Tekaker på havregryn

Vi har akkurat spist disse deilige tekakene på havregryn, og jeg har gledet meg til å dele oppskriften med dere. Jeg husker disse så godt fra jeg var liten, og har elsket dem siden.

De lukter helt fantastisk, smaker nydelig, og jeg husker så godt at jeg pleide å ha kun smør på. Haha. Smaken på dem er så god fra før at det var alt som trengtes. De er nydelige med det, og selvfølgelig med alt mulig pålegg. <3 Perfekt å fryse ned og ta frem til gjester også. Vi pleide å ha dem litt i brødristeren for å få dem litt sprø husker jeg. Da ble de som nystekte igjen og jeg spiste til det ble tomt. 


Slik ser oppskriften ut:

2,5 dl havregryn

1 pk gjær

1 dl sukker 

750 gr hvetemel 

125 gr smeltet margarin 

En halv ts salt

5 dl melk 

Slå melken over havregryna og la det stå noen timer (om du har mulighet) Vi hadde ikke tid til det i dag, og de ble veldig gode uten å stå også. Bland i smeltet margarin. Ha alt i en bolle og bland alt sammen til en deig. 

Kjevl ut til 1 cm tykkelse og lag runde kaker. Bruk gjerne en stor kopp å trykke dem ut med for å få dem like. La de heve i 1 til to timer og stek dem på 250 grader i 10-15 min. 

Kos deg, og nyt dem <3

Yesterday’s outfit

Hva synes du om antrekket mitt i går? Så oversize genser at den kan brukes som kjole, og blå da! Favorittfarge!

Genser fra Bikbok, belteveske fra Nelly


Jeg seriøst elsker de belteveskene for tiden, de er så classy og i tillegg former de jo alt med det samme. Gjett hvem som har en ny på vei i posten? og jeg gleder meg til å vise dere!

Etter vi hadde tatt disse antrekksbildene i går dro vi hjem til søstera mi for å spise nachos, se på film og farge håret hennes. Jeg synes det er så gøy å både farge, krølle og style hår – så jeg gjør det med glede <3

Ønsker dere en super start på helgen, så ses vi snart <3

Ukens beste

Så langt denne uken har utendørs trening vært den beste. Det klarner hodet å gå en tur ute i frisk luft. Jeg og Lasse gikk en runde her på Byneset på 8 km sent på kvelden, og jammen skal det bli mer av det fremover. 🙂 Vi pleier å være flinkere på gåturene når våren og sommeren er her, og det frister litt mer når det begynner å bli mildere i været.

I dag står hjemmetrening på planen tror jeg. Er du glad i å variere treningen din slik at du får trent både ute og inne? 

Curls!!

Håret mitt i dag, elsker det! Selv om noen trodde dette var naturlig så kan jeg love at det er det absolutt ikke 🙂 Mitt bølger seg litt, og spesielt i front, men det bølger seg mer ujevnt. Jeg la ut en video på instastory her om dagen om hvordan håret mitt bølger seg naturlig, så kanskje du så den. Her har jeg hvertfall krøllet det med krølltang og har i clip on extensions. 🙂

Som oftest pleier jeg å bruke rettetang til å både rette og bølge med, men i dag brukte jeg en krølltang fra rapunzel of sweden som jeg liker veldig godt. (13 mm tror jeg, om det ikke var 16 mm) Jeg har bølget med begge de str før, og begge blir veldig bra altså 🙂


Antrekk: Caps fra Bikbok, genser/kjole fra Gina Tricot

Dette fikk jeg på bursdagen min

Tuusen takk for kjempefine bursdagshilsninger på dagen min i går! Det var ingen sak å bli ett år eldre når dere gjorde den så fin <3 

Hele dagen ble veldig bra i går, så jeg er så fornøyd! 😀 Jeg jobbet litt først, og fikk besøk av nærmeste familie på kvelden. Lillesøster hadde bakt ostekake! Hun er så flink til å lage den så vi ønsker oss bestandig den når det er noen form for feiringer. SÅ GOD! Og pappa sto for verdens beste hjemmelagde sorbet is med smak av kokos. Til topping hadde vi limestrø og gullvaffel kjeks! For en service, jeg trengte ikke ordne med noe servering når de var så snille. Litt godteri og kaffe var det eneste jeg kjøpte inn <3 


Gaver jeg fikk i går:

Gavekort på valgfri butikk på shoppingsenter.

Gavekort på Bikbok

Gavekort på Kicks

Blomster

Sølvring

Penger

Fotopakke med blant annet flere bakgrunner.

Lyssett, softbokser og fotoparaplyer ++. 

Herregud jeg har ønsket meg alt dette, og jeg er så glad! Jeg seriøst eeelsker gavekort, pynt, klær og alt av fototing og tilleggsutstyr! Nå er jeg klar for shopping, og jeg gleder meg så mye til fotopakken kommer! 

