Salg og rabattkode i forbindelse med black friday!

Det tar helt av med alt av salg og gode tilbud i forbindelse med black friday! Selv elsker jeg det, først og fremst fordi jeg jobber i butikk selv og synes det er kjempegøy med masse ivrige kunder. I tillegg har jeg gode samarbeid som gjør at jeg kan dele tilbud og vise dere forskjellige ting. Det er digg å gjøre gode kupp, og det er fint å kunne kjøpe julegaver eller noe til seg selv til en billigere penge. <3 I dag har jeg allerede delt litt på Instastory (Lenawalstad) men jeg skal også vise dere noen bilder her. Nå får du nemlig -35% på alt hos www.chiquelle.no ved å bruke rabattkoden BLACK35.

Det er ikke så lenge siden Chiquelle lanserte treningsklær, og det settet jeg har på meg her er kjempefint, har mye stretch og passer selv om jeg er gravid. Jeg liker også veldig godt at tightsen er så høy på livet.

De har også blant annet disse tre genserne som er favorittene mine nå.

Hvis du vil se alt de har, ønsker deg noe eller vil kjøpe julegaver med -35% rabatt må du gjerne ta en titt på www.chiquelle.no. Koden BLACK35 varer ikke lenge.

<3

Mitt første innkjøp til babyen

Jeg har nesten ikke turt å handle inn til babyen som kommer. Men for hver dag som går så blir alt mer virkelig. Magen vokser, jeg kjenner liv i magen og vi har fått vite at det er ei lita jente! Jeg er så glad for at hun har det bra der inne. Herregud som jeg gleder meg. Jeg har termin i Mars, og ukene går fortere enn forventet som gravid <3

Jeg har bare kjøpt (3!) plagg, og det er alt. Hahah! Jeg har fått mange gode tips av venninner, familie og følgere om forskjellige ting når vi skal ha vårt første barn. Og det er blant annet at klærne burde ha gode muligheter for å åpnes skikkelig ettersom de må byttes på så ofte. Og det for å slippe å dra klærne over hodet til den lille tusen ganger i løpet av dagen. Elsker det tipset, og jeg tenker på alle tips jeg får når vi ser og planlegger ting vi skal kjøpe. <3 Tusen takk!! Her er de første plaggene jeg har handlet inn. Kjolen har glidelås bak så den kan åpnes lett, og ullbodyene har glidelås hele veien. Så sykt søte, og enkle å ta av og på. 

Nå som det har gått så langt i svangerskapet (jeg er i uke 23) blir vi å kjøpe inn mer, og det er kjempestas. <3 Vi har også ønsket oss gavekort på ting vi trenger fra alle til jul, for hjelpe meg det er mye som trengs. 😀 Og de hovedtingene som vogn, bilstol, seng osv koster en del. Jeg skal vise dere flere forberedelser og innkjøp etterhvert også <3