke? 

Så istedenfor å satse på mange treningsøkter i uken kan du starte med at denne uken skal du sette deg som mål å trene én gang. For eksempel i morgen? Om du gjennomfører den har du allerede nådd målet du satte deg.. 

Jeg smiler bare av tanken, for akkurat det har gjort så mye med min livsendring, og jeg håper den kan hjelpe deg også. Jeg planlegger å få fullført en treningsøkt i starten av uken, og det er det! Det gir nemlig mersmak av å få den samme følelsen igjen. Mestring er svaret på en fortsettelse – og i riktig tempo. Hodet motiveres av en positiv følelse om å ha gjennomført. 

Bestem deg for å gjøre det igjen, pakk klar treningsbagen til en ny dag. Plutsellig har du to treningsøkter i uken og du har gjennomført TO mål. Om du heller velger å sette deg små treningsmål i gangen vil du føle det mer positivt enn å bestemme deg for å trene 4-5 dager i uken, så dukker det opp ting i hverdagen som gjør at du ikke når målet ditt. Som igjen gir deg en negativ slutt på uken og en dårlig start på neste hvor du helt sikkert setter deg hardere mål for å ta igjen det du ikke klarte sist? Ser du hva jeg mener? Vær snill med det selv, ha troen og gjennomfør det du tenker, samtidig som du går gradvis opp med målene dine. Det fungerer for meg, og jeg vil gjerne høre om det gjør det for deg også <3 

Tren, fullfør mål, vær stolt over det, og gjør det igjen! 

Klem Lena 

Mandag, lunsj og min start på uken

Jeg og lillesøster rotet oss ut i uværet og dro til Stjørdal en tur i dag. Vi tok en lunsj og en kaffe sammen, og fikk sett pappa litt også! Han jobber på Stjørdal, så da var det ekstra koselig at han tittet innom <3 

Dagens antrekk: Genser fra Bikbok, jakke fra h&m.

Det satt sååå langt inne å dra på trening i dag, men jeg dro innom likevel på tur hjem. Det ga en ekstra god start på uken, og det setter liksom standarden for resten føler jeg! Jeg angrer ikke ett sekund etterpå, og er så glad for at jeg drar dit når jeg egentlig ikke orker. Haha! Ikke nok med det, økten ble veldig bra, og jeg hadde masse å gi når jeg først var i gang! 🙂 

Håper du har hatt en bra mandag <3

Gårsdagens antrekk

Jeg er klar for en ny uke etter en fin avslutning på helgen i går. Vi startet søndagen med å være i dåp til ei lita prinsesse som er barnet til et vennepar av oss, og Lasse er gudfar til henne <3 Nydelig mat, fine mennesker og såå gode kaker.  Etter dåpen dro vi rett i 30-års dag til søstera mi, for å spise enda mer mat. Hahah! Det ble en skikkelig kakesøndag på oss. Travel, men en veldig fin dag.

Jeg hadde på meg denne skjorten i går som jeg forelsket meg helt i. Den fine blåfargen, med gjennomsiktig stoff på armene.

Både skjorte og rutete bukse er fra h&m.

Håper du får en super start på uken. <3 Her står en treningsøkt for tur før jeg skal jobbe kveld 🙂 Vi ses igjen senere!

Min nyttårsaften

Jeg våknet med en god følelse i kroppen i dag. Jeg tror og håper at 2019 blir bra, og jeg er spent på hva som skjer dette året 🙂 Jeg føler meg motivert, ivrig og sulten på å lære masse. Den følelsen liker jeg!

Vi feiret sammen med et vennepar av oss i går, og det var så koselig! Vi ble sittende til kl var halv seks på morgenen, haha! Det er ikke ofte jeg holder ut så lenge altså. Vi fikk servert nydelig kalkunmiddag med fantastisk tilbehør og god drikke til. Lite slår en deilig middag med fine mennesker på nyttårsaften. 

Her er antrekket jeg hadde på meg i går. En jumpsuit fra BikBok. Den var på -50% og kostet bare 199 kr! Så sykt billig, og så fin med litt åpen rygg. Hva synes du?

Jeg håper dere har hatt en fin feiring også, så håper jeg dette blir et helt supert år! Med troen på at det blir det tror jeg allerede vi har kommet langt, eller hva? 🙂

Nå blir det snart kveld her! Og du, vi har nettopp sett en thriller som du må se hvis du liker skumle filmer. Bird box heter den. Herregud jeg har nesten holdt pusten i to timer nå, haha!!

God natt, og sov godt 😀