Jeg la meg med et skikkelig smil om munnen i går 😀 Antrekk: Topp og sko fra Nelly.com, øredobber og smykke fra h&m, bukse fra Bikbok (gammel), klokke og armbånd fra Daniel Wellington.

Bursdag, helg og antrekk

Jeg fyller 28 år i morgen!! Jeg føler meg fortsatt som 18 på mange områder, og hvorfor går tiden så sykt fort etter man fyller 20? Hahah, jeg skjønner det ikke.

Uansett, det er alltid stas å fylle år! 😀 


I dag var det mandaag igjen da dere. På instagram har jeg lagt ut tips til fire gode mageøvelser du kan kjøre hjemme i stua. Det er alltid lurt å starte uken med en treningsøkt, og har du ikke mulighet til å komme deg på treningssenteret er det gull å få tatt en kjapp økt hjemme.

I helgen har vi vært på middag hos et vennepar av oss og til et av våre herlige fadderbarn <3 Ellers har jeg jobbet, og i går var vi på besøk hos lillesøster og kjæresten hennes for å se farmen finale og spise godteri! Jeg elsker å tilbringe siste del av helgen på den måten 😀 Surra inn i pledd i sofaen og få alt servert! Haha.

Slik så antrekket mitt ut i går: Hoodie fra Calimera, sko fra Gaitline og tights fra h&m.

Håper du får en fin start på uken, så ses vi snart 🙂

Et av ukens antrekk


Det er mange som lurer på hvor smykket mitt er fra. Jeg bruker det til mange antrekk, og jeg synes smykker og andre accessories gjør mye med hele antrekket. Dette smykket er fra h&m 🙂 Jeg var innom der for ikke lenge siden, og jeg synes de har mange fine nå. 

Genseren og blazeren jeg har rundt midjen er også fra h&m. Bukse og caps er fra bikbok. Sko fra Gaitline.

Et av ukens favoritt antrekk. Casual men kult spør du meg 😀 

Horn med ost og skinke

Vi har bakt de diggeste hornene i dag, og oppskriften deler jeg selvfølgelig med dere <3 Disse er luftige, saftige og såå gode. 

Vi ble sittende å spise disse mens vi så film, så nå har jeg et godt filmtips til dere også. Vi så nemlig «A star is born» og den var så bra. Vi leide den, og jeg ble sittende med frysninger flere ganger i løpet av filmen. Den gjorde meg så rørt og følsom samtidig. 

Kanskje blir det både baking og filmkveld på deg snart også? 🙂 Slik ser oppskriften på hornene ut:

 

10 dl hvetemel

3 dl grovmel

50 gr gjær 

100 gr smør 

5 dl melk 

1 ts salt

1 ts sukker

Fyll: skinkepålegg, raspet ost og skinkeost på tube.

Pynt: Egg til pensling og evt ost eller frø på toppen

 

Slik gjør du: Ha alt det tørre i en bolle. Smelt smøret i en kjele og tilsett melk, og varm det til væsken blir fingervarm.

Bland alt sammen til en fast deig og la den heve en times tid. 

Del deigen i to og skjevle dem ut som to runde pizzadeiger før du skjærer dem opp i 8 deler.

Smør på skinkeost.

Ha på oppskjært skinke og ost og rull dem sammen før de settes til heving igjen i en times tid.

Ha pynt på toppen og stek hornene i 10-15 minutter på 225 grader. 

Første treningsøkt og nyhet fra we are fit

Det var veldig deilig å ta en treningsøkt igjen, men jeg vet det var lurt av meg å vente så lenge som jeg gjorde. 🙂 Jeg ble dødsstiv etter denne økten, og det er seriøst det værste med å være uten trening så lenge. Haha!

Nå er jeg hvertfall i gang igjen, og slik så første treningsøkt ut:

Oppvarming på sykkel i 10 minutter.

Utfall 4 x 12

Markløft 4 x 6-8

Knebøy 3 x 8

Hipthrust 3 x 12 

På disse bildene har jeg på meg et av de nyeste settene fra wearefit.no. Og jeg skal jammen innrømme at treningsklær fra dem hjelper virkelig på motovasjonen min. Se så fint det er, og med mesh som jeg elsker! 😀

Min fredagskveld

Gjett hva det eneste som ble med i handlekurven min tidligere i dag? Hold fast!! Grandiosa hjemmelaget, snickers is, salt godteri, sure skum, potetgull og pepsi max. Fredaaag! <3 Vi pleier å være flinke til å lage oss mat hjemme, men i dag fristet det med Grandiosa hjemmelaget. Den står høyt på lista mi når det gjelder pizza i frysedisken. Så god!

Jeg har tent lys i hele huset, og vi skal bare se TV resten av kvelden. Planen er å få til en treningsøkt i morgen, og den ser jeg frem til etter to uker uten. To uker uten trening er leeenge til meg å være. 

Håper du har en fin kveld så langt <3