Dagens antrekk

Jeg er så klar for våren at jeg tror jeg sprekker snart! Jeg tusla litt på kjøpesenteret før jobb i dag, og jeg hyler seriøst inni meg når jeg ser at det kommer mer og mer vårfarger i butikkene. Så mye fint! 😀 Selv om været har vært litt rufsete i Trondheim i dag så begynner jeg å få vårfølelse og ser veldig frem til den. 

Jeg har nesten ikke sett folk på et par uker pga sykdom, så nå skal det bli godt å komme i gang med alt igjen. Jeg har virkelig bare tatt livet med ro og ikke stresset med noe. Selv om feberen slapp har jeg hosta så mye og og vært så tett at jeg har følt meg elendig likevel. Nå går heldigvis det også over 🙂

Uansett, her er antrekket jeg har på meg nå, og jeg digger deeeet!

Se belteveska jeg har rundt shortsen. Love, looove! Hele antrekket er fra Nelly.com 🙂

Nå er jeg straks klar for å ta kveld, og planen er å se en film eller serie på sengen. Det er så magisk! Vi ses senere <3

Hyttehelg og Rørosmartnan

Vi var på hytta på Glåmos i helgen, sammen med lillesøstera mi og kjæresten hennes. Rørosmartnan har blitt en tradisjon vi pleier å få med oss, og jeg er så glad for at vi hvertfall fikk med oss litt selv om jeg fortsatt er pjusk i formen. 

Gutta var en tur på ski, vi spiste nydelig viltgryte med potetmos og tyttebær. Vi spilte spill, og i går våknet vi til sol og grillet litt også. Kaffe i solveggen og grillmat ute, det var herlig det 😀 

Hytta er en plass hvor jeg virkelig får slappet av, og med en gang jeg drar derfra gleder jeg meg alltid til å dra tilbake. 

Filmtips, influensa og hot chocolate

Jeg er endelig litt på bedringens vei, og det er først i dag jeg i det hele tatt har orket å skrive et blogginnlegg.  Jeg tror aldri jeg har følt meg så elendig med influensa som denne gangen. Jeg trodde seriøst jeg skulle dø av feber og smerter overalt. Og jeg er potte tett! Haha.

I kveld har jeg fått i meg litt mer ordentlig middag enn bare potetgull som jeg har spist de siste dagene, jeg har spist frukt og drukket nydelig varm kakao toppet med mini marshmellows. Jeg fikk denne i julegave og prøvde den først i dag. Jeg ble overrasket over hvor sykt godt den smakte. Naaaam, du må prøve!!

Her er noen filmtips fra netflix jeg har sett mens jeg har ligget her. Selv om jeg er veldig glad i typiske jentefilmer har jeg faktisk hatt litt mer sansen for spenning og action nå. Om du ikke har sett disse fra før kan jeg absolutt anbefale om du også liker det.

Survivor 

Safe house

Close 

Ooog, Liar Liar – akkurat denne er kjempegammel og det er en komedie, men jeg synes Jim Carrey er helt fantastisk. Denne ler jeg så jeg griner av selv om jeg har sett den hundre ganger. Og kan se den hundre ganger til! Haha. 

Summer Vibes

Summer vibes fra klesskapet mitt i dag! Herregud det er lenge siden jeg har gått i hvite jeans og tynne blondetopper! Haha 😀 Det har regnet så mye her i Trondheim at nesten all snøen forsvinner i varmegradene. Selv om det er litt trist med grått vær har jeg et håp om at jeg snart kan bruke hvite jeans ute i vårvær også. Det er lov å glede seg allerede. 

Jeg har treningsfri i dag, og er så stiv etter gårsdagens treningsøkt at det gjør vondt å sitte. Herlig når det tar skikkelig og at man kan føle at det virkelig var en god økt. Forstå meg rett, å bli skikkelig stiv etter trening er en elsk-hat følelse 🙂 Øvelser deler jeg alltid jevnt på instagram.

Nå er klokken 3 på natten igjen, ugle som jeg er. God natt og sov godt, så ses vi <3

Gårsdagens antrekk

I går hadde jeg matchende klær fra topp til tå! Jeg elsker like sett både til trening og til pyntet, og her er både jakke, sports bh og tights i likt mønster. 😀 Antrekket er fra wearefit.no

Vi var på en liten handlerunde i går, det er nemlig typisk at jeg går tom for shampo, balsam, solpudder og alt på samme tid – så da ble det dagens lille shopperunde før vi avsluttet med å spise sushi på Sabrura 🙂 Jeg var der sammen med søstera mi, Lasse og mamma, og vi ble sittende lenge å bare prate. Herregud det er så koselig. Koble helt av, nyte sushi buffet og bare være sammen <3 Ja takk til mer av det, midt i uken! 

Skitur til Rønningen

Vi var på en liten skitur i går, og gikk opp til Rønningen. Det er så lenge siden jeg har gått på ski at jeg var den som hyla i bakkene og nesten tok av meg skiene når de ble for bratte. Haha! Men for en trening det er å gå på ski! Når jeg kjenner godt etter hvilke muskelgrupper som brukes på skitur så er det virkelig hele kroppen altså! Hvertfall om man tenker på det, og tar godt i med både armer og ben. Det, og balansetrening. Jeg skal utnytte snøen litt mer og gå mer på ski så fort jeg har mulighet til det. 🙂 

Vi drakk kaffe og spiste en nydelig kanelbolle når vi kom på Rønningen, og ble der en liten stund før vi dro i full fart ned igjen. Har du vært der før? <3 Det er veldig fint der, de har masse servering og supre akebakker om det er barn med også 😀