Baby Shower

Jeg skal bli tanteee! Herregud jeg gleder meg så mye at jeg hyler bare av tanken <3

Vi hadde baby shower for Heidi i går, og det er helt utrolig at vi har klart å holde det hemmelig. Jeg er så dårlig til å lyve og holde på ting jeg gleder meg til. Haha!! Hun trodde hun skulle på vaffelsøndag til meg, og ble så overrasket når hun kom inn og så gjengen som ventet på henne! Elsker deeet, haha! Hjertet mitt holdt på å hoppe ut når jeg skulle være helt normal og ta henne imot mens de andre var inne og ventet til hun skulle komme rundt hjørnet. Jeg blir såå spent når det er snakk om overaskelser. 😀 

Det er stas og arrangere og pynte til en slik overraskelse, og det ble så fint! Pynten vi brukte er fra bursdagskongen.com. Ballongbue, hengende babyshower skrift, en blå duk vi har klippet som løpere på hvert bord, papp tallerkener og kopper i gull med bestikk, servietter, bordpynt med små blå diamantstener og gullskrift lapper som det står baby på.

 

Alle hadde tatt med forskjellig mat, drikke og kaker, så det ble så mye godt å velge i <3 

Jumpsuiten jeg har på meg er fra Cubus.


For en dag, og så stas det blir når lille kommer – Han er heldig som får Heidi som mamma, og jeg og lillesøster er klare for å være tantiser/ekstra mammaer. vi gleder oss veldig! <3

Treningsøkt – Skuldre + bein

Hei fininger <3 Her kommer treningsøkten hvor jeg trente skuldre og bein. Elsker en slik type treningsøkt, og jeg føler jeg får brukt hele kroppen på denne selv om hovedfokuset er skuldre og bein.

15 min sykling

3×15 facepull

3×12 seated leg curl

3×12 leg extension

3×12 Stående skulderpress med hantler

3×12,8,6 Markløft

 

Håper dere har en fiin fredag <3

Mnd som har vært

Her kommer en liten oppdatering på mnd som har vært. Fine mai, hvor vi allerede har fått en god forsmak på sommeren <3 17 mai er først og fremst en dag jeg alltid ser frem til, og her var været helt fantastisk. En full sommerdag hvor vi var på middag, drakk litt vin i byen, og fikk vært med venner av oss. Vi var på Bakklandet på middag med familien til Lasse, på tulla fischer og en tur på Clarion.

Trondheim er et nydelig sted når været er så fint, så vi har vært på flere steder i det siste bare for å nyte vår egen by <3 Håper det kan fortsette sånn i sommer!

Vi har vært en del på solsiden, (på bildet over er vi på Olivia) og rundt om på Bakklandet er det veldig fint. Jeg har ikke vært på Bakklandet så mye før, men der er det noen fine steder å ta seg en god drikke eller en matbit 🙂 Blant annet den gode nabo, elsker å sitte ute på den delen som flyter på vannet.

 

Treningen i mai er jeg fornøyd med, jeg har trent akkurat når jeg har følt for det og er veldig fornøyd når jeg får trent litt jevnt over. Følelsen etterpå er uslåelig <3 Om det er turer ute i frisk luft eller en styrkeøkt på gymmet.

Håper din mai var fin, og at starten på Juni er minst like bra <